- 4 Ağustos 2017
- 707
- 1.591
İyi olmaya çalışıyorum çok teşekkür ederimMerhaba, hoşgeldin..
Çok şükür iyilik, sen nasılsın??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmaya çalışıyorum çok teşekkür ederimMerhaba, hoşgeldin..
Çok şükür iyilik, sen nasılsın??
Çok şükür ben kurtuldum o işlerden. İki yıl önce ailecek oturduk bir karar aldık ve artık hiç doğum günü kutlamıyoruz doğum günlerine de gitmiyoruz. Onun yerine istedikleri oldukça pahalı bir şeyi hediye olarak alıyoruz sadece. Aslında böylesi bize daha ucuza geliyor. Her doğum günü partisi 1000 $’dan aşağı olmuyordu boşu boşuna bir gün için milleti eğlendirmek için para harcamakdan başka bir şey değil saçma sapan da hediyeler geliyordu şimdi en azından çocukların ihtiyacı olan bir şeyi, yılda bir, istedikleri gibi karşılıyoruz, genelde zaten ya yeni bir tablet istiyorlar ya yeni bir akıllı saat istiyorlar, en azından boşu boşuna harcamaktansa onların istediği şeyi almış oluyoruz ve çok daha mutlu oluyorlar.Vay arkadas, cocuklar büyüdükçe dertleri artiyor dedikleri bu olsa gerek.
Ikisi de 2ser 3er dogumgunune davetliler bu haftalarda
Benden daha sosyaller 5 ve 8 yaşlarında valla, bu ne allasen, resmen kiskandim komsu gününe falan girecem o olacak.
Daha sosyal olurlar tabi bir seneden fazladır evden çalışıyorsun. Onlar her gün onlarca yaşıtıyla birlikte.Vay arkadas, cocuklar büyüdükçe dertleri artiyor dedikleri bu olsa gerek.
Ikisi de 2ser 3er dogumgunune davetliler bu haftalarda
Benden daha sosyaller 5 ve 8 yaşlarında valla, bu ne allasen, resmen kiskandim komsu gününe falan girecem o olacak.
Tat ve koku degısımı oldu 1 yıl oldu düzelmedi. Kokular tuhaf tatlar pis. Çikolata delısıyım ama yıyemıyorum 1 yıldır ığrencc bır tadı var. Gecer ınsallah ınancımı yıtirmwdimSen de koronayi atlatamayanlardansin dimi
Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?Sabah menü:
Meyveli yulaf
Espresso
Öğlen menü:
2 adet avokadolu wasa
2 yumurta yağsız
Salata
Akşam menü:
1 büyük kase yoğurtlu çorba
2 litreden fazla su
Bugün almam gerekenin altında protein almışım. Yarın mutlaka protein ağırlıklı beslenmem lazım ama nedense canım hep sıcak çorba, sebze falan istiyor. Ne kırmızı ne beyaz et yemek istemiyorum. Baklagillerde ilgimi çekmiyor ne yapsam acep
A Arrietty_ H3RA_ sedulu
Tavuk suyuna çorba, kelle paça nasıl fikir?
Selam kizlar
2 gundur canim sikkin. Su plateau dan cikamiyorum sinir krizi geciriyorum. Gram oynamiyor. Okadar spor yapiyorum. Kabak detoksu bile yaptim. Pazartesi kendi detoksuma baslicam bakalimmmm
Tmm kuzum. Motivasyon hala ayni. Iyiyim hirsliyim. Ama sabirsizimKusum once bir sakin, aylardir buradasin ve de duzenli kilo veriyorsun, bazen bu tarz durulmalar normal, sen de cok iyi biliyorsun.
Kabak detoksu zaten yaptin, yeterli, diger detoksu biraz beklet.
Vucudunun ihtiyaci olani vermezsen detoksla falan nereye kadar.
Unutma yolun uzun, o yuzden kendini bu sekilde zorlayip da biktirma.
Bak haftaya challenge haftasi yapicaz, ben inaniyorum motivasyonunu geri kazanacaksin.
Bu cumartesi basliyoruz, detoks haricinde bir challenge dusun kendine lutfen.
Senin beslenmen cok cok onemli.
Tmm kuzum. Motivasyon hala ayni. Iyiyim hirsliyim. Ama sabirsizim
Sagol askitom