Gormek istemezdinGiriş gelişmeyi gördük peki Sonuç
Gunaydin bebemmGunaydin kizlar
Dunki beslenme sekli vucudumu sasirtti herhal.
Tartilayim dedim,wc e cikamadim.
-1kg diyor
Haftasonu sabit olursam bu kilo ile memnun olurum
Kacirmisim bunuKızlar bir süre buralarda olmayacağım kendinize iyi bakın sağlıklı kilolar verin, döndüğümde görüşürüz inşallah
Allah yardimcin olsun kuzumKızlar bir süre buralarda olmayacağım kendinize iyi bakın sağlıklı kilolar verin, döndüğümde görüşürüz inşallah
Bi arasan? Normalmi daha agrimasi ki. Kuzumm ya gecmis olsunnSelam kızlar nasılsınız, benim şu diş ağrısı geçmedi hala.
Çektireli 4 gün oldu günde 2 gr antibiyotik bile alıyorum ama hala ağrısı devam ediyor.
Ağrı kesiciden mide kanaması geçiricem neredeyse, iki haftadır dünyamı kararttı ya çok sıkıldım artık.
la havle bana neler atıyordun vicdansız gadın millete sağlıklı şeyler atıyorsunGunaydin bebemmgel kahvalti hazir
Bazı şeyler varki tadı damaktan çıkmıyor bunu denemedim hiç belki türkiyede yoktur benimki klasik alaman çukulatası:)) annemler oradan yazın gelirken getirirlerdi koliyle akrabalara dağıtmaya gençliğimin lezzeti belki oradan bi bağ kurmuşumdurda aşk yaşıyorumdurKac Kare kaldi
Benimde Boyle sevdigim cikolata var. Senede 1defa denk gelirim,acimam alirim
Zalimi ekledimEki Görüntüle 2957420
Selam kızlar nasılsınız, benim şu diş ağrısı geçmedi hala.
Çektireli 4 gün oldu günde 2 gr antibiyotik bile alıyorum ama hala ağrısı devam ediyor.
Ağrı kesiciden mide kanaması geçiricem neredeyse, iki haftadır dünyamı kararttı ya çok sıkıldım artık.
Gunaydin bebemmgel kahvalti hazir
Muhahahhala havle bana neler atıyordun vicdansız gadın millete sağlıklı şeyler atıyorsun
Lan google amcadan aldim resmiben geleydim,
dutchlarin ofisinde sandvice talim ettim, hemi de omad yapiyorum bugun, olacak is mi
sakın bekletme ben pandemiden ihmal ettim onun acısı çıkıyorgecmis olsun,
ben de bu aralar discinin ylunu tutucam, hem agiz temizligi hem de kontrol randevum var bakalim.
curuklerim var ama aktif olmadiklari icin islem yapmiyoruz, duzenli kontrol etmek gerekiyor ama. sanirim kotuye gittigi an cekecek
seninki de cok kotuymus, dis olayinin cozumu uzun suruyor maalesef.
Aradım canım yarın gideceğimBi arasan? Normalmi daha agrimasi ki. Kuzumm ya gecmis olsunn
Çok sevindim açlık olmamasına kalorisi nekadar acaba... banada lazım onlardan kalori sayacına tahmini girdiğimde 1620 kalori almış görünüyorum bugün bu şekilde gidersem vay halime.. Buralarda bulabileceğim tok tutan shake önerilerine açığım..H3RA_ tekrar gecmis olsun.
bi-zuzu dönüs yaparim demistim. Bugun de aclik yok.
10da kahve ictim 12.30 da protein shake. Suan saat 17. Hala tokum.
Hos eve gelemedim daha. Ac olsamda yiyemem birseybugun aksam yemegi 18e kalacak yine. Sandevic olacak. Yanina ordek yaparim diyordum ama buzlukdan cikarmadim. Belki yumurta kirarim ek olarak
Ben 30-35 gr kullaniyorumÇok sevindim açlık olmamasına kalorisi nekadar acaba... banada lazım onlardan kalori sayacına tahmini girdiğimde 1620 kalori almış görünüyorum bugün bu şekilde gidersem vay halime.. Buralarda bulabileceğim tok tutan shake önerilerine açığım..