Hoşgeldiniz ilk sayfada ki katılım formunu doldurmanız gerekiyor.Merhabalar herkese 13. Takımda yarışıyordum ara verdim yazın tatil planlarından birdaha da başlayamadım 5 ay boşlamanın sonunda koruyamayıp +5 kilo ile diyete tekrar sıkı birşekilde başlamak istiyorum aranıza katılabilirmiyim
İnşallah, sana da çok geçmiş olsun...Gemiş olsun ablacım 16’da benimde randevum var. Kurtulacağım inşallah şu ağrıdan
Izinli oldugunu mu unuttunEki Görüntüle 2955431
Sabah erkenden uyanıp bölgesel çalışmış, duşunu almış, özenerek giyinmiş, makyajına kadar yapmış, o gün kendisini beğendiği için resim bile çekmiş bu kadın sizce neyi unutmuş olabilir
MerhabaMerhabalar herkese 13. Takımda yarışıyordum ara verdim yazın tatil planlarından birdaha da başlayamadım 5 ay boşlamanın sonunda koruyamayıp +5 kilo ile diyete tekrar sıkı birşekilde başlamak istiyorum aranıza katılabilirmiyim
Odaklandim, hâlâ hoş ve zarif bir kadın dışında bir şey göremiyorum.
Yok kız hafta içi izin nerdeIzinli oldugunu mu unuttun
Super gorunuyorsun
Izinli oldugunu mu unuttun
Super gorunuyorsun
Odaklandim, hâlâ hoş ve zarif bir kadın dışında bir şey göremiyorum.
neyi unuttun kiz,
oyumu esneme yapmayi unutmustur olarak kullaniyorum
İki hafta önce oğlumun tüm gün birlikte takıldığı arkadaşında da çıktı. Akşam eve geldiği gibi test yaptırdık.Is yerinde corona cikti
Oglumun da sira arkadasi corona. Ugrayacak mi bize acaba
Eki Görüntüle 2955431
Sabah erkenden uyanıp bölgesel çalışmış, duşunu almış, özenerek giyinmiş, makyajına kadar yapmış, o gün kendisini beğendiği için resim bile çekmiş bu kadın sizce neyi unutmuş olabilir
Kendimi Selena Gomez kadar hafif hissediyorum.
Elimi bir attım bir boşluk hissi
Bilmeden bir akıma katılmışım bugün.
Tüm gün odamdan çıkamadım, dişçi randevumda var iyi mi
Eki Görüntüle 2955570
Üşümediğim sürece problem yokYaa inanamiyorumunuttuysan demekki hic ihtiyacin yok
Limonlu ve tereyağlı ama ben zeytinyağ da kattım. İnce doğranmış soğan ve sarımsak kavrulur ve limon sıkılır sonra yeşil zeytinler ekledim. Balığa çok yakıştı nefis oldu.Ayy nasıl bir sos ya Görmeden canım çekti vallahi
Mangal seviyorGörümce görmeyeyim seni ömrümce :))
Her millette aynı oluyorlar dimekk
Takma sende onu yazın mangal partisine davet edersin
Harika oldu. Çok oldu yiyemem sandım hepsini yedim.nasil oldu?
eksi elmam var benim de yapayim mi ki, domatese limonu pek yakistirmam ama seninki cok guzel gorunuyor.
Test oldular okulda,negatif. Ama gecen haftada biri sinifdan pozitifdi,geri kalan kisim negatif. Haftasonu belli eder herhal.İki hafta önce oğlumun tüm gün birlikte takıldığı arkadaşında da çıktı. Akşam eve geldiği gibi test yaptırdık.
Bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Tüm gün maske ile geziliyor zaten
Sıkma canını bir şekilde hepimiz yaşayacağız diye düşünüyorum. Yine de uğramasın inşallah.Test oldular okulda,negatif. Ama gecen haftada biri sinifdan pozitifdi,geri kalan kisim negatif. Haftasonu belli eder herhal.
Maske yok burda