Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye yarım yumurta?
Ne kadann güzelim tabakGünaydın
Geçen haftayı görmek için istihareye mi yatalımDün sabahki tartım
Gölgen balık tarzı gece elbisesiyle yürüyüşe çıktığını söylüyorBen ve gölgem yürürkene
Şu havayı size de gönderebilsem keşke.mis gibi
Niye yarım yumurta?
Çekirdek kime göre neye göre minik?
Tatlının niteliği?
Bulmacamı çözcez menü mü yorumlıcaz.
Cık cık
Teşekkür ederim AlysYa bazen tam motivesin aslinda.
O haftalara donmeye calis, ne yapiyordun da iyi geliyordu sana.
Spor challenge ina bu hafta katil muhakkak, 6 gunluk zaten ve kendi seviyene gore artiracaksin.
Kız yok menün bence gayet iyi.Yumurta bitmis hanim, paylastik, istikakima bu düştü
Tabaklarin fotosu lazim dimi,
simdi kucuk bir corba kasesine ben 1 kase diyorum, onun kucugune mini, buyugune buyuk kase
Tatlinin niteliği şerbetli tatli olusu, ama sekerinden kisildi, yersen
Daha düzenli menuler geliyor efenim, haftasonu karisik oluyor illa ki
Ay hepimzin oluyor böyle dönemleri.Teşekkür ederim Alys
Spor yapmayı sevmiş ve günlük rutinime yerleştirmiştim.Ama havalar soğudu , hastalık yakamızı bırakmaz oldu(bugün de hastayım) , bağışıklığım zayıfladı herhalde.Adet olamadım.Geçen hafta balon gibi şiştim söndüm.
Gurbet de zorluyor şimdi.İlk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım sevdiklerimden ve bu süreçte çok şey oldu hayatımda ve hayatlarında.Duygularımı yoğun bir şekilde yaşayan biri olarak her şey içimde sıkıştı sanki ve yordu .. Burda gurbette olan çok var anlarsınız beni.. Bebeğim bile oldu ailelerden kimse göremedi ..
Biraz da rehavet oldu sanırım.Eski kıyafetlerime rahatça sığıyorum , her gören aa ne güzel zayıflamışsın diyip takdir ediyor.Ben de kendimi açıkçası daha iyi hissediyorum.Hedefimde çok kararlı olamamışım sanırım , böyle tereddüte düştüm işte.Ama durmak yok tamam.İki ağla bir plank , iki sümkür 5 push up
Helal olsun sana ve senin gibilere. Aileden uzak yasamak cok zordur kesin. Allah yardimciniz olsun. Bende gurbetteyim ama ben burda dogup buyudum ve allaha sukur ailem yanimda.Teşekkür ederim Alys
Spor yapmayı sevmiş ve günlük rutinime yerleştirmiştim.Ama havalar soğudu , hastalık yakamızı bırakmaz oldu(bugün de hastayım) , bağışıklığım zayıfladı herhalde.Adet olamadım.Geçen hafta balon gibi şiştim söndüm.
Gurbet de zorluyor şimdi.İlk defa bu kadar uzun süre ayrı kaldım sevdiklerimden ve bu süreçte çok şey oldu hayatımda ve hayatlarında.Duygularımı yoğun bir şekilde yaşayan biri olarak her şey içimde sıkıştı sanki ve yordu .. Burda gurbette olan çok var anlarsınız beni.. Bebeğim bile oldu ailelerden kimse göremedi ..
Biraz da rehavet oldu sanırım.Eski kıyafetlerime rahatça sığıyorum , her gören aa ne güzel zayıflamışsın diyip takdir ediyor.Ben de kendimi açıkçası daha iyi hissediyorum.Hedefimde çok kararlı olamamışım sanırım , böyle tereddüte düştüm işte.Ama durmak yok tamam.İki ağla bir plank , iki sümkür 5 push up
Neden olmasin kuzum. Yas 40 oldumu da nolacak. Dene bence icinde kalmasin yapanlarin senden neyi fazla aaaaaaaaAy hepimzin oluyor böyle dönemleri.
Duygusal halimiz rutinimizi bozabiliyor.
Ben de bu ara gel gitliyim
Akşam işi bırakmaya niyetliyim sabah işe gidince sakin ol acele etme diyorum.
Bir yanım 40 yaşına geldin artık istediğin gibi yaşa diyo. İkinci aklım paranı kazanıyorsun kafana göre takılıyorsun otur totonun üstüne iş çıkarma diyor.
40 yaş sendromuda baya zorluyormuş bünyeyi ama çocukluk sendromları gibi nazımızı çeken yok kendi içimize içimize darlanıyoruz.
Geçen hafta yeniden ünüversiteye gidiyordum mesela ciddi ciddi psikoloji için ne sıralama yapmam lazım. Evime yakın hangi üniversitelerde okuyabilirim diye araştırdım dershane bile araştırdım evladım yaştakilerle sınava hazırlanmak için
Baktım çok puan istiyormuş başına iş açma yoğunluk çıkarma dedim vazgeçtim
Psikoloji okumak hep hayalim olarak kaldı şimdilik
Günaydın kaptan moralim bozuk artı artı çıkıyorum malesef kusura bakmayın benim bebik 4gundur geceleri uyumuyor . İnşallah düzelir evde düzen kalmıyor bir anda ben menümü yazayim. Ablamın ogluda bende 4 çocuklu oldum geçici tabi bana bırakmak zorunda kaldı. 4 yasinda kızımla aynı yasda ,biraz zorlanıyorum.Gunaydin kizlar
Haftanin egzersizleri
Plank
Sit ups
Push up
Istediginiz cardio
Kac tekrar yapmaliyiz ?
Ilk gün yaptiginiz sayinin üstü olmali.
Mesela 1. Gun
45 sn plank ise 2 gun 45 sn ustu. Diyelim 60sn. 3.gün 60sn üstü olmali
Bugün basliyoruz ve son gün cuma günüdür.
Cumartesi sabahi yine haftanin egzersizini belirleyip paylasacagim
Lori Alys LadyMiami H3RA_
@Aytac Rovs @_BuRc_ tomrs
Birkac gündür görünmeyenleri etiketlemedim.
Menülere yorum yapmayi unutmayiniz
Ölcü almak isteyen bugün alip patlasmayi unutmayin
Vay bee kadın olmak ne acayip bir şeyAy hepimzin oluyor böyle dönemleri.
Duygusal halimiz rutinimizi bozabiliyor.
Ben de bu ara gel gitliyim
Akşam işi bırakmaya niyetliyim sabah işe gidince sakin ol acele etme diyorum.
Bir yanım 40 yaşına geldin artık istediğin gibi yaşa diyo. İkinci aklım paranı kazanıyorsun kafana göre takılıyorsun otur totonun üstüne iş çıkarma diyor.
40 yaş sendromuda baya zorluyormuş bünyeyi ama çocukluk sendromları gibi nazımızı çeken yok kendi içimize içimize darlanıyoruz.
Geçen hafta yeniden ünüversiteye gidiyordum mesela ciddi ciddi psikoloji için ne sıralama yapmam lazım. Evime yakın hangi üniversitelerde okuyabilirim diye araştırdım dershane bile araştırdım evladım yaştakilerle sınava hazırlanmak için
Baktım çok puan istiyormuş başına iş açma yoğunluk çıkarma dedim vazgeçtim
Psikoloji okumak hep hayalim olarak kaldı şimdilik
Sana helal olsun asıl.Ben yaşamını çok bilmiyorum senin ama burda gördüğüm kadarıyla en güçlü kadınlardansınHelal olsun sana ve senin gibilere. Aileden uzak yasamak cok zordur kesin. Allah yardimciniz olsun. Bende gurbetteyim ama ben burda dogup buyudum ve allaha sukur ailem yanimda.
Neden olmasin kuzum. Yas 40 oldumu da nolacak. Dene bence icinde kalmasin yapanlarin senden neyi fazla aaaaaaaa
Teşekkür ederim Alys
Allahimmm simarcammSana helal olsun asıl.Ben yaşamını çok bilmiyorum senin ama burda gördüğüm kadarıyla en güçlü kadınlardansın