Fit Club 🏋🏻‍♀️

Twerk söz konusuysa senin kazanma ihtimalin yok bacım benim herif Adanalı güneşe ateş edengillerden töbe kaybetmem canıma mı susadım

Kaydettim cicegimmmm ben kalkim yoksa twerkletcek beni bu zilli Lusi

Bursa'da salı pazarı mı varmış, İstanbul olmasın o? Bursa'da cumartesi pazarı va meşhur. Orda mi yetistin Alys ?

Askolsun simdi,
Sali pazarini bilmiyon mu, esofmanlari hani Nike Adidas ne ararsan var

Ben ama esofmanci değilim, biz hep diyet sektörü canim, sebzecilik oradan geliyor

Bir de patates maceram var, ondan da ten rengim geliyor

Ne Parisi kız nasıl bir sosyetenin içine düştüm partisi anca astral seyahat kapsamında gezebülülürüm vizesiz aşı kartsız

Yok vallah sosyetelikk burnumun ucu ama 2yildir gidemedim hazir iyilesmisken toplucq hastalanir doneriz cocuklar sıkıldi artik evde ,eski resimleri karıştırorken oglus trip attı ben nerdeydim beni goturmemissiniz diye

Askolsun simdi,
Sali pazarini bilmiyon mu, esofmanlari hani Nike Adidas ne ararsan var

Ben ama esofmanci değilim, biz hep diyet sektörü canim, sebzecilik oradan geliyor

Bir de patates maceram var, ondan da ten rengim geliyor
Yıldırım'da semt pazarı he mi? Hiç orda esofmana rast gelmedim. Emek okulunun kosesinde iskembeci bir kadın vardı. Oyyy ne fena kokardı.

A Arrietty_ kaptaniskom ödül oncesi gunumu paylasayim, bir odulu hakettim cunku bence, tartida gozukmese dd.

10.00
2 dilim tereyagli acukali ekmek
1 haslama yumurta
1 ck bal ile çay

14.00
1 kase bal kabagi çorbası

Arada 1 adet bisküvi
3 4 adet üzüm

18.00
Tavuklu, bol sebzeli karabugday

10 bin adim
5 dakika bölgesel
6 dak squat+deadlift
20 dak yoga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…