Yıldırım'da semt pazarı he mi? Hiç orda esofmana rast gelmedim. Emek okulunun kosesinde iskembeci bir kadın vardı. Oyyy ne fena kokardı.
Kiz biz erkenden gittik. Hic sira yoktu. Ciktigimizda kuyraak sokagi gecmisti
Annem oralarda otururdu. Ben uzuuuun yıllardır Nilufer'de. Nadiren annem için hemen pazarın başından nevaleyi alıp, donerdik. O yüzden pek bilmem...Ehehehe evet orasi,
Esofmanciyi bilmezsin sen, coxuk esofmancisi cunku, ben çocuklara oradan alirdim onceden hep
Annem oralarda otururdu. Ben uzuuuun yıllardır Nilufer'de. Nadiren annem için hemen pazarın başından nevaleyi alıp, donerdik. O yüzden pek bilmem...
O zaman cumartesi pazarında ayda bir kez kurulan antika pazarına gideceksin. Benim damadım hobi olarak antikacilik yapıyor, onun da tezgahı oluyor. Ama o daha çok belgeler üzerine çalışıyor. Bir de hurda pazarı var. Bitlenmeyi veya pirelenmeyi göze alırsan pazar günleri sabahın kör karanlığında gidebilirsin. Muhteşem parçalar rast geliyor...Ben pazar cok severdim eskiden, cogunu bilirdim. Simdilerde tadi var midir bilemem. Bir de bazen pazarlarda gizli sakli kendi yaptiklarini satan sanatcilar olur ya, off oyle bir yer kesfetti isem demeyin keyfime. Bu yildirim pazarinda da tasarimcilar falan olurdu eskiden.
Bir de eskicileri severim
Ben fitnessciyimmmKızlar, kizcenin gönlü olursa birlikte spor salonuna gideceğiz. Pilates mi, fitness mi?
Oldu cnm olduuuZil demişken zil de tak beline Haah diyorum ne eksikti ne eksikti
EvetTek basina mi bu challenge
Ben de Bursa’da büyüdüm. EmirsultandaAnnem oralarda otururdu. Ben uzuuuun yıllardır Nilufer'de. Nadiren annem için hemen pazarın başından nevaleyi alıp, donerdik. O yüzden pek bilmem...
Cok teşekkür ederimLeg raise gobus icin iyidir.
Video altda
DREAMBODY GAINZ on Instagram: "Last 3 minutes of our upper body session today. AB BURNOUT! All of the training methods “I CREATE” is curated through experience via me in the gym killing my own self but the results are solid😂💯 ✨The only way is up! J
27 likes, 6 comments - dreambodygainz on November 9, 2021: "Last 3 minutes of our upper body session today. AB BURNOUT! All of the training methods “I CREATE” is curated through experience via me in the gym killing my own self but the results are solid😂💯 ✨The only way is up! Join us if you are...www.instagram.com
Bel bolgesi icin side plank olabilir
Cok teşekkür ederim canmTost makinesinin arasına pişirme kağıdını katla koy, ızgara da kirlenmez...
Canm Challenger ne tam bilmiyorum. Ben farketmeden onu. İyi olur aslindaCanim sen katilsana challenge lara, gecen hafta kaptanin paylastigi hareketler fena yakti beni, hem de topu topu 4 5 dakikada bitti.
Gunaydin kizlar
Soyle bir hatirlatma yapayim. Ilk sayfaya eklemedim kalabalik oluyor diye. 3gun boyunca her sabah hatirlatma yapacagim
HAFTANIN EGZERSIZLERI
Alys in toparlansin egzersizi
Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede"
()
Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.
Charlee Atkins on Instagram: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout"
2,968 likes, 77 comments - charleeatkins on March 19, 2021: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout".www.instagram.com
Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
20 Squat
20 Deadlift
1dk Ara
3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz
Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali
** EMOM nedir
EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.
EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.
Alys Lori Lusi tavsannesi @_BuRc_ tomrs A Arrietty_ LadyMiami @Aytac Rovs
H3RA_