Fit Club 🏋🏻‍♀️

Vay arkadas, cocuklar büyüdükçe dertleri artiyor dedikleri bu olsa gerek.
Ikisi de 2ser 3er dogumgunune davetliler bu haftalarda
Benden daha sosyaller 5 ve 8 yaşlarında valla, bu ne allasen, resmen kiskandim komsu gününe falan girecem o olacak.

İyi akşamlar kızlar
Geç oldu kusura bakmayın biraz uzun bir ara verdim. Şimdi tekrar başlıyorum inşallah.

Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 zeytin 1 yk tulum peyniri yarım domates 1 dilim salatalık çeyrek simit
Öğle 3 köfte 3 yk erişte 2 yk yeşil salata
Ara 1 mandalina salep
Akşam 4yk Pırasa yemeği 1 dilim ekmek

15 dk eliptik
600 ip atlama
Şimdi çıkıp yürüyüş yapıcam biraz sakinleşmem lazım, çocuklar gerdi beni biraz
Adım sayarı bulursam takarım
Yogayı sabah yaparım
A Arrietty_

Çok şükür ben kurtuldum o işlerden. İki yıl önce ailecek oturduk bir karar aldık ve artık hiç doğum günü kutlamıyoruz doğum günlerine de gitmiyoruz. Onun yerine istedikleri oldukça pahalı bir şeyi hediye olarak alıyoruz sadece. Aslında böylesi bize daha ucuza geliyor. Her doğum günü partisi 1000 $’dan aşağı olmuyordu boşu boşuna bir gün için milleti eğlendirmek için para harcamakdan başka bir şey değil saçma sapan da hediyeler geliyordu şimdi en azından çocukların ihtiyacı olan bir şeyi, yılda bir, istedikleri gibi karşılıyoruz, genelde zaten ya yeni bir tablet istiyorlar ya yeni bir akıllı saat istiyorlar, en azından boşu boşuna harcamaktansa onların istediği şeyi almış oluyoruz ve çok daha mutlu oluyorlar.

Daha sosyal olurlar tabi bir seneden fazladır evden çalışıyorsun. Onlar her gün onlarca yaşıtıyla birlikte.

Saat öğleden sonra 3:00 ve 10.000 adım olmak üzere. Adımlarımı günlük 12.000’e çıkardım zaten, 12.000’den aşağı adım yapmıyorum artık.
Ayak parmağımın ağrısıda geçti gibi bir şey ip de mi atlasam acaba

Eklentiler

• 6E04AC5E-4BE0-4F48-9C0A-712E9CFCD217.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 27
Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso

Öğlen menü:
2 adet avokadolu wasa
2 yumurta yağsız
Salata

Akşam menü:
1 büyük kase yoğurtlu çorba

2 litreden fazla su

Bugün almam gerekenin altında protein almışım. Yarın mutlaka protein ağırlıklı beslenmem lazım ama nedense canım hep sıcak çorba, sebze falan istiyor. Ne kırmızı ne beyaz et yemek istemiyorum. Baklagillerde ilgimi çekmiyor ne yapsam acep
A Arrietty_ H3RA_ sedulu

Eklentiler

• C627709C-7A72-4C91-9CB8-7DC2B6E586DB.png
    227,9 KB · Görüntüleme: 26
  • 0D0F2C19-E143-43B0-9AB0-371DC3BD51F7.png
    216,3 KB · Görüntüleme: 27
  • 7765C8DB-3C3B-443A-A9B5-12ABEFB6C627.jpeg
    47,4 KB · Görüntüleme: 24
Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?

Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?

ben de onu diyecektim. mis gibi.

LadyMiami amerikanca protein rehberi :
bu amca cok konusuyor, hizli konusuyor; ama sen anlarsin ha hasenin orada bulabilecegin seyleri onermis, o yuzden belki senin icin faydali olabilir.

Whey konusunda da bolca konusmus A Arrietty_ , ama bildigin seylerdir belki de.

Selam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorum sinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm

Kusum once bir sakin, aylardir buradasin ve de duzenli kilo veriyorsun, bazen bu tarz durulmalar normal, sen de cok iyi biliyorsun.

Kabak detoksu zaten yaptin, yeterli, diger detoksu biraz beklet.
Vucudunun ihtiyaci olani vermezsen detoksla falan nereye kadar.

Unutma yolun uzun, o yuzden kendini bu sekilde zorlayip da biktirma.

Bak haftaya challenge haftasi yapicaz, ben inaniyorum motivasyonunu geri kazanacaksin.
Bu cumartesi basliyoruz, detoks haricinde bir challenge dusun kendine lutfen.
Senin beslenmen cok cok onemli.

Tmm kuzum. Motivasyon hala ayni. Iyiyim hirsliyim. Ama sabirsizim
Sagol askitom

Tmm kuzum. Motivasyon hala ayni. Iyiyim hirsliyim. Ama sabirsizim
Sagol askitom

tamam senin detoks cepte dursun, bir kac hafta sonra dusunursun, simdi olmaz, cidden hasta edersin kendini.
hem bak kisin arefesindeyiz, sonra yok grip oldum, yok korona oldum diye gelme bakmam haaaaa
soyle guzelce beslen bu hafta, vitamin mineral doldur

degisiklik istersen sana aksamlari sebze yapalim, bir hafta da oyle gecir, kabak detoksu gibi olacak, sabah ve ogle ogunu protein,
aksam ogununde sadece sebze, ama daha fazla cesitli, hatta su sebze karisimlarindan al at tavaya hafif kavur ye veyahut mikrodalgada, buharda vs de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…