- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Ben bu gavur ülkesinde kelle paçayı nasıl bulacağım?Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?
ben de onu diyecektim. mis gibi.
LadyMiami amerikanca protein rehberi :
bu amca cok konusuyor, hizli konusuyor; ama sen anlarsin ha hasenin orada bulabilecegin seyleri onermis, o yuzden belki senin icin faydali olabilir.
Whey konusunda da bolca konusmus A Arrietty_ , ama bildigin seylerdir belki de.
Ben de çok gaz yapıyor whey hiç sevmiyorum. bugün karides alacağım ve bol karidesli bir şey yapacağım en çok protein onda var çünkü üstelikte çok hafif.
Metabolizma da duraklama dönemi herkeste olan bir şey. Ara ara hepimiz yaşıyoruz. Öyle kötü ki ne yapsan kilo veremezsin. Metabolizmana bir şoklama yapman gerekiyor. Tamamen farklı bir beslenme dene mesela sadece protein olabilir kendin seveceğin şekilde bir liste yap yemediğin ama yeni bir liste dene METEBOLİZMANI şaşırtman lazım. Azıcık azıcık 2 saatte bir falan bir şeyler ye mesela hatta daha bile sık yiyebilirsin ben arada böyle bir duraklama olduğunda her saat başı küçücük bir şey yiyerek sürekli metabolizmamı çalıştırıp şaşırtıyorum sonraki günlerde tekrar düzene giriyor. Bir de birkaç gün sadece kardiyo yap bakalım nasıl olacak. Moralini asla bozma bu gayet normal bir durum senin en önemli olan şey sağlığın ve moralin.Selam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorum sinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm