Omad ama buKizlar bugün odul öğünu yapmis oldum.
17.00
2 erik
18.00
1 ortaboy pizza
2 kadeg sarap
2 avuc üzüm
1 avuc yesillik
10 bin adim.
Ağrılı ve agresif
iyi gelir yaparım ya gevşemem lazım biraz
video mu paylaştınız nerden yapıyoruz
Omad ama bu
ödül sayılmaz bence
Omadı bulanlar demiş tek öğün ye ne istersen ye diye, biz napakNormalde oyle derdim,
Ama tamamen beyaz undan olunca diyemedim
dur bakayım bende olmazsa Çetin Çetintaşı yaparım, seviyorum o adamıdaCanim ya su 30 gunluk challenge i yapiyoruz(ingilizcr)
Ya da düzenli olarak gunluk 10 dakika yoga.
Ikisini de yapmak isteyenleri takip edebilirim.
30 gunluk takimcak yoga baslangici yapmis oluruz. Birbirimizle gelisimimizi paylasiriz.
Özellikle baslangic seviyesinde günlük yapmak cok önemli. Esneklik ciddi anlamda 30 gunde artacak
Bana güvenin
Ay benimde 30 dan sonra başladı o gerginlikler. Eskiden yoktu o huylarım. Ben etrafa çok sarmadan o süreci atlatmaya çabalıyorum, iletişimi düşürüyorum özellikle eşimleArkadaşlar ben acayip gerginim ve kendimi sabahtan beri tutmaktan balon gibi oldum.Şimdi bir düşündüm , adetim son zamanlarda düzenli ve bugün yarın gelir sanırım.ondan mı acaba?Ben adet öncesi ruh halimi çok tanımıyorum ve şu an kendimi çok kötü hissediyorum.Ne yapmam lazım , ne zaman gecer ki bu hal
Arkadaşlar ben acayip gerginim ve kendimi sabahtan beri tutmaktan balon gibi oldum.Şimdi bir düşündüm , adetim son zamanlarda düzenli ve bugün yarın gelir sanırım.ondan mı acaba?Ben adet öncesi ruh halimi çok tanımıyorum ve şu an kendimi çok kötü hissediyorum.Ne yapmam lazım , ne zaman gecer ki bu hal
Ay benimde 30 dan sonra başladı o gerginlikler. Eskiden yoktu o huylarım. Ben etrafa çok sarmadan o süreci atlatmaya çabalıyorum, iletişimi düşürüyorum özellikle eşimle
Melisa yada papatya çayı var mı evde sakinleştirir.
BirdeAlys in yoga videolarına bak istersen meditasyon müziği ve kokulu mumla falan ortam hazırla kendine
dur bakayım bende olmazsa Çetin Çetintaşı yaparım, seviyorum o adamıda
Akşam 1 adet de wasa yemiştim yazmayı unutmuşum. A Arrietty_