Haftada 1tartsin bi zahmet,
1 haftada +2kg gelir mi bi insan
Gecmis olsun ablacimGünaydın kızlar...
Pazar gecesi kültür turumuzu tamamlayıp döndük şükür.
Kızım delta varyantı olmuş, telefonda görüşürken emareleri vardı. Pazar günü test yaptırdı, gecesi test sonucu pozitif çıktı. Annemi de giderken ona bırakmıştık, pazar gündüz eve bırakmış onu. Onda bir sıkıntı görünmüyor.
Geldiğimden beri epey bir stres yaşadım. Allah beterinden korusun.
İki evin yemeğini yapmaya çalışıyorum, anlayacağınız yoğun geçiyor.
Nihayet bu sabah tartilmak aklıma geldi.
Yöresel ne varsa yedik, kisinti yapmadık. Sadece ekmek yemedim. Gittiğim kiloyla geri döndüm.
Bu sabahtan itibaren toklukla if'e başladım.
10.00-18.00 arası yapacağım.
Alys haftanın iki günü akşam yemeğinden iki saat sonra yoğurt kürü yapıyordum, o iş nasıl olacak sekercim? Makro değeri olduğu için orucu bozar. Tokluk saatlerinde mi yapsam?
Bu nerden cikti laHaftada 1
Sağol canım benim.Haftada 1
Gecmis olsun ablacim
Gittigin kiloyla geri donmem super
Alys bu beslenme programında, hangi süreler içinde yiyoruz veya yemiyoruz önemli olan bu değil mi?
Madem öyle kalori hesabı, gram vs uğraşmasam olur herhalde...Zaten göz kararı ölçüm, olmuş bir kuyumcu terazisi.
Zaten sağlıksız bir şey de yemiyorum. Bedenimi zorlamadan inşallah bir kaç kg daha gider. Gitmezse de canım sağ olsun...
Izinliyim bugunden sonra. Gelecek haftada evde kalmayi dusunuyorum. Vucudum az dinlensin. Beynim zaten full chaos
Evdeykende kerevizsapi detoksuna baslim dedim
Şifa olsun canimcim.Izinliyim bugunden sonra. Gelecek haftada evde kalmayi dusunuyorum. Vucudum az dinlensin. Beynim zaten full chaos
Evdeykende kerevizsapi detoksuna baslim dedim
Nedir bu nabiyosun?
2 kereviz sapiŞifa olsun canimcim.Bu ne işe yarıyor?
Kereviz şifadır. Pazar günü alınıp, denenecek...2 kereviz sapi
Yarim yesil elma
3 parca zencefil
Yarim limon suyu
60ml su
Bunlari blend yapiyorsun. Suyunu suzup iciyorsun her sabah. Kahvaltidan yarim saat once. Kilo veriyorsun. Cogu gobektenn
AyyyGenç kızken aşırı zayıftım annem sürekli bana çerez yedirirdi kilo alayım diye. Çerezde çok aşırı kalori var az bir şey yiyormuş gibi görünüyorsun ama aslında çok kalori alıyorsun çok da yağ yapar o yüzden şu çerez olayını azaltıp daha sağlıklı atıştırmalara yönelirsen iyi olur.
16-8 mi yapiyorsun abla?İf'in ilk gününden, ilk yorumum.
Normalde sabah 8.30-09.00 gibi kahvaltı edip, 13.00-13.30 gibi de hafif de olsa öğlen yemeği yiyordum. Oldukça sağlam bir kahvaltı yapsam da, ufak ufak midemden gurultular gelmeye başladı.
N'piyoruz? Hemen bir bitki çayı içiyoruz...
Benimde hep aklimda bi IF. Bende bugun son ogun 17.00 yapip baslamak istiyorum. 9.00-17.00 gibiEvet canimcim, daha uzun aç duramam ben. Baktım sarsıyor, halsiz bırakıyor bunu da bırakırım. Dini oruc susuzluk disinda hiç koymaz bana. Üstelik çok kişiye göre kilo da veririm. Biraz da ona güvenerek başladım.
Ama az, ama çok kilo vermeye devam ediyorsan bence hiç düzenini bozma. Baktın durdu, önce vücudunu şaşırtacak şeyler dene. Olmadı, sporu arttır. Nerdeyse 35 kg'i aynı düzende yiyerek verdim. Upuzuuuun zamandır aynı kalınca, günlük kalorimi de düşürmeden deneyeyim dedim. Yoksa hiç kalkismazdim. Yine de sen bilirsin...Benimde hep aklimda bi IF. Bende bugun son ogun 17.00 yapip baslamak istiyorum. 9.00-17.00 gibi