Fit Club 🏋🏻‍♀️

Nasıl bir hafta sonudur, şu saat oldu hala pazar keyfi yapıcam diye bekliyorum.
Neyse pazartesiye 2 saat var daha dinlenirim herhalde

Kahvaltı 12:00
2 baget ekmek
5-6 zeytin
1 dl peynir
6-7 dl domates biber

Sade kahve

Akşam 20:30
1 kepçe süzme mercimek çorba
1.5 pors. hamsi
Bol salata

Adımlarım o kadar çok ki bugün. Tüm gün pazar, market gezdim. Bence fazlasıyla sporum var
A Arrietty_

A Arrietty_ H3RA_

10.00
3 wasa, peynir, yeşillik, 2 tk recel, yarim yumurta

15.00
Minik kase cekirdek,
2 avuc Fistik
2 catal tatli

18.00
1 buyuk kase tavuksuyuna şehriye corbasi
1 kase salata

Sporu yazmistim.
Niye yarım yumurta?
Çekirdek kime göre neye göre minik?
Tatlının niteliği?
Bulmacamı çözcez menü mü yorumlıcaz.
Cık cık

Iyi aksamlar kizlar
Kafamin ici KOAH ile dolu

Ilk ogun 11 de
Son ögün ise 18.30 da.
Böylece 7,5 saat yeme pencerem var.
Yarin 12e kadar IF

Gelelim ne yediklerime
Sabah

Fotoda 2 yarim köy ekmegi var Ama bir daha boyle yedim
Salatamda : 1 baby bok choi,1domates, yarim avokado ,8-10 macadamia findigi,1tk zeytinyag

Ara : 2 Kare karamelli ,deniz tuzlu ciko

Aksam : 4 yk makarna

Su 2 L
Spor
30 sn Plank
15 sit up
3 push up
15dk BikeErg

Gönül isterdiki daha cok cardio olsaydi.

Niye yarım yumurta?
Çekirdek kime göre neye göre minik?
Tatlının niteliği?
Bulmacamı çözcez menü mü yorumlıcaz.
Cık cık

Yumurta bitmis hanim, paylastik, istikakima bu düştü

Tabaklarin fotosu lazim dimi,
simdi kucuk bir corba kasesine ben 1 kase diyorum, onun kucugune mini, buyugune buyuk kase

Tatlinin niteliği şerbetli tatli olusu, ama sekerinden kisildi, yersen

Daha düzenli menuler geliyor efenim, haftasonu karisik oluyor illa ki

Ya bazen tam motivesin aslinda.

O haftalara donmeye calis, ne yapiyordun da iyi geliyordu sana.

Spor challenge ina bu hafta katil muhakkak, 6 gunluk zaten ve kendi seviyene gore artiracaksin.
Teşekkür ederim Alys
Spor yapmayı sevmiş ve günlük rutinime yerleştirmiştim.Ama havalar soğudu , hastalık yakamızı bırakmaz oldu(bugün de hastayım) , bağışıklığım zayıfladı herhalde.Adet olamadım.Geçen hafta balon gibi şiştim söndüm.
Gurbet de zorluyor şimdi.İlk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım sevdiklerimden ve bu süreçte çok şey oldu hayatımda ve hayatlarında.Duygularımı yoğun bir şekilde yaşayan biri olarak her şey içimde sıkıştı sanki ve yordu .. Burda gurbette olan çok var anlarsınız beni.. Bebeğim bile oldu ailelerden kimse göremedi ..
Biraz da rehavet oldu sanırım.Eski kıyafetlerime rahatça sığıyorum , her gören aa ne güzel zayıflamışsın diyip takdir ediyor.Ben de kendimi açıkçası daha iyi hissediyorum.Hedefimde çok kararlı olamamışım sanırım , böyle tereddüte düştüm işte.Ama durmak yok tamam.İki ağla bir plank , iki sümkür 5 push up

Kız yok menün bence gayet iyi.
Menü yorumlayamıyorum ben sen gibi.
Kendi dilimde didikledim bende

Ay hepimzin oluyor böyle dönemleri.
Duygusal halimiz rutinimizi bozabiliyor.
Ben de bu ara gel gitliyim
Akşam işi bırakmaya niyetliyim sabah işe gidince sakin ol acele etme diyorum.
Bir yanım 40 yaşına geldin artık istediğin gibi yaşa diyo. İkinci aklım paranı kazanıyorsun kafana göre takılıyorsun otur totonun üstüne iş çıkarma diyor.
40 yaş sendromuda baya zorluyormuş bünyeyi ama çocukluk sendromları gibi nazımızı çeken yok kendi içimize içimize darlanıyoruz.

Geçen hafta yeniden ünüversiteye gidiyordum mesela ciddi ciddi psikoloji için ne sıralama yapmam lazım. Evime yakın hangi üniversitelerde okuyabilirim diye araştırdım dershane bile araştırdım evladım yaştakilerle sınava hazırlanmak için
Baktım çok puan istiyormuş başına iş açma yoğunluk çıkarma dedim vazgeçtim
Psikoloji okumak hep hayalim olarak kaldı şimdilik

Menüm.
Sabah:2 yumurta , 1 dilim ekmek, 5 zeytin, 1 dilim peynir , 1 bardak ıhlamur, 3 kaşık domates salatalık maydanoz salatası
Öğlen: 1 avuç kaju ve kurutulmuş muz, 2 minik bisküvi , 2 bardak çay
Akşam:3 dilim patates , fırında tavuk 1 but
Sonra: 1 müsli bar ve paptya çayı
Su : 1 lt
Yarım saat yürüyüş
1 dk Plank
10 Sit ups
10Push up
30 sn Wall sit

Helal olsun sana ve senin gibilere. Aileden uzak yasamak cok zordur kesin. Allah yardimciniz olsun. Bende gurbetteyim ama ben burda dogup buyudum ve allaha sukur ailem yanimda.
Neden olmasin kuzum. Yas 40 oldumu da nolacak. Dene bence icinde kalmasin yapanlarin senden neyi fazla aaaaaaaa

Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
Karides
Yoğurtlu patates
Salata

Akşam menü:
1 tabak kıymalı, sebzeli ve yoğurtlu spagetti
Salata

2 litreden fazla su

Bugün ödevlerimi yapamadım başka önemli işlerim vardı maalesef yarın duble yaparım inşallah.
Ölçülerimde geçen ayla tamamen aynı.
A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• 65393685-3638-4210-8003-30B780AD6378.png
    228,1 KB · Görüntüleme: 22
  • A920F298-9C25-4F07-ABA9-65A362484223.png
    220,4 KB · Görüntüleme: 29
  • 81E694CE-791A-4311-BA43-A1D34D7C6252.jpeg
    47,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 12046E95-63AF-4A4A-AFC1-B31D9D5B6F57.png
    190 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kaptan moralim bozuk artı artı çıkıyorum malesef kusura bakmayın benim bebik 4gundur geceleri uyumuyor . İnşallah düzelir evde düzen kalmıyor bir anda ben menümü yazayim. Ablamın ogluda bende 4 çocuklu oldum geçici tabi bana bırakmak zorunda kaldı. 4 yasinda kızımla aynı yasda ,biraz zorlanıyorum.

Dünkü menüm
sabah erken saatlerde biraz fıstık atistirdim .
kahvaltı 10 gibi
Bir dilim ekmek ,salata ,kk peynir 10 15 arası tuzsuz yeşil zeytin, karnıbahar yumurtayla yağda pişirdim ,kızartma yerine geçer mi acaba ,bir küçük tabak dolusu
Öğle 12 1 cennet hurması
3 gibi tarhana ve küçük kase fıstık
5 gibi komşu kahvesinde yedim bir küçük kase hapsa yedim ,pekmezden yapılıyor,
akşam yemegim geç oldu 7 buçuk da
bir tabak nohutlu tavuklu sulu yemek
suyum 1 buçuk litre vardır

Vay bee kadın olmak ne acayip bir şey

Sana helal olsun asıl.Ben yaşamını çok bilmiyorum senin ama burda gördüğüm kadarıyla en güçlü kadınlardansın

anlatsam bu Alys mi dersin,
ikinci cocuktan sonra depresyonun esiginden mi dondum, icinden mi gectim bilemiyorum.
o yuzden seni inanilmaz iyi anliyorum inan bana.

Alabildigin tum yardimi al,
buna sagliksiz beslenme dahil, hani bir gun cok yorgunsun, cok bunalmissin, git disaridan ismarla, bu zamanlari sag salim atlatmak daha onemli. ruh halin iyiye donunce her sey zaten iyiye donecek. Ben o donem yogaya baslamistim, duzenli gunde yarim saate zorlamistim kendimi, cok iyi geldi, videodaki kisinin sesini dinlemek bile yatistirabiliyor insani. Yine yuruyus cok iyi gider, havalar soguk olsa da kendini disariya atmaya calis, markete falan git hic olmadi mesela, acacaktir o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…