Beddua bile edemiyon bamyaaa Allah yazırmıyor
Mrs herbokologist
Killarini aldirsin madem napam
GerçiLadyMiami nin kocasi ahlletmistir kil tuy işlerini de lady senin kocan estetisyen miydi dişçi miydi ya
Bana iyi gelmez çu an hiç bir şeyModun düşükse kendine iyi gelecek bir sey yap hadi bugün
Yok canım şehitlerimiz var yakınlarımızdan yaralılar var.Dolunay var bu aksam. O yuzden mi acep
Eksik kalmayayım dedim
Şimdi durduk yerde seni baştan çıkarmayayım sonra belalım falan olursun, Allah korusunKaslı seksülü bişilerse koyabilin
Dişçi, kılla işi olmaz
Killarini aldirsin madem napam
GerçiLadyMiami nin kocasi ahlletmistir kil tuy işlerini de lady senin kocan estetisyen miydi dişçi miydi ya
Sabah: yarim muz
10.00: 1 kase corba
12.00: tavuk salata
16.30: firinda patates tavuk
Miktarlar mühim bebişim fotografını atsaydın
Valla ben bayılırım kızlar da sever eminim hadi yap da yiyekAkşama balık mı yapsam? Canım istedi
Yarin kisa bir hiit mi yapsam
3.30 da basliyor egzersiz
Kisa egzersiz diye gaza geldim. Dun tum gun yatinca ,bugun enerji patlamasi varDinlenme yapmican mi kiz?
Benim de enerjim var ama bilemiyorum yine de.
Hadi gel hep beraber. Herhangi bir agirlik da olur, hic bisi yoksa al su şişelerini. Ben gecen saksiyla yaptim
Esiminkiler var evde ama onlarla cesaretim yok ağırlıkları elime alarak barsiz yaparim kabul olursa
H3RA_ canım her yoga pratiginde kulaklarını cinlatiyorum. Beni Çetin Çetintaş'la tanıştırdığın için coook teşekkür ederim. Sayende, sayesinde omurgam o kadar rahatladı ki, evden kaçıp yogi mi olsam demeye başladım.