Hep dikkatliyim ama kilo aynı yerde sayıyor, onu n'pacagiz?Yine herzaman ki gibi spordan tut menu ve suya kadar sahane
Benim kullandığım günde bir kez, doğal, aromasiz, katkısız ve hepi topu 36 kalori...Günde üç kez diyo toplam 90 kalori
Belkide ideal kilona ulastin ? Veya farkli beslenip vucudu sasirtmayi dene. Yumurta orucu gibiHep dikkatliyim ama kilo aynı yerde sayıyor, onu n'pacagiz?
Aldığım kaloriyi 200 aşağı çeksem gider ama, dönme yokluyor. O yüzden if deniyorum bakalım...
Şaşırtacak şekilde beslendim. Yumurta diyetini yapamam yahu, yumurtadan tiksinmek istemiyorum. Aldığım kaloriyi dusurmem lazım. O da mümkün değil. Sporu arttırsam yine olur, onu da yapamam. Bunu da deniyeyim, olmazsa kabulumsun 61-62 der geçerim...Belkide ideal kilona ulastin ? Veya farkli beslenip vucudu sasirtmayi dene. Yumurta orucu gibi
Bende yarim kupa kahve icmistim
10 ve 18 arası ara öğün koymalısın bence.A Arrietty_ ,H3RA_
KAHVALTI / 10.00
1,5 bardak süt+3 yemek kasigi yulaf+1 yemek kaşığı kakaolu fıstık ezmesi ile lapa.
muz+armut+elma+ananas +mandalina ile karışık meyve tabağı.
Haşlanmış yumurta
ARA:
Sade kahve, yeşil çay ve bitki çayları
AKSAM / 18.00
1 kase tavuklu düğün çorbası ( tam buğday unu ile)
1 yumurta ile kıymalı pırasa kavurması
1 büyük bardak ayran
1 ince dilim çavdarli ekmek
SU: 3 lt
SPOR:
75 dk tempolu yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
20 dk yoga
Eki Görüntüle 2950452
Sağol canımBende yarim kupa kahve icmistimsende gorunce geldi aklima
Afiyet olsun
Menu cok dengeli
Afiyet olsunBugün yediklerim
ogle 12 de
1 paket noodle
Aksam 18.30 da
4yk tazefasulye
1 kase salata
Su 2L
Spor
20dk BikeErg
10 push Up
25 sit ups
1dk 30sn plank
Ben eylulden beri kullaniyorum. Tablet halini. Cok memnunum. 40i gectik mecburuzKolajen tozu kullanan var mi aramizda?
O yeah mennn 133 cmKizlar düzenlemeye calistim telefondan.
Benim bilgilerim eksik diyen varsa ekleyeyim.
Duzenlemisken tabloyu yoklamada alayim.
Menu ve spor bildirmlerinizi dokun bakayim ortaya
Anneme gittim sabahdan. Babam ve kardesim evin altini ustune getirmis. Annem daha 5gun once Türkiyeye gittiAfiyet olsun
Az yemişsin gibi geldi gözüme.
Taze fasuyeyi 1 porsiyon yapsaydın keşke
Aynen mayis da aldin ve paylasitin ölculerini. -200 vardir kizBen eylulden beri kullaniyorum. Tablet halini. Cok memnunum. 40i gectik mecburuz
O yeah mennn 133 cmoda mayistan beri. 2 ay oncesi olaydi keske
Kiz ilk 2 ay rahat 20 kilo gitmisti sankiAynen mayis da aldin ve paylasitin ölculerini. -200 vardir kiz
Kaptan dünkü menüyü yazmistim . Ama bir kacgunkuni yazmadım biliyorum
Ben bugun icin yoklama yapiyorumKaptan dünkü menüyü yazmistim . Ama bir kacgunkuni yazmadım biliyorumBugün de erkenden ekleyeyim de yarına unutuyorum.ne yediğimi unutuyorum cidden