- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi oldu bu ☺Tabii katilabilirsin
Hepsini. Tekrarini siz belirliyorsunuz. Onemli olan ertesi gun ki tekrarin daha fazla olmasi
Harikasıınn o 85 buraya geleceekkkBen bu gazla crossfitte ucarim 85 olacamdaaa olacammm uleyn
Biz kabız olunca annem limonlu kahve içirirdiBugun limonlu kahveye de basladim. Metabolizmayi hizlandiriyormus. Erkek kardesim yapiyor ve memnun. O yeahhh
Ez beni yavrumm ezz4 gün sağlam diyet 2 gün yarım yamalak 1 gün gevşe babam diyeti yapıyorum ben bacım kapışalım diyorsan ezerim mahvederim acımam ülen
Sagol kuzummSporun harika gidiyor seni tebrik ederim.Suyu sevmiyor musun yoksa içmeyi ihmal mi ediyorsun?Ben normalde su içmeyi çok severim ,buranın suyu da çok tatlı.Ama havalaar soğudu diye mi nedir su içmem azaldı
Hadi bakalım kolay gelsin. Şimdi kahvaltı yaptım uzun uzun uzun bir yürüyüşe çıkıyorum inşallah.Gunaydin kizlar
Haftanin egzersizleri
Plank
Sit ups
Push up
Istediginiz cardio
Kac tekrar yapmaliyiz ?
Ilk gün yaptiginiz sayinin üstü olmali.
Mesela 1. Gun
45 sn plank ise 2 gun 45 sn ustu. Diyelim 60sn. 3.gün 60sn üstü olmali
Bugün basliyoruz ve son gün cuma günüdür.
Cumartesi sabahi yine haftanin egzersizini belirleyip paylasacagim
Lori Alys LadyMiami @H3RA_
Alfa RR @_BuRc_ @tomrs
Birkac gündür görünmeyenleri etiketlemedim.
Menülere yorum yapmayi unutmayiniz
Ölcü almak isteyen bugün alip patlasmayi unutmayin
Peçeteye zeytinyağ damlatıp tavayı o peçeteyle siliyorum başka türlü olursa yapışıyor çünkü. Bir damla zeytinyağ bütün tavaya yetiyor çok koymaya gerek yok.Menü resmin çok güzelafiyet olsun
Yağsız yumurtayı nasıl pişirdin?
Gunaydin afiyet olsunGünaydın
Havayi kiskandim.Ben ve gölgem yürürkene
Şu havayı size de gönderebilsem keşke.mis gibi
Gunaydin afiyet olsun
Havayi kiskandim.
Benimkileri stada biraktim. Mac izleyecekler,felaket yagiyor.
Kac gundur sesim cikmazsa listede olamam tabii
67.7 ciktim bugun.Bir yanim cok yorgun hissediyor.Son gunlerde uykularim cok kalitesiz.Cok dagildim.Acaba biraksam mi artik ilk hedefime geldim diye dusundum ama siteye girip mesajlari okuyyunca tekrar dusundum.Cok istiyorum su 5 kiloyu da vermeyi ama uc haftadir ayni yerde sekiyorum.Farkli biseyler denemem gerekiyor sanirim.. yorgunum
Selam kızlar güzel pazarlar herkese
Dün yqzamadım misafırım vardı cok yedım cook beyin yedım et sote yedım salata bırsürü meze off bu döngüden de cıkmam lazım 57-58 yapıstı bana gıtmıyo namıssız
Iyude sen benden zayıfsın zaten sen benı beklesene bırlıkte takılıp kalırızVerme sen bekle, once ben vercem
Iyude sen benden zayıfsın zaten sen benı beklesene bırlıkte takılıp kalırız