Çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, helede küçük bebek için çok üzüldüm. Annesiz kaldı.Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Hayat bir gün oda bugün gerçekten.
Nereye kactin kizKızlar bir süre buralarda olmayacağım kendinize iyi bakın sağlıklı kilolar verin, döndüğümde görüşürüz inşallah
Sabah kaşar peynir ve yarım simit yedim.Gunaydin kizlar,
sabah buz gibi havada yarims aat yuruyusumu yaptim,
simdi oturusa gectim, kismetse tum gun oturucam
oglene meyveli yulaf, aksama kuru fasulye planim var.
sizler ne yapacaksiniz?
Sen bilirsin bebisimAhah deli. Kapisiyoruz kuzum
Yüzdeye mi bakiyoruz eksi ye mi ?
Gecmis olsunGunaydin ,yine ateslenmeli birgun gecirdik sebebide yok ates ve öksürük simdiyse hic ates olmamis gibi selam vermeye geldim umarim hastalıklız gecer artik
Fazla yorma ozaman kendini. Yoga ile yetingayet iyiyim
agirlik kaldirmadim ya o kadar yormadi sasirtici sekilde.
bugun yarim saat yuruyus yaptim, bir de yogam var 25 dakika, onu gece yapicam ama.
onun disinda yatis moddayim, halen boyle tam iyilesmis degilim, garip hissediyorum.
Fazla yorma ozaman kendini. Yoga ile yetin
Gecmis olsun3yas kucukler surekli hasta oluyordu. Benimkiler oyleydi. 3yasindan sonra cok sukur azaldi bu durum. Senede 1-2 ateslenirler 3gunde kendilerine gelirler
Tesekkur ederim canim ,anlamadimki noldugunu gecen yil gercekten ne ates ne hastalik hic olmadi bu yil sasirtici sekilde cok sık tekrarliyor ,ne kadr okula başlamis olsada boyle beklemiyordum ,haftasonu tahlilvermistik ama kan miktari az gelmis tahlilide yeniliycez tekrardemir anemisi de var zaten