Menüm
Kahvaltı 11.00
Miktarlarını hatırlayamadığım ama çokta yediğimi düşünmediğim serpme kahvaltı
1 tane fıstıklı baklava
13.00
1 fincan şekersiz tk
1 tane lokum
Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
2 tane tavuk but ile patatesli fırın yemeği
5 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
Salata
Su 1.5 lt
Spor 60 dk hafif tempoda yürüyüş
Valla ben şookEvet yarisma tamamen kapandi.
Resmen bir devir sona erdi kk da
Kac cocuk büyüttük halbuki yarisma ile
Bizler burada devam, al ver ekonomiye can ver
Gel sen de, cumartesileri tartiliyoruz.
Valla ben şookneyseki siz buralar
Yapmadı zalım kedi
Keşke kör olsaydın da bugünleri görmeseydin
Anammm hem patates hem pilavMenüm
Kahvaltı 11.00
Miktarlarını hatırlayamadığım ama çokta yediğimi düşünmediğim serpme kahvaltı
1 tane fıstıklı baklava
13.00
1 fincan şekersiz tk
1 tane lokum
Akşam 17.00
1 kase yayla çorbası
2 tane tavuk but ile patatesli fırın yemeği
5 yk pirinç pilavı
200 ml ayran
Salata
Su 1.5 lt
Spor 60 dk hafif tempoda yürüyüş
Aynen canım kilo alacağımı düşünüyordum ama bu kadar olmaz diyordum
Hoşbuldum canımTakimlar kapandi kuzu. Burdan devam ediyoruz. Hosgeldin
Twerki bekliyozYapmadı zalım kedi
Keşke kör olsaydın da bugünleri görmeseydin
Saol canımIyi aksamlar
Bende yemegi karistirir iken bir bakayim dedim
Alys sarmadim kiz
Yaparken taddim
Melegimkorusun hosgeldin. Ayrica gecmis olsun
Bende aldim,uzulme
Lusi tam kacak oldu Lori bebem
Allah rahmet eylesin Başınız sağolsunSelam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.
Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Hayat bir gün oda bugün gerçekten.
Offf offf gelde kafayi yemeeeeSelam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.
Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Allah rahmetiyle agirlasin, merhametiyle muamele etsin.Selam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.
Selam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.