Afiyet olsun canım. Çerezler, kuru ve taze meyveler gözüme çok geldi . 1/3 u sanki yeterli olacak...Günaydın kizlar hergune menümü yazayım diyorum unutuyorum. Erkenden uyuya kalıyorum yoğun olabiliyorum kusuruma bakmayın.
Dünkü menüm
Sabah bir kase çerez fıstık ceviz ve fındık karışımı iki incir ,
11 gibi kahvaltı bir yumurta zeytinyagda, bir dilim ekmek,10 yeşil zeytin tussuz, kk peynir , domates, salatalık
1 gibi ,bir salkım üzüm, bir cennet hurması
4 gibi komşumla kahve ,yanına meyve kurusu bir avuç cerezkendimle savaşıyor um çerez konusunda ,çok oldu
Akşam yemeği 6 saydı
Hafif yemeye çalıştım
2 yk bulgur pilavı, bir tabak yeşil fasulye ve turp
Çok şükür bira spor yapabildim 20 dakika evde yürüdüm Leslie gibi diyeyim, ardına çok geçmeden bebek durdurmadi ,
Bir buçuk litre su icmisimdir
A Arrietty_
Vucudunu cok iyi taniyorsun ablaMerhaba, nasilsiniz kızlar? Asayiş berkemal mi?
Saat 13.00 gibi midemde adeta sondaj çalışmaları başlıyor...Bitki çayıyla geçiştirmeye çalışıyorum.
Şu an için halsizlik, bitkinlik vs olmuyor.
Cumartesi sabahı az da olsa tartıda eksi görür muyum ki? Üç hafta sonunda sağlığımda bozulma olur veya tartıda eksilme olmazsa, bu macera da burada biter... Uzun günlerde iki öğün beslenme sanırım bana uymayacak...
Belki de alışırım, belli olmaz...
Ne mizmizlandin be kendim!
Tsk yavrukusAfiyet olsun kuzum
Ben daha bisey yemedim. Eve gidince yiyecegim.
Dunki somonlu tartin tadi damagimda kaldievde yapsam mi diyorum. Fakat dunden tazefasulye var. Gerci yanina olur herhal
Hastalık falan, deme öyle deme...Vucudunu cok iyi taniyorsun ablamizmiz degil o
Bu 16-8 iyi sankim yawben zaten aksam yemeginden sonra hic bisey yemem. Bakalimmm cumartesi nolacakkk kendimi hasta bildirdim isyerinde. Ilk defa normalde 40 derece atesle bile calisirim.
Hasta bildirdigim icinde spora gidemiyorumevde yapayim bari. Sporsuz birgun dusunemiyorum
Elhamdülillah ben namaz kılmayı çok seviyorum ruhuma çok iyi geliyor. Bütün sıkıntılarımı unutturuyor umut ve mutluluk veriyor bana. Benim annem babam din karşıtıydılar evde ilk namaz kılmaya ben başladım ve yedi yaşındaydım. Kendi kendime gizli gizli Kuran okumayı öğrendim hiç kimse istemedi ya da hiç örnek biri de yoktu önümde, çok asortik bir yerde yaşıyorduk. Teyzem ve eşi ateistler akrabalarımızın çoğu din düşmanıydılar ve hala da öyleler aslında. İnsanın içinden gelmesi çok güzel bir şey o gün bugündür de hiç bırakmadım. Gece uyanirsam gece de kılıyorum çünkü çok sessiz oluyor ve dua etmeyi çok seviyorum.Muhteşem harikasın canmben de akşam 20 dk yürüdüm evde , video dan çalışayım diyorum her zaman bölünüyor bebikler rahat bırakmıyor, hiç yapamıyorum. Bu sefer yürüdüm. Yine fırsatım olursa yürüyüş yapıp bölgesel calisacagim. Ben bayadir namaz kılmıyordum. Sabah başladım iyi geldİ. İçimden geldi iyide oldu. iyi guzelde yatsı namazını hiç kilamam ben ,Allah'ım affetsin belki zamanla ona da alışırım
Kaybol cadalozGünaydın
İki ana öğün arası ara öğün yapmıyor musun?Merhaba, nasilsiniz kızlar? Asayiş berkemal mi?
Saat 13.00 gibi midemde adeta sondaj çalışmaları başlıyor...Bitki çayıyla geçiştirmeye çalışıyorum.
Cumartesi sabahı az da olsa tartıda eksi görür muyum ki? Üç hafta sonunda sağlığımda bozulma olur veya tartıda eksilme olmazsa, bu macera da burada biter... Uzun günlerde iki öğün beslenme sanırım bana uymayacak...
Sagol canm evet çok oldu. Bugün dikkat ettim amaAfiyet olsun canım. Çerezler, kuru ve taze meyveler gözüme çok geldi . 1/3 u sanki yeterli olacak...
Çok güzel maşallah , benim aile dini büründü zamanında öğrendim öğrettiler zamn zaman bırakıyordum ama çok huzursuzluk veriyordu. Çocuklarla uğraşmak ve işiyle Z zor oluyor ama vakit buldukça kılmayı düşünüyorum.Elhamdülillah ben namaz kılmayı çok seviyorum ruhuma çok iyi geliyor. Bütün sıkıntılarımı unutturuyor umut ve mutluluk veriyor bana. Benim annem babam din karşıtıydılar evde ilk namaz kılmaya ben başladım ve yedi yaşındaydım. Kendi kendime gizli gizli Kuran okumayı öğrendim hiç kimse istemedi ya da hiç örnek biri de yoktu önümde, çok asortik bir yerde yaşıyorduk. Teyzem ve eşi ateistler akrabalarımızın çoğu din düşmanıydılar ve hala da öyleler aslında. İnsanın içinden gelmesi çok güzel bir şey o gün bugündür de hiç bırakmadım. Gece uyanirsam gece de kılıyorum çünkü çok sessiz oluyor ve dua etmeyi çok seviyorum.
Evdekiler ev usulu döner istedi
Ben beslanmeme dikkat edeyim eksiliyorda mideyi çok doldurinca kilo yapıyor malesefMerhaba, nasilsiniz kızlar? Asayiş berkemal mi?
Kolay gele size45 dakika tempolu sabah yuruyusu sonrasi harikayim. Ofise geldim kizlar soyledi. Bugun esimin 8 saat ameliyati var. Hastasi alt ve ust komple implant olcak. 28 implant galiba .
Yemek yemeye vakti olmucakmis. Oglen ona yemek yapip getirmem lazim muhtemelen agzina beslemem lazim.
Haci abi yardimci olurTablo yapayim dedim PC den girip Ama sifre mi hatirlamiyorum