Kadayifli muhallebi miMenüm
Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz ekmek
2 zeytin
Maydanoz
1/2 kk beyaz peynir
Öğlen 13.00
1 sk karnabahar yemeği
Ara 13.30
1 dilim kadayıflı muhallebi
Ara 16.00
3 kare çikolata şekersiz kahve yanında
Akşam 17.00
1 kase salata
2 dilim tb ekmeği ile sucuklu kaşarlı tost
Su 2 lt
Spor 40 dk leslie 3mil
Afiyet olsunMenu
12.30 da
Whey protein shake
18.30 da
2yk bulgur pilavi
1 kepce mercimek
Biraz karisik cig sebze
Eki Görüntüle 2957387
Salata yapmaya usendim
2L su
30 dk yürüyüs
11.700 adim
Spor yapabilirsem yazarim.
Çikolata fındıklı sütlü almıştımda diyete başlamadan sonra da az az yiyim bitsin dedim aklımda da kalmasın nezamandır bulamadığım bir çikolata türüydü kendisi opette karşılaşınca kendisiyle aşk yaşadım resmenKadayifli muhallebi mi
Cikolata bitter mi ?
Tesekkur ederimAfiyet olsunmenünde çok güzel sporunda shake ne oluyor merak ettim hrblyf gibi birşeymi tok tutuyorsa acilen almam lazım okadar yememe rağmen açlığım bitmiyor
Kac Kare kaldiÇikolata fındıklı sütlü almıştımda diyete başlamadan sonra da az az yiyim bitsin dedim aklımda da kalmasın nezamandır bulamadığım bir çikolata türüydü kendisi opette karşılaşınca kendisiyle aşk yaşadım resmen
Giriş gelişmeyi gördük peki SonuçCarsidan epsom tuzu aldim.
Bagirsaklari temizliyormus. Icine limon sktm. Ictimmm. Bakalimmmm
Afiyet olsunmenünde çok güzel sporunda shake ne oluyor merak ettim hrblyf gibi birşeymi tok tutuyorsa acilen almam lazım okadar yememe rağmen açlığım bitmiyor
Çikolata fındıklı sütlü almıştımda diyete başlamadan sonra da az az yiyim bitsin dedim aklımda da kalmasın nezamandır bulamadığım bir çikolata türüydü kendisi opette karşılaşınca kendisiyle aşk yaşadım resmen
Kac Kare kaldi
Benimde Boyle sevdigim cikolata var. Senede 1defa denk gelirim,acimam alirim
Zalimi ekledimEki Görüntüle 2957420
Bulsam yaparimBunu kucuk küçük kesip yogurda falan katip yesen güzel olur, gunde 2 3 kare kadar kötü etkilemez.
Cikolataya laf etmek yasaklansin bence
okulun ilk yili cok feci ya,
benim kucuk okula basladiginda aynen su sekilde butun kis ailecek hastaydik
kucuk okuldan hastalik getirir, 3 gun hasta yatar, o arada buyukle ben hastalaniriz, kucuk iyilesir,
ben iyilesmeye yakin esim hastalanir,
buyuk o arada iyilemez hala (cok zayifti o donem, hemen gucsuz kaliyordu yemek de yiyemeyince),
boyle en az 2-3 hafta gecer, 1 hafta iyiyiz,
sonra kucuk okuldan gene bir sey getirir.
hooop basa.
en buyuk cileyi de o donem buyuk sipa cekmisti. Allahtan suan o kadar zayif degil de, iyilesme sureci o kadar uzun surmuyor.
Malesef tam olarak durum bu ,birimiz olmasak diğerimiz hastayiz surekli devri daimdeyiz.
Bizim sorunumuz zayifta yemiyorda yemedikcede dusuyoruz
Kac Kare kaldi
Benimde Boyle sevdigim cikolata var. Senede 1defa denk gelirim,acimam alirim
Zalimi ekledimEki Görüntüle 2957420 la
Boyle yuvarlak cikolatalari var birde. Acik mavi olan tuzlu karamel. FavorimLindt' in tum cikolatari harikaa ,ozellikle suanda ozel koleksiyonlari piyasaya suruyorlar magazada hic bakmıyorum o reyonlara
bence deBunu kucuk küçük kesip yogurda falan katip yesen güzel olur, gunde 2 3 kare kadar kötü etkilemez.
Cikolataya laf etmek yasaklansin bence
bence decanim sıkıldı stres oldum diye mutluyum diye yiyorum
Caramelli hersey favorim olabilir,her türlü tatli severimBoyle yuvarlak cikolatalari var birde. Acik mavi olan tuzlu karamel. Favorimbirde beyazlisi var.
Neyseki burda pek nadir bulunuyor
Cikolata degilde jeliboncuyum Ama bu ikisini bulsam jelibonun yuzune bakmam.
Yoldan cikmayin sakin. Zaten cok pahalilar ya. Alamayiz