Ahanda kalktim ben sporaaaaTwerk söz konusuysa senin kazanma ihtimalin yok bacım benim herif Adanalı güneşe ateş edengillerden töbe kaybetmem canıma mı susadım
Ne Parisi kız nasıl bir sosyetenin içine düştüm parisi anca astral seyahat kapsamında gezebülülürüm vizesiz aşı kartsızYarin yagmurlu olmazsa parisi gezmeye cikicaz orda ufak birkac sey yiyebilirimbugunu haslanmis gecirdim
Dur hele len coşma hemen daha dolapta biralarım var içilecek dizme boğazımaAhanda kalktim ben sporaaaa
Kaydettim cicegimmmmHAFTANIN EGZERSIZLERI
Alys in toparlansin egzersizi
Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede"
()
Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.
Charlee Atkins on Instagram: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout"
2,968 likes, 77 comments - charleeatkins on March 19, 2021: "Squats vs. Deadlifts >> which one is your fav?? #lowerbodyworkout #lowerbodystrength #fitnessmotivation #athomeworkout".www.instagram.com
Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
20 Squat
20 Deadlift
1dk Ara
3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz
Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali
Bu aksam da yapmak isteyen yapabilir.. Alisma günü olur
** EMOM nedir
EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.
EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.
Alys Lori Lusi tavsannesi @_BuRc_ @tomrs A Arrietty_ @LadyMiami @Aytac Rovs
Bursa'da salı pazarı mı varmış, İstanbul olmasın o? Bursa'da cumartesi pazarı va meşhur. Orda mi yetistinAlys ?
Offf haftaya cok eglenecemDur hele len coşma hemen daha dolapta biralarım var içilecek dizme boğazıma
Napsın Bursalılar abloş anca sağdan soldan kopyalıyorlarBursa'da salı pazarı mı varmış, İstanbul olmasın o? Bursa'da cumartesi pazarı var meşhur. Orda mi yetistinAlys ?
Ne Parisi kız nasıl bir sosyetenin içine düştüm partisi anca astral seyahat kapsamında gezebülülürüm vizesiz aşı kartsız
Neyse yap sporunu ben de herifi bulayım kalori yakmalıkOfff haftaya cok eglenecem
Cokkkk
Oy olecemmmNeyse yap sporunu ben de herifi bulayım kalori yakmalık
Kiz biz erkenden gittik. Hic sira yoktu. Ciktigimizda kuyraak sokagi gecmistiYazik olmus keske geleydim
Yıldırım'da semt pazarı he mi? Hiç orda esofmana rast gelmedim. Emek okulunun kosesinde iskembeci bir kadın vardı. Oyyy ne fena kokardı.Askolsun simdi,
Sali pazarini bilmiyon mu, esofmanlari hani Nike Adidas ne ararsan var
Ben ama esofmanci değilim, biz hep diyet sektörü canim, sebzecilik oradan geliyor
Bir de patates maceram var, ondan da ten rengim geliyor