Spor yapacam demistin sanki?Yorumları tam okuyamadım tekrar döneceğim. Dünkü menümü yazmalıyım
Sabah kahvaltısı 11 gibi
Bir dilim ekmek, bir mücver, bir tabak salata, küçük kase kabak yoğurt lamasi, haşlanmış yumurta, kk peynir
Kızımın doğum günüydü,
4 gibi
Bı lokma pasta,bir tane baklavabol cerez
Akşam
Keci kelle pişirdim , bacak karın vs sade yedim
Sporum yok ,su iki litre ye yakın
A Arrietty_
Gunaydin bamyamKalkayım
Yogami yapayim, ardindan da bunu
Gunu bitireyim
3x 20 squat ve 20 deathlift
Arkasindan 50 sumo squat
Ve 1 dk wallsit
Gencler 10 dk almadi.
Gunaydin bamyam
Bende kerevizsapi icecegimi ictim. Kahvemi ictim. Kalkim sporuma baslim.
Bugun sporun anasini aglatmayi dusunuyorumdaderin uykum 2,5 saatmis kiz ondanmi acep bu enerji? Yoksa twerk korkusumu
Yav ne coştun dur hele seni de gaza getirmeye gelmiyorGunaydin bamyam
Bende kerevizsapi icecegimi ictim. Kahvemi ictim. Kalkim sporuma baslim.
Bugun sporun anasini aglatmayi dusunuyorumdaderin uykum 2,5 saatmis kiz ondanmi acep bu enerji? Yoksa twerk korkusumu
Ailen öğretmendi sanırım, hangi dağ köyünde görev yapmislardi?Evet
Ben de Bursa’da büyüdüm. Emirsultanda
Harikasin, kuculmek çok güzel bir duygu...
3x 20 squat ve 20 deathlift
Arkasindan 50 sumo squat
Ve 1 dk wallsit
Gencler 10 dk almadi.
Bende kendimi cok yavas hissettA Arrietty_ kiz ben emoma yetisemiyom, cok yavasim demek ki,
20 squati 1 dak da yaptim, deadlift daha uzuzn surdu. Sonraki sete gecerken 5 6 sn dinlendim gectim oyle olunca da, acayip terledim ama
Arkadasla yaptik 4.7 kgverdim co2 yi böğrüne böğrüne, sifa olsun limonuma
Eki Görüntüle 2952026
Gunaydin kizlar
Soyle bir hatirlatma yapayim. Ilk sayfaya eklemedim kalabalik oluyor diye. 3gun boyunca her sabah hatirlatma yapacagim
HAFTANIN EGZERSIZLERI
Alys in toparlansin egzersizi
Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede"
()
Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.
Charlee Atkins on Instagram: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout"
2,968 likes, 77 comments - charleeatkins on March 19, 2021: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout".www.instagram.com
Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
20 Squat
20 Deadlift
1dk Ara
3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz
Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali
** EMOM nedir
EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.
EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.
Alys Lori Lusi tavsannesi @_BuRc_ @tomrs A Arrietty_ @LadyMiami @Aytac Rovs
H3RA_
HArikasin bamyam
Wauw yavrukusGünün EMOM'u
Uzun zamandir squat yapmadigim için bYa yavas tamamladim toplam 8dkda anca bitti ,yarin deadlift agirlikla denemek niyetindeyim
En çok senin before afterı merak ediyorum.2 hafta sonra dugun var. Ozaman yeni bitane before after koyam