Fit Club 🏋🏻‍♀️

Bende spora gidiyorum . Sonra kitap okuyup yatmaya giderim. Yarinden sonra 3gun izinliyim. Heyyo sonra cok yogun dönem basliyor.

Kahvalti 6.30
1 adet tam tahilli pita ekmegi.
Icine
1haslanmis yumurta
Yarim avokado
2 adet ceri domates
1 adet baby bok choi
2 dilim sari biber

Ogle 12.30
100ml sut
250ml su ile
Whey protein shake

Aksam 17.30
1 adet firinlanmis kabak
2yk yogurt
3yk makarna

Su 1,5 L
Spor
8bin adim
Günün EMOM egzersizi

Annem oralarda otururdu. Ben uzuuuun yıllardır Nilufer'de. Nadiren annem için hemen pazarın başından nevaleyi alıp, donerdik. O yüzden pek bilmem...

Ben pazar cok severdim eskiden, cogunu bilirdim. Simdilerde tadi var midir bilemem. Bir de bazen pazarlarda gizli sakli kendi yaptiklarini satan sanatcilar olur ya, off oyle bir yer kesfetti isem demeyin keyfime. Bu yildirim pazarinda da tasarimcilar falan olurdu eskiden.

Bir de eskicileri severim

O zaman cumartesi pazarında ayda bir kez kurulan antika pazarına gideceksin. Benim damadım hobi olarak antikacilik yapıyor, onun da tezgahı oluyor. Ama o daha çok belgeler üzerine çalışıyor. Bir de hurda pazarı var. Bitlenmeyi veya pirelenmeyi göze alırsan pazar günleri sabahın kör karanlığında gidebilirsin. Muhteşem parçalar rast geliyor...

Öldüm açlıktan yemek yiyeyim sonra tamamlıcam 20000 e. Saat 5:30 ve ben akşam yemeği yicem. Sonra bişey yemem yürür, duş alır, namaz kılar, uyurum inşallah.

Eklentiler

• BBE640E5-93C5-42BF-84E0-5BCF38A65B4B.jpeg
    56 KB · Görüntüleme: 24
Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
Sebzeli 2 yumurta
Salata

Akşam menü:
Etli nohut
3 yk pilav
Yoğurt

2 litre su
Ara:HC sütlü ballı Espresso

A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 1B75A1AA-863F-4FD2-877F-70CD4CD52417.png
    200,5 KB · Görüntüleme: 23
  • F39EC7C7-CD4A-482C-9A6E-5010681BDCE4.png
    231,7 KB · Görüntüleme: 28
  • F33B071B-0A40-4389-A804-266846E3D6E0.png
    233,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 586B2881-4F78-4874-B83B-6543505B6132.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 31
  • EEB2348F-73DD-49D1-AE09-7CFDF61A31E1.png
    235,1 KB · Görüntüleme: 25
Cok teşekkür ederim

Gunaydin kizlar
Soyle bir hatirlatma yapayim. Ilk sayfaya eklemedim kalabalik oluyor diye. 3gun boyunca her sabah hatirlatma yapacagim

HAFTANIN EGZERSIZLERI
Alys in toparlansin egzersizi

Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede "
( )

Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.

Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
20 Squat
20 Deadlift
1dk Ara

3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz

Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali

** EMOM nedir

EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.

EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.

Alys Lori Lusi tavsannesi @_BuRc_ tomrs A Arrietty_ LadyMiami @Aytac Rovs
H3RA_

Yorumları tam okuyamadım tekrar döneceğim. Dünkü menümü yazmalıyım
Sabah kahvaltısı 11 gibi
Bir dilim ekmek, bir mücver, bir tabak salata, küçük kase kabak yoğurt lamasi, haşlanmış yumurta, kk peynir
Kızımın doğum günüydü,
4 gibi
Bı lokma pasta,bir tane baklava bol cerez
Akşam
Keci kelle pişirdim , bacak karın vs sade yedim
Sporum yok ,su iki litre ye yakın
A Arrietty_

Kalkayım
Yogami yapayim, ardindan da bunu
Gunu bitireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…