Fit Club 🏋🏻‍♀️

Canim hic ben böyleyim diye uzulme,
Degisiyor bunlar.

Ben buraya ilk basladigimda tam 1 ay tek bir ödül bile yapmadim, çünkü kendime guvenemedim aynen. Bir de bunlar bağımlılık yapiyor malum. Yani gercekten canim cekti deyip yesen zaten dedigin gibi sorun yok. Zor olan o bagimliligi kirmak. Ama kiriliyor. Guven sen kendine.
Çok iyi bir yol arkadaşısın , teşekkür ederim desteğin için🌸
3.5 yaşındaki kızım bile 'I can do it! ' diye diye geziniyor ortalıkta, alınacak çok ders var☺

Ya aslında bu hamur işi ve tatlıların sağlıklı ve az kalorili olanları var.
Tarif dağarcığımızı genişletmemiz lazım.
Hafta sonu canım kahvaltıda hamur işi çekti.
Siyez unundan krep yaptım, hem nefsimi köreltti hem beyaz una göre daha az kalori aldım.
Oğlumun diyet listesinde yulaflı peynirli poğaça var bu hafta.
Akşam onu yapacağım eve gidinde tarif atabilirim isteyenlere.
Tatlılarında bir dolu sağlıklı tarifleri var.
Çok cahilane bir soru olacak am nedir bu siyez unu?

Aynı bende böyleydim zamanla aşdım.
Karşıma tatlı koyduklarında giyemediğim kiyafetleri pantolonları, onları giye bilmediğim için yaşadığım hayal kırıklığını üzüntünü hatırlıyorum. O zaman onu yiyecrk iştahım kalmıyor. İyi bir motivasyon bence.
İyi motivasyon gerçekten.Ama sorun şu ki ben şu an tüm kıyafetlerime girebiliyorum.2. Hamilelik öncesi kiloma döndüm ve yurtdışına gwtirdiğim aldığım tüm kıyafetler bu halime uygun.
Şimdiki hedefim 1. Hamileliğimin öncesinr dönmek😆 yaklaşık 6 kilom var bakalım.

Genç kızken aşırı zayıftım annem sürekli bana çerez yedirirdi kilo alayım diye. Çerezde çok aşırı kalori var az bir şey yiyormuş gibi görünüyorsun ama aslında çok kalori alıyorsun çok da yağ yapar o yüzden şu çerez olayını azaltıp daha sağlıklı atıştırmalara yönelirsen iyi olur.😉
Yaa evet 200 gr lık kuruyemiş bir öğün kalorisinde belki daha fazla😶

Bugün hep çocuklarımla vakit geçirdim.Koştuk durduk evde.Akşam da eşimle vakit geçirdik .Kaç gündür ben baya hastayım , eşim de makale yazmaya çalışıyor ,çok yoğun , çok stresli😵 Bir de onu tam traş ederken aniden gelen karın bel ağrısı hissiyle bir baktım ki adet olmuşum😀yarabbi şükür .. Gün içinde 15 dk cardio yaptım ama maalesef günlük rutini yapamadan regl oldum.Şu an kıpırdayamıyorum bile😌yarın iyi olursam telafi ederim umarım..
A Arrietty_

Menüm
Sabah:haşlanmış yumurta , 8 yeşil zeytin, 1 dilim beyaz peynir , 1 dilim ekmek, çay , 3 çeri domates maydaanozlu, ekmeğin ucuyla kaymak bal
Öğle: kahve
Akşam: 1 dolu kase mercimek çorbası , 3 ksşık kurufasulye , 2 ksşık pilav
Ara: 1 müsli bar , papatya çayı
1 lt su

Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
1 küçük tabak etli sebze
1.5 wasa
Yoğurt
Salata

Akşam menü:
Yoğurtlu makarna

2 litreden fazla su
Bugün çok fazla spor yaptım, ödevlerimi falan da yaptım yarın bu kadar yapabilir miyim bilmiyorum ama en azından bugün mutlu ve mesudum. 💃🏻💃🏻💃🏻
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 32AD6905-766F-4A5D-88FE-479AA203296F.png
    32AD6905-766F-4A5D-88FE-479AA203296F.png
    193,1 KB · Görüntüleme: 32
  • 681FDE7E-AAD8-4ECF-9F6A-B03ED7180903.png
    681FDE7E-AAD8-4ECF-9F6A-B03ED7180903.png
    227,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 46D6CFF2-82A5-447F-9A7C-8914056459DD.jpeg
    46D6CFF2-82A5-447F-9A7C-8914056459DD.jpeg
    63,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 9FBCCC23-6486-4355-BA0C-F43D9CFBBB8D.png
    9FBCCC23-6486-4355-BA0C-F43D9CFBBB8D.png
    225,9 KB · Görüntüleme: 24
Çok cahilane bir soru olacak am nedir bu siyez unu?
Yok estağfurullah sağlıklı beslenmeye geçmeden önce bende özelliklerini bilmiyordum.
Gluten oranı en düşük, vitamin oranları en yüksek bu yüzden de en sağlıklı buğday türü olduğu söyleniyor.
Hatta genetik yapısı değişmeyen tek buğday diye okumuştum.
Diyetisyenimde çok önerirdi siyez ununu.
Ben bir ara bulgurunu da alıyordum pilavı çok lezzetli olur.

İki gündür yorgan altına girip kabuğuma çekilme modundayım. Regl dönemi belirtileridir inşallah.
Menümü yazamadan uyumuşum.

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
1 dl peynir
3-4 minik yeşil biber
6-7 sap maydonoz
1 dl siyez ekmeği

Sade kahve
Sütlü nescafe

Akşam 19.00
Tavuklu ve sebzeli noddle
Akşam yemeğini dışarıda yedik, çocuklar noddle yemeye gitmek istediler. Sebze ve tavuk oranı noddle a göre çok daha fazlaydı.

Yarım saat yürüyüş 4.200 adım
1 dk plank (30 sn *2)
50 sguat
50 mekik
A Arrietty_

Genç kızken aşırı zayıftım annem sürekli bana çerez yedirirdi kilo alayım diye. Çerezde çok aşırı kalori var az bir şey yiyormuş gibi görünüyorsun ama aslında çok kalori alıyorsun çok da yağ yapar o yüzden şu çerez olayını azaltıp daha sağlıklı atıştırmalara yönelirsen iyi olur.😉

Benim diyetisyen de 1 avuc ye günlük yeter demişti, karatay da 1 ince belli cay bardagi yiyin diyordu galiba. Buna sadik kalmaya çalışıyorum ben de 😅

Çok iyi bir yol arkadaşısın , teşekkür ederim desteğin için🌸
3.5 yaşındaki kızım bile 'I can do it! ' diye diye geziniyor ortalıkta, alınacak çok ders var☺

He he 😀
Ben de "let it go" diyom 😜 aslinda rahat bir insanim da bazi takintilarim var. Onlari let it go yapabilsem oldum ben bence 😂

Günlük olumlama yapin diye bir yazi okumustum. Pozitif şekilde konusmanin insani etkiledigine dair.

İki gündür yorgan altına girip kabuğuma çekilme modundayım. Regl dönemi belirtileridir inşallah.
Menümü yazamadan uyumuşum.

Kahvaltı 08.00
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
1 dl peynir
3-4 minik yeşil biber
6-7 sap maydonoz
1 dl siyez ekmeği

Sade kahve
Sütlü nescafe

Akşam 19.00
Tavuklu ve sebzeli noddle
Akşam yemeğini dışarıda yedik, çocuklar noddle yemeye gitmek istediler. Sebze ve tavuk oranı noddle a göre çok daha fazlaydı.

Yarım saat yürüyüş 4.200 adım
1 dk plank (30 sn *2)
50 sguat
50 mekik
A Arrietty_

Ben cok severim onu ya, bu cinliler biliyor bu isi 😜 tabi yarasa falan karistirmasinlar 🤣

Bugün hep çocuklarımla vakit geçirdim.Koştuk durduk evde.Akşam da eşimle vakit geçirdik .Kaç gündür ben baya hastayım , eşim de makale yazmaya çalışıyor ,çok yoğun , çok stresli😵 Bir de onu tam traş ederken aniden gelen karın bel ağrısı hissiyle bir baktım ki adet olmuşum😀yarabbi şükür .. Gün içinde 15 dk cardio yaptım ama maalesef günlük rutini yapamadan regl oldum.Şu an kıpırdayamıyorum bile😌yarın iyi olursam telafi ederim umarım..
A Arrietty_

Sana benden bitter o zaman ☺️
H3RA_ H3RA_ yla paylaşıp yiyin ☺️ diğerlerine göstermeyin 🙃

Günaydın kızlar...🌹
Pazar gecesi kültür turumuzu tamamlayıp döndük şükür.
Kızım delta varyantı olmuş, telefonda görüşürken emareleri vardı. Pazar günü test yaptırdı, gecesi test sonucu pozitif çıktı. Annemi de giderken ona bırakmıştık, pazar gündüz eve bırakmış onu. Onda bir sıkıntı görünmüyor.
Geldiğimden beri epey bir stres yaşadım. Allah beterinden korusun.
İki evin yemeğini yapmaya çalışıyorum, anlayacağınız yoğun geçiyor.
Nihayet bu sabah tartilmak aklıma geldi.
Yöresel ne varsa yedik, kisinti yapmadık. Sadece ekmek yemedim. Gittiğim kiloyla geri döndüm.
Bu sabahtan itibaren toklukla if'e başladım.
10.00-18.00 arası yapacağım.
Alys Alys haftanın iki günü akşam yemeğinden iki saat sonra yoğurt kürü yapıyordum, o iş nasıl olacak sekercim? Makro değeri olduğu için orucu bozar. Tokluk saatlerinde mi yapsam?

Eklentiler

• IMG20211110093142.jpg
    IMG20211110093142.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:
Günaydın kızlar...🌹
Pazar gecesi kültür turumuzu tamamlayıp döndük şükür.
Kızım delta varyantı olmuş, telefonda görüşürken emareleri vardı. Pazar günü test yaptırdı, gecesi test sonucu pozitif çıktı. Annemi de giderken ona bırakmıştık, pazar gündüz eve bırakmış onu. Onda bir sıkıntı görünmüyor.
Geldiğimden beri epey bir stres yaşadım. Allah beterinden korusun.
İki evin yemeğini yapmaya çalışıyorum, anlayacağınız yoğun geçiyor.
Nihayet bu sabah tartilmak aklıma geldi.
Yöresel ne varsa yedik, kisinti yapmadık. Sadece ekmek yemedim. Gittiğim kiloyla geri döndüm.
Bu sabahtan itibaren toklukla if'e başladım.
10.00-18.00 arası yapacağım.
Alys Alys haftanın iki gün akşam yemeğinden iki saat sonra yoğurt kürü yapıyordum, o iş nasıl olacak sekercim? Makro değeri olduğu için orucu bozar. Tokluk saatlerinde mi yapsam?

Kizina gecmis olsun canim.

Evet orucu bozuyor.
Peki 2 gun 14 saatte kalsan mesela?

Ben hafta sonlari bazen bu sekilde yapiyorum, cocuklarla 3 öğün yapalim diye.

Tokluk zamanina sikistirsan daha iyi. Yogurdun kalorisi baya yüksekmis.

Kizina gecmis olsun canim.

Evet orucu bozuyor.
Peki 2 gun 14 saatte kalsan mesela?

Ben hafta sonlari bazen bu sekilde yapiyorum, cocuklarla 3 öğün yapalim diye.

Tokluk zamanina sikistirsan daha iyi. Yogurdun kalorisi baya yüksekmis.
Teşekkürler canım...😘
Bir öyle, bir böyle beni bozar. Başlayınca tıkır tıkır gitmem lazım.
Tokluk zamanında ara öğün gibi olur, öyle yapayım madem. 👍

X