Kabak detoksuna basliyorum yarin. Sende yap. Hergun icine ediyonSaat 12:00 kahvaltı (abarttım)
Ara türk kahvesı
Sütlü kahve
Saat 19:30 3 yk ıspanak yumurtalı, bol salata 1 dılım ekmek
Çok şiş hıssedıyorum ya ben detoksmu yapsam
Alys
Kaslarim agriyooo ve ben cok mutluyummmm
1.cisi neyle agrıttın kaslarınıda bu mutlulukKabak detoksuna basliyorum yarin. Sende yap. Hergun icine ediyon
Hıc anlam veremıyom au cadılar seysıne cadılığın neyını kutluyolarBugün cadılar bayramı burada, akşam çocukları bayrama götüreceğiz. Sabah kalktım hava o kadar güzel ki artık sabahları bayağı bir serinledi dışarda 1 saatten fazla yürüyüş yaptım sonra eve geldim treadmill de yarım saat Tırmandım, dün spor yapmadım önceki gün de çok iyi yapmamıştım bunların acısını bugün çıkarmaya çalışıyorum, birazdan upper body ve lower body training yapacağım 1 saat, şu an 13.000 adımdayım akşamda bayağı bir yürücez bakalım 20.000 adım yapabilecek miyim? Kendi kendime challenge yapıyorum.
Çorba dıyetı falan mı yapsam.
O ney kız nasıl bişi çorbaya bayılırım üç öğün içerimÇorba dıyetı falan mı yapsam.
O ney kız nasıl bişi çorbaya bayılırım üç öğün içerim
Spor yaparak yavrumm sporrr1.cisi neyle agrıttın kaslarınıda bu mutluluk
Kabak detoksu sevmuom yaa kabakta yok evde. Baska onerın varsa alamm
Yok kuzu değiştirmedim varım..A Arrietty_H3RA_
Yoga challenge ima sizden baska katilan olmadisiz de karar degistirmediniz umarim
Neyse kardesim bende bir hafta, eline verdim mati hadi dedim, basladik ikimiz, birini zorla başlatmış oldum en azindaneve gittiginde de takip edicem dedim, 30 gun yapilacak
Esi hep diyor zaten her Alys e gidip geldiginde yeni bir fikirle geliyor diye
Yap yap yeterki yappÇorba dıyetı falan mı yapsam.
Oyle bisi olsa ben yaparim.
Corbaya bayilirim
O ney kız nasıl bişi çorbaya bayılırım üç öğün içerim
Kızzz nasıl yok 3 öğün corba ıcılen dıywt yokmuydu aanaaYok oyle bisi, totosundan uydurmus
Lahana corbasiydi o. IgrencKızzz nasıl yok 3 öğün corba ıcılen dıywt yokmuydu aanaa