Yaptım valla harika oldu. Önce ızgarada pişirip sonra sosun içine yatırdım inanılmaz lezzetliydi.Valla ben bayılırım kızlar da sever eminim hadi yap da yiyek
MaşallahEvet. Bacaklarim øluyor
Zaten emom dan da kas agrisi vardi
Menum
Sabah avuc icim kadar ekmek uzerine ton salatasi
Ara
2-3 taze uzum
5 tuzsuz antep fistigi
1kare bitter (70%)
Aksam
4catal patates puresi
200gr beyaz balik. Ismini bilmiyorum
Biraz haslanmis brokoli
1saat tempolu yürüyüs
10dk barbell full body
20bin adim
Ayy nasıl bir sos ya Görmeden canım çekti vallahiYaptım valla harika oldu. Önce ızgarada pişirip sonra sosun içine yatırdım inanılmaz lezzetliydi.
Maşallah
Görümce görmeyeyim seni ömrümce :))Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso
Öğlen menü:
1 tabak bol acılı yoğurtlu makarna
Akşam menü:
Bir adet ızgara istiridye, ızgara balık ve ızgara sebze
2 litre su
Bugün bol proteinli bir gün oldu. Sporda iyi yaptım maşallah.
Ancak bu hafta sonu biraz karışık cuma günü ofisteki elemanları tekneyle gezmeye götüreceğiz su soğuk olduğu için artık yüzemiyoruz dolayısıyla çok sportif bir aktivite olmayacak, cumartesi günü de eşimin doğum günü sebebiyle kayınvalide parti yapıyor 25 kişi çağırmış muhtemelen bana bulaşık yıkamak düşecek,gitmeden önce karnımı da doyurmam lazım yemeklerini yemeyeceğim çünkü domuz falan varmış ben domuz olan yerde hiçbir şey yiyemiyorum, hatta su bile içemiyorum tiksiniyorum.
Normalde kayınvalide benim olacağım ortamlarda asla yapmaz ama eşimin üvey kız kardeşininfikridir muhtemelen.
Pazar günü inşallah sahalara muhteşem bir dönüş yaparım.
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Tabiki de,
Ben uzun zamandir agirlikla çalışıyorum, yine de zorladi.
Onemli olan hareketi dogru yapman, incinme vs olmamasi acisindan, agirlik kismi seviyene göre karar ver, agirliksiz bile kabuldurvucut ağırlığını sayariz
Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso
Öğlen menü:
1 tabak bol acılı yoğurtlu makarna
Akşam menü:
Bir adet ızgara istiridye, ızgara balık ve ızgara sebze
2 litre su
Bugün bol proteinli bir gün oldu. Sporda iyi yaptım maşallah.
Ancak bu hafta sonu biraz karışık cuma günü ofisteki elemanları tekneyle gezmeye götüreceğiz su soğuk olduğu için artık yüzemiyoruz dolayısıyla çok sportif bir aktivite olmayacak, cumartesi günü de eşimin doğum günü sebebiyle kayınvalide parti yapıyor 25 kişi çağırmış muhtemelen bana bulaşık yıkamak düşecek,gitmeden önce karnımı da doyurmam lazım yemeklerini yemeyeceğim çünkü domuz falan varmış ben domuz olan yerde hiçbir şey yiyemiyorum, hatta su bile içemiyorum tiksiniyorum.
Normalde kayınvalide benim olacağım ortamlarda asla yapmaz ama eşimin üvey kız kardeşininfikridir muhtemelen.
Pazar günü inşallah sahalara muhteşem bir dönüş yaparım.
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Ben de takip ediyorum ve çok eğlenceli geliyor. Eşim bazen o kamplara bakıyor, sen de mi böyle ecis bucus hareketler yapıyorsun? Kakilip kalacaksın diyor...
yakışır ablama
sen ilerlet işi kamplarına katılalım birlikte
instagramdan da takip ediyor musun
bayılıyorum kamp videolarına
LadyMiami gunaydin
Herkes calisiyor mu ? Pek bir issiz kalmis bugun :)
Aksama ev doneri istiyor benimkiler. O yuzden Minik ara ve shake ictim
Senin o nohutu yarin kendine yapacagimben oglene nohutlu salatami yaptim, aksam paylasmistim, guzel oldu.
aksama da tavuk + sebze + karabugday uclusunu harmanlicam wok tavada
Foto da at iştahımız açılsınben oglene nohutlu salatami yaptim, aksam paylasmistim, guzel oldu.
aksama da tavuk + sebze + karabugday uclusunu harmanlicam wok tavada
Döneri kendin mi yapıyorsun canım ? Öyleyse maaşallah diyeceğimLadyMiami gunaydin
CalisiyoruzLadyMiami gunaydin