Fit Club 🏋🏻‍♀️

Yorumları tam okuyamadım tekrar döneceğim. Dünkü menümü yazmalıyım
Sabah kahvaltısı 11 gibi
Bir dilim ekmek, bir mücver, bir tabak salata, küçük kase kabak yoğurt lamasi, haşlanmış yumurta, kk peynir
Kızımın doğum günüydü,
4 gibi
Bı lokma pasta,bir tane baklava :duduk:bol cerez:duduk:
Akşam
Keci kelle pişirdim , bacak karın vs sade yedim
Sporum yok ,su iki litre ye yakın
A Arrietty_
Spor yapacam demistin sanki?
Eger gercekten zayiflamak istiyorsan biraz disiplin lazim canim.

A Arrietty_ kiz ben emoma yetisemiyom, cok yavasim demek ki,
20 squati 1 dak da yaptim, deadlift daha uzuzn surdu. Sonraki sete gecerken 5 6 sn dinlendim gectim oyle olunca da, acayip terledim ama 👌

Arkadasla yaptik 4.7 kg 😜 verdim co2 yi böğrüne böğrüne, sifa olsun limonuma 😉

IMG_20211114_102619.jpg

Sağlıklı ve mutlu pazarlar kızlar. 🌹
Saat 13.00-13.30 arası midemde sondaj çalışmaları başlıyor demiştim ya hani, heh işte çalışmalar bitti şükür...😍
Demek ki ümidi kesti, sükunet içinde akşam yemeğini bekliyor. 🤭
Çiğneyerek beslenmeyi özledim. Bir an önce tedavi olsam da, çatır çatır beyaz lahana salatası yesem. 🤦
Akşama fırında sardalya düşündük, salatayı ezme şeklinde yapmayı düşünüyorum.
Ve bugün kendimi daha hafiflemiş hissediyorum. Psikolojik de olabilir...🤷

Evet😅

Ben de Bursa’da büyüdüm. Emirsultanda😉
Ailen öğretmendi sanırım, hangi dağ köyünde görev yapmislardi?
Ben de Yıldırım mahallesi civarında dogup büyüdüm.
Emirsultan ve Yeşil aşık olduğum iki semttir. Camiilerinin avlularinda sessizce, huşu içinde oturmaya, mezarlığında dolanmaya bayılırım. ☺️

Kızlar ben de direnç bantlarıyla calisabilecegim, 20 dakikalık kadar kol, omuz, sırt ve karın egzersizleri bakınıyorum. Hepsi bir kalemde aradan çıksın istiyorum. Duyan gören olursa sevabına kulağıma fisildayiversin...🤭😘

3x 20 squat ve 20 deathlift
Arkasindan 50 sumo squat
Ve 1 dk wallsit
Gencler 10 dk almadi.

Masallah ne bu enerji😍😍
A Arrietty_ kiz ben emoma yetisemiyom, cok yavasim demek ki,
20 squati 1 dak da yaptim, deadlift daha uzuzn surdu. Sonraki sete gecerken 5 6 sn dinlendim gectim oyle olunca da, acayip terledim ama 👌

Arkadasla yaptik 4.7 kg 😜 verdim co2 yi böğrüne böğrüne, sifa olsun limonuma 😉

Eki Görüntüle 2952026
Bende kendimi cok yavas hissett
Im ,acaba bende mi sorun diye dusunuyordum sevindim su mesajina🤣😍

Gunaydin kizlar
Soyle bir hatirlatma yapayim. Ilk sayfaya eklemedim kalabalik oluyor diye. 3gun boyunca her sabah hatirlatma yapacagim

📣 HAFTANIN EGZERSIZLERI 📣
Alys Alys in 🍑 toparlansin egzersizi 🦸‍♀️

Alys Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede 😉"
( 😁 )

Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.

Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
❇️ 20 Squat
❇️ 20 Deadlift
❇️ 1dk Ara

3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz

Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali

** EMOM nedir

EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.

EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.

Alys Alys Lori Lori Lusi Lusi tavsannesi tavsannesi @_BuRc_ @tomrs A Arrietty_ @LadyMiami @Aytac Rovs
H3RA_ H3RA_

Günün EMOM'u ✅
Uzun zamandir squat yapmadigim için bYa yavas tamamladim toplam 8dkda anca bitti ,yarin deadlift agirlikla denemek niyetindeyim

X