Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar dün akşam çok kötü bir haber aldık.
Kızkardeşimin eltisi trafik kazasında hayatını kaybetti. Ehliyeti bile olmayan bir şerefsiz kontrolü kaybedip karşı şeride geçip çarpmış kızcağıza. Bakıcılarıda ölmüş, 3 yaşındaki bebeği yoğun bakımdaydı. Bugün hayati tehlikeyi atlatmış çok şükür.
Cenaze törenine katıldık bugün çok kötü olduk hepimiz. Gencecik kadın kimbilir ne hayalleri vardı. Çok trajik bir şekilde kaybetti hayatını çok çok üzgünüm. Eşi, anne, babası, kardeşleri çok kötülerdi.
Hayat ne tuhaf takmayalım artık hiç bir şeyi. Ölümden başka her şeyin çaresi var. Sarılın sevdiklerinize bol bol, arayın sorun.
Hayat bir gün oda bugün gerçekten.
Çok üzüldüm gerçekten Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, helede küçük bebek için çok üzüldüm. Annesiz kaldı.😢🥺

Gunaydin kizlar,

sabah buz gibi havada yarims aat yuruyusumu yaptim,
simdi oturusa gectim, kismetse tum gun oturucam :KK48:

oglene meyveli yulaf, aksama kuru fasulye planim var.
sizler ne yapacaksiniz?

Gunaydin kizlar,

sabah buz gibi havada yarims aat yuruyusumu yaptim,
simdi oturusa gectim, kismetse tum gun oturucam :KK48:

oglene meyveli yulaf, aksama kuru fasulye planim var.
sizler ne yapacaksiniz?
Sabah kaşar peynir ve yarım simit yedim.
Akşam planım yok şimdilik çok keyifsizim.
Duruma göre bakacağım :)

Gunaydin ,yine ateslenmeli birgun gecirdik sebebide yok ates ve öksürük simdiyse hic ates olmamis gibi selam vermeye geldim umarim hastalıklız gecer artik😪

Gunaydin ,yine ateslenmeli birgun gecirdik sebebide yok ates ve öksürük simdiyse hic ates olmamis gibi selam vermeye geldim umarim hastalıklız gecer artik😪
Gecmis olsun 🙌 3yas kucukler surekli hasta oluyordu. Benimkiler oyleydi. 3yasindan sonra cok sukur azaldi bu durum. Senede 1-2 ateslenirler 3gunde kendilerine gelirler

Gecmis olsun 🙌 3yas kucukler surekli hasta oluyordu. Benimkiler oyleydi. 3yasindan sonra cok sukur azaldi bu durum. Senede 1-2 ateslenirler 3gunde kendilerine gelirler

Tesekkur ederim canim ,anlamadimki noldugunu gecen yil gercekten ne ates ne hastalik hic olmadi bu yil sasirtici sekilde cok sık tekrarliyor ,ne kadr okula başlamis olsada boyle beklemiyordum ,haftasonu tahlilvermistik ama kan miktari az gelmis tahlilide yeniliycez tekrar😪😪 demir anemisi de var zaten

Tesekkur ederim canim ,anlamadimki noldugunu gecen yil gercekten ne ates ne hastalik hic olmadi bu yil sasirtici sekilde cok sık tekrarliyor ,ne kadr okula başlamis olsada boyle beklemiyordum ,haftasonu tahlilvermistik ama kan miktari az gelmis tahlilide yeniliycez tekrar😪😪 demir anemisi de var zaten

okulun ilk yili cok feci ya,

benim kucuk okula basladiginda aynen su sekilde butun kis ailecek hastaydik

kucuk okuldan hastalik getirir, 3 gun hasta yatar, o arada buyukle ben hastalaniriz, kucuk iyilesir,
ben iyilesmeye yakin esim hastalanir,
buyuk o arada iyilemez hala (cok zayifti o donem, hemen gucsuz kaliyordu yemek de yiyemeyince),
boyle en az 2-3 hafta gecer, 1 hafta iyiyiz,

sonra kucuk okuldan gene bir sey getirir.
hooop basa.

en buyuk cileyi de o donem buyuk sipa cekmisti. Allahtan suan o kadar zayif degil de, iyilesme sureci o kadar uzun surmuyor.

X