Fit Club 🏋🏻‍♀️

Güzel olmus

Evet yarisma tamamen kapandi.
Resmen bir devir sona erdi kk da
Kac cocuk büyüttük halbuki yarisma ile

Bizler burada devam, al ver ekonomiye can ver

Gel sen de, cumartesileri tartiliyoruz.
Valla ben şook neyseki siz buralardasınız hastalıktan başımı kaldırabşlirsem katılacağım aranıza özledim valla sizi grip bir türlü bırakmadı ama sizi takipteyim artık

Anammm hem patates hem pilav

Aynen canım kilo alacağımı düşünüyordum ama bu kadar olmaz diyordum neyse yapacak birdey yok daha önce nasıl yaptıysak yine yaparız
Takimlar kapandi kuzu. Burdan devam ediyoruz. Hosgeldin
Hoşbuldum canım

KAHVALTI 10.00

2 ince dilim çavdar ekmeği ile lavaş peynirli tost
Közlenmiş biber, dereotu, maydanoz, domates,1 dilim fıstık ezmeli ananas
Kuşburnu çayı

ARA:

Sade Türk kahvesi, yeşil çay ve ıhlamur

AKSAM 18.00

Bir porsiyon kuzu döner, bol soğan salatası, maydanoz, bir bardak ayran

SU:

3 lt

SPOR:

25 dk yürüyüş

Selam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.
Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Hayat bir gün oda bugün gerçekten.

Son düzenleme:
Iyi aksamlar
Bende yemegi karistirir iken bir bakayim dedim

Alys sarmadim kiz
Yaparken taddim

Melegimkorusun hosgeldin. Ayrica gecmis olsun
Bende aldim,uzulme

Lusi tam kacak oldu Lori bebem
Saol canım halsizliğim seçsin aranızdayım şimdiden takibe aldım sizi ki motive olayım
Allah rahmet eylesin Başınız sağolsun allah sevdiklerine sabır versin. Gerçekten çok kötü geride kalan bir bebiş bir anda yok olan iki hayat hayat aslında bir anda değişebilir benim özellikle 35yaşımdan sonra daha net farkettiğim ve bu hayattaki tek motivem: her an ölüm gelebilir.. böyle söyleyince garip geliyor ama 1dk sonramızın garantisi yok o yüzden anı yaşamalı ne yapmak istiyorsak şimdi yapmalı gereksiz küskünlüklere ertelemelere gerek olmamalı bence.

Son düzenleme:
Offf offf gelde kafayi yemeeee
Basiniz sagolsunn Allah bol sabir versin

Allah rahmetiyle agirlasin, merhametiyle muamele etsin.
Geride kalanlara sabırlar versin.

Basiniz sagolsun canım,
Cok uzuldum ve de sinirlendim.
Ne denir ki şimdi

A Arrietty_

12.30
3 dilim ekmek, tereyagli
Peynir, 2 tk recel,
Sossuz salata

18.00
Firinda tavuk, kirmizi patates, pirasa sogan
2 hurma
2 avuc kuruyemis

Sporumu sabah yazmistim.

Toplam 25 bin adim
1 saat yürüyüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…