Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yarin ogle menusune soyle bisi düşünüyorum, fikir olsun

Screenshot_20211117_192153_com.instagram.android.jpg

LadyMiami LadyMiami bi amerigalımız eksikti :KK69:
Eksik kalmayayım dedim:KK53::KK53:
Kaslı seksülü bişilerse koyabilin :confused: :KK53:
Şimdi durduk yerde seni baştan çıkarmayayım sonra belalım falan olursun, Allah korusun:confused:
😭😭😭
Killarini aldirsin madem napam 😂
Gerçi LadyMiami LadyMiami nin kocasi ahlletmistir kil tuy işlerini de 😀 lady senin kocan estetisyen miydi dişçi miydi ya😅
Dişçi, kılla işi olmaz🤣🤣🤣
Ama ben kıl işini laserla hallettim zaten heç bi yerimde kıl yok çok şükür. :KK53::confused:

Evet. Bacaklarim øluyor 😂
Zaten emom dan da kas agrisi vardi 😂

Menum

Sabah avuc icim kadar ekmek uzerine ton salatasi

Ara
2-3 taze uzum
5 tuzsuz antep fistigi
1kare bitter (70%)

Aksam
4catal patates puresi
200gr beyaz balik. Ismini bilmiyorum
Biraz haslanmis brokoli

1saat tempolu yürüyüs
10dk barbell full body
20bin adim

Eklentiler

• 16371784523841819634106456101938.jpg
    16371784523841819634106456101938.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 24
A Arrietty_ , H3RA_ H3RA_
KAHVALTI 10.00

Mercimek unundan 2 adet orta boy krep
3 yemek kaşığı kadar otlu peynir, domates, bir küçük kase maydanoz, 1 yemek kaşığı kakaolu fıstık ezmesi
Kuşburnu çayı

AKSAM 18.00

2 yemek kaşığı biber borani
2 yemek kaşığı herse
4 adet ızgara köfte
1 mini minnak dilim ekşi mayalı köy ekmegi
Sade soda

ARA:
Sade Türk kahvesi, yeşil çay

SU:
2.5 lt

SPOR:
20 dk yoga
20 dk üst vücut egzersizi

Bu akşam minnos adımlarla mini bir yürüyüş yapıp dizimi yokladım, istirahat iyi gelmiş görünüyor.
Yarın inşallah sahalara dönerim...☺️
Kızıma bugün çaktırmadan psikolojik baskı yaptım, birden gaza geldi. Vazgeçmez ise onumuzdeki Çarşamba salona gidip kayıt olacağız. Muhtemelen sonraki cumartesi de başlarız...Yani inşallah.🤲😕

H3RA_ H3RA_ canım her yoga pratiginde kulaklarını cinlatiyorum. Beni Çetin Çetintaş'la tanıştırdığın için coook teşekkür ederim. Sayende, sayesinde omurgam o kadar rahatladı ki, evden kaçıp yogi mi olsam demeye başladım. 😜😜

Esiminkiler var evde ama onlarla cesaretim yok ağırlıkları elime alarak barsiz yaparim kabul olursa😅

Tabiki de,
Ben uzun zamandir agirlikla çalışıyorum, yine de zorladi.
Onemli olan hareketi dogru yapman, incinme vs olmamasi acisindan, agirlik kismi seviyene göre karar ver, agirliksiz bile kabuldur 👌 vucut ağırlığını sayariz 😅

H3RA_ H3RA_ canım her yoga pratiginde kulaklarını cinlatiyorum. Beni Çetin Çetintaş'la tanıştırdığın için coook teşekkür ederim. Sayende, sayesinde omurgam o kadar rahatladı ki, evden kaçıp yogi mi olsam demeye başladım. 😜😜
😍🤩
yakışır ablama 😂
sen ilerlet işi kamplarına katılalım birlikte 😜
instagramdan da takip ediyor musun
bayılıyorum kamp videolarına

X