Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menüm
Kahvaltı 11.00
Miktarlarını hatırlayamadığım ama çokta yediğimi düşünmediğim serpme kahvaltı
1 tane fıstıklı baklava

13.00
1 fincan şekersiz tk
1 tane lokum

Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
2 tane tavuk but ile patatesli fırın yemeği
5 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
Salata

Su 1.5 lt
Spor 60 dk hafif tempoda yürüyüş

Güzel olmus 👍

Evet yarisma tamamen kapandi.
Resmen bir devir sona erdi kk da 🙄
Kac cocuk büyüttük halbuki yarisma ile 😜

Bizler burada devam, al ver ekonomiye can ver 😛

Gel sen de, cumartesileri tartiliyoruz.
Valla ben şook 🙈😂😂 neyseki siz buralardasınız🥰🥰 hastalıktan başımı kaldırabşlirsem katılacağım aranıza özledim valla sizi🥰🥰 grip bir türlü bırakmadı ama sizi takipteyim artık 🤗

Menüm
Kahvaltı 11.00
Miktarlarını hatırlayamadığım ama çokta yediğimi düşünmediğim serpme kahvaltı
1 tane fıstıklı baklava

13.00
1 fincan şekersiz tk
1 tane lokum

Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
2 tane tavuk but ile patatesli fırın yemeği
5 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
Salata

Su 1.5 lt
Spor 60 dk hafif tempoda yürüyüş
Anammm hem patates hem pilav🤣

He he,
Yazin tatilde kilo alan solugu burada aldi zaten, merak etme 😅

Canim klasik ilk sayfada kurallarimiz var. A Arrietty_ kaptaniskomu etiketlersen hemen seni liste basina koyar 😉

Kisin özellikle disiplinli olmak gerekiyor, yoksa cok kolay kilo almaya devam ediliyor.
Aynen canım kilo alacağımı düşünüyordum ama bu kadar olmaz diyordum 😬😬 neyse yapacak birdey yok daha önce nasıl yaptıysak yine yaparız 💪💪💪
Takimlar kapandi kuzu. Burdan devam ediyoruz. Hosgeldin💋♥️
Hoşbuldum canım 🥰

Carsidan epsom tuzu aldim.
Bagirsaklari temizliyormus. Icine limon sktm. Ictimmm. Bakalimmmm🤣

Eklentiler

• 3E20903A-4AE6-4EF8-943E-80FF9EB5F43B.jpeg
    3E20903A-4AE6-4EF8-943E-80FF9EB5F43B.jpeg
    133,9 KB · Görüntüleme: 23
KAHVALTI 10.00

2 ince dilim çavdar ekmeği ile lavaş peynirli tost
Közlenmiş biber, dereotu, maydanoz, domates,1 dilim fıstık ezmeli ananas
Kuşburnu çayı

ARA:

Sade Türk kahvesi, yeşil çay ve ıhlamur

AKSAM 18.00

Bir porsiyon kuzu döner, bol soğan salatası, maydanoz, bir bardak ayran

SU:

3 lt

SPOR:

25 dk yürüyüş 🤷

Screenshot_2021-11-21-19-54-38-02_48a79a484ebccb6adbf965128a3fe16b.jpg

Selam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.
Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Hayat bir gün oda bugün gerçekten.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar
Bende yemegi karistirir iken bir bakayim dedim

Alys Alys sarmadim kiz
Yaparken taddim 😂

Melegimkorusun Melegimkorusun hosgeldin. Ayrica gecmis olsun
Bende aldim,uzulme 😂

Lusi Lusi tam kacak oldu Lori Lori bebem
Saol canım🤗 halsizliğim seçsin aranızdayım şimdiden takibe aldım sizi ki motive olayım
Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Allah rahmet eylesin Başınız sağolsun 😔 allah sevdiklerine sabır versin. Gerçekten çok kötü geride kalan bir bebiş bir anda yok olan iki hayat😔 hayat aslında bir anda değişebilir benim özellikle 35yaşımdan sonra daha net farkettiğim ve bu hayattaki tek motivem: her an ölüm gelebilir.. böyle söyleyince garip geliyor ama 1dk sonramızın garantisi yok o yüzden anı yaşamalı ne yapmak istiyorsak şimdi yapmalı gereksiz küskünlüklere ertelemelere gerek olmamalı bence.

Son düzenleme:
Offf offf gelde kafayi yemeeee😮
Basiniz sagolsunn♥️ Allah bol sabir versin

Allah rahmetiyle agirlasin, merhametiyle muamele etsin.
Geride kalanlara sabırlar versin. 🤲🥺🥺

Basiniz sagolsun canım,
Cok uzuldum ve de sinirlendim.
Ne denir ki şimdi 😬

X