Fit Club 🏋🏻‍♀️

Hoşgeldiniz ilk sayfada ki katılım formunu doldurmanız gerekiyor.
Düzenli menü paylaşımı yapar spor challengelarımıza katılırsanız motivasyonunuz düşmez kısa sürede verirsiniz diye düşünüyorum.

Merhaba
Katilabilirsiniz tabii ki. H3RA_ nin dedigi gibi katilim formunu doldurmaniz yeterli. Eskisi gibi kati kurallarimiz yok,Ama birkac kural var. Ilk sayfada belirtilmis onlarda

Izinli oldugunu mu unuttun
Super gorunuyorsun
Odaklandim, hâlâ hoş ve zarif bir kadın dışında bir şey göremiyorum.
neyi unuttun kiz,

oyumu esneme yapmayi unutmustur olarak kullaniyorum

Kendimi Selena Gomez kadar hafif hissediyorum.
Elimi bir attım bir boşluk hissi
Bilmeden bir akıma katılmışım bugün.
Tüm gün odamdan çıkamadım, dişçi randevumda var iyi mi

Is yerinde corona cikti
Oglumun da sira arkadasi corona. Ugrayacak mi bize acaba
İki hafta önce oğlumun tüm gün birlikte takıldığı arkadaşında da çıktı. Akşam eve geldiği gibi test yaptırdık.
Bir sıkıntı olmadı çok şükür.
Tüm gün maske ile geziliyor zaten

Resime bakarken soru insanin aklina gelmiyor unutulcak ne kalmis acaba kahve diycem ama cok sık içmiyorsun

Ayy nasıl bir sos ya Görmeden canım çekti vallahi
Limonlu ve tereyağlı ama ben zeytinyağ da kattım. İnce doğranmış soğan ve sarımsak kavrulur ve limon sıkılır sonra yeşil zeytinler ekledim. Balığa çok yakıştı nefis oldu.
Görümce görmeyeyim seni ömrümce :))
Her millette aynı oluyorlar dimekk
Takma sende onu yazın mangal partisine davet edersin
Mangal seviyor
nasil oldu?

eksi elmam var benim de yapayim mi ki, domatese limonu pek yakistirmam ama seninki cok guzel gorunuyor.
Harika oldu. Çok oldu yiyemem sandım hepsini yedim.

Bugün tekne günü. Hava kötü olsa da gitmesek diye istedim ama dün o kadar yağmur yağdı bugün günlük güneşlik, çok aşırı güzel hava maalesef gitcez

Test oldular okulda,negatif. Ama gecen haftada biri sinifdan pozitifdi,geri kalan kisim negatif. Haftasonu belli eder herhal.
Maske yok burda

Test oldular okulda,negatif. Ama gecen haftada biri sinifdan pozitifdi,geri kalan kisim negatif. Haftasonu belli eder herhal.
Maske yok burda
Sıkma canını bir şekilde hepimiz yaşayacağız diye düşünüyorum. Yine de uğramasın inşallah.
Ayakta ve en hafif şekilde atlatalım hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…