Fit Club 🏋🏻‍♀️

Twerk söz konusuysa senin kazanma ihtimalin yok bacım benim herif Adanalı güneşe ateş edengillerden töbe kaybetmem canıma mı susadım :confused: :KK53:

📣 HAFTANIN EGZERSIZLERI 📣
Alys Alys in 🍑 toparlansin egzersizi 🦸‍♀️

Alys Alys den tavsiyeler "Deadlift + squat mini video:
Özellikle pozisyon kontrolu icin. Iki hareket de agirlikla ve agirliksiz yapilabilir. Vucut agirligi da agirlik neticede 😉"
( 😁 )

Asagida ki link de egzersizleri gore bilirsiniz.

Su sekilde yapiyoruz :
EMOM 9Dklik (every minute on the minute )
❇️ 20 Squat
❇️ 20 Deadlift
❇️ 1dk Ara

3 defa tekrarliyoruz bu siralamayi. Kesinlikle Squat ve deadlift bitmeden ara vermiyorsunuz

Yapilacak günler : Pazar + Pazartesi +Sali
Bu aksam da yapmak isteyen yapabilir.. Alisma günü olur 🤭

** EMOM nedir

EMOM antrenmanında temel mantık verilen yükü 1 dk içinde kalarak tamamlayıp kalan süreyi dinlenerek geçirerek bir sonraki dakika başına hazır olmak ve aynı yükü tekrar dakika başında almaktır.
Örneğin verilen yükü yani tanımlanan antrenmanı 30 saniyede tamamlarsak 30 saniye dinlenme süremiz olur ve bir sonraki dakika başına kadar bekleriz.

EMOM antrenmanı bize güç dayanıklılık ve çabuk recover olmayı kazandırır.Aynı zamanda hız kazanmak içinde çok önemli bir antrenman tekniğidir.

Alys Alys Lori Lori Lusi Lusi tavsannesi tavsannesi @_BuRc_ @tomrs A Arrietty_ @LadyMiami @Aytac Rovs
Kaydettim cicegimmmm😍 ben kalkim yoksa twerkletcek beni bu zilli Lusi Lusi 🤣🤣🤣

Bursa'da salı pazarı mı varmış, İstanbul olmasın o? Bursa'da cumartesi pazarı va meşhur. Orda mi yetistin Alys Alys ? 😁

Askolsun simdi,
Sali pazarini bilmiyon mu, esofmanlari hani Nike Adidas ne ararsan var 😉

Ben ama esofmanci değilim, biz hep diyet sektörü canim, sebzecilik oradan geliyor 😀

Bir de patates maceram var, ondan da ten rengim geliyor 😭😭😭

Ne Parisi kız nasıl bir sosyetenin içine düştüm partisi anca astral seyahat kapsamında gezebülülürüm vizesiz aşı kartsız :KK53: :KK70:

Yok vallah sosyetelikk burnumun ucu ama 2yildir gidemedim 😅hazir iyilesmisken toplucq hastalanir doneriz 🤣🤣 cocuklar sıkıldi artik evde ,eski resimleri karıştırorken oglus trip attı ben nerdeydim beni goturmemissiniz diye 🤣🤣🤪

Askolsun simdi,
Sali pazarini bilmiyon mu, esofmanlari hani Nike Adidas ne ararsan var 😉

Ben ama esofmanci değilim, biz hep diyet sektörü canim, sebzecilik oradan geliyor 😀

Bir de patates maceram var, ondan da ten rengim geliyor 😭😭😭
Yıldırım'da semt pazarı he mi? Hiç orda esofmana rast gelmedim. Emek okulunun kosesinde iskembeci bir kadın vardı. Oyyy ne fena kokardı. 😆😆

A Arrietty_ kaptaniskom ödül oncesi gunumu paylasayim, bir odulu hakettim cunku bence, tartida gozukmese dd.

10.00
2 dilim tereyagli acukali ekmek
1 haslama yumurta
1 ck bal ile çay

14.00
1 kase bal kabagi çorbası

Arada 1 adet bisküvi
3 4 adet üzüm

18.00
Tavuklu, bol sebzeli karabugday

10 bin adim
5 dakika bölgesel