Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menü resmin çok güzelafiyet olsun
Yağsız yumurtayı nasıl pişirdin?

Esimin sinavi var,onun stresi ikimizide gerdi Sali olsada rahatlasak kafasindayiz. Haftasonu isten geldiginde, birlikte sinava calisiyoruz
Hicbisey anlamadim haftasonumdan.

4 gün sağlam diyet 2 gün yarım yamalak 1 gün gevşe babam diyeti yapıyorum ben bacım kapışalım diyorsan ezerim mahvederim acımam ülen
Ez beni yavrumm ezz
Sporun harika gidiyor seni tebrik ederim.Suyu sevmiyor musun yoksa içmeyi ihmal mi ediyorsun?Ben normalde su içmeyi çok severim ,buranın suyu da çok tatlı.Ama havalaar soğudu diye mi nedir su içmem azaldı
Sagol kuzumm
Suyla aram hic yok. Bu ictigimi de zorrrrlaaa iciyorum mide ameliyattan sonra oldu. Sirke gibi geliyor.
Sen seviyorsun ic bol bol ic. Su gibi varmii

Hadi bakalım kolay gelsin. Şimdi kahvaltı yaptım uzun uzun uzun bir yürüyüşe çıkıyorum inşallah.
Menü resmin çok güzelafiyet olsun
Yağsız yumurtayı nasıl pişirdin?
Peçeteye zeytinyağ damlatıp tavayı o peçeteyle siliyorum başka türlü olursa yapışıyor çünkü. Bir damla zeytinyağ bütün tavaya yetiyor çok koymaya gerek yok.

Ben ve gölgem yürürkene
Şu havayı size de gönderebilsem keşke.mis gibi

Eklentiler

• DF05E4C6-9FAE-40AF-830D-96415B1822A6.jpeg
    358,8 KB · Görüntüleme: 31
  • E76C4203-BEE7-4CB7-A146-EED942B2688E.png
    307,8 KB · Görüntüleme: 36
A Arrietty_

Odevimi yaptim geldim

30 dak tempolu yuruyus
25 dak yoga
1 dak plank
10 pushup
10 situp
10 bin adim

Bundan sonraki adimlarim benden olsun 15 yapacagim bakalim.

Yarinki planim da planki zorlastirmak, yine 1 dak.
Pushup 5*2 seklinde yaptim, cok zorlandim. Ayni kalabilir
Sit-up da yine 10 ama full seklinde yapayim diyorum, bu sefer dizleri kirip yaptim çünkü.

Ya bazen tam motivesin aslinda.

O haftalara donmeye calis, ne yapiyordun da iyi geliyordu sana.

Spor challenge ina bu hafta katil muhakkak, 6 gunluk zaten ve kendi seviyene gore artiracaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…