- 16 Aralık 2011
- 2.894
- 12.573
Yok yaww degıl anaaLahana corbasiydi o. Igrenc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yaww degıl anaaLahana corbasiydi o. Igrenc
Cabuk benden özür dile var ıste hadi yapalımAha cok iyimis, ben bayılırım corbaya, ama 1 porsiyonla kalmam
Cabuk benden özür dile var ıste hadi yapalım
Ben de hiç anlam veremiyorum ama çocuklar çok seviyorlar şeker falan topladıkları için işte istedikleri kostümü giyiyolar falan eğleniyorlar. Ben büyüklerin yapmasını anlam veremiyorum hadi çocuklar yapıyorlar büyükler ne yapıyorlar benim de bir fikrim yok. Evlerini falan süsluyorlar işte biz mesela bizim evimizin etrafında öyle şeyler yok ama komşuların evlerinden resimler çektim insanlar koymuş bir sürü şeyler. birazdan partiden çektiğim kostüm resimlerinde koyacağım ilginç kostümler var.Hıc anlam veremıyom au cadılar seysıne cadılığın neyını kutluyolar
Teşekkür ederim canm demi ama senede bir. BaklAvayi da yemeyeli bir yıl olmuştur , çok kalorili diye esime aldirmiyordumKutlu olsun evlilik yildonumunuz.
Üzülmemelisin.
Dun dundur bugun bugündür
Evlilik yildonumunde beni gorun siz
Kızzz nasıl yok 3 öğün corba ıcılen dıywt yokmuydu aanaa
Vay anasını yaa ne ugrasmıslar. Bızımkıler mıllı bayramda bayrak asmaya üşenıyorBiraz da eğlenceli şeyler koyayım. Akşamki cadılar Bayramı’ndan kareler.
Bnde hazır çorbayla yaparım kremalı falan. Mercımek tarhana falan olmuyo diyilerr cunkuBen yaparsam anca mercimek çorbasıyla yaparım, diğerlerini pek sevmem, onunla da kilo verilir mi ki
Gunaydin
Dun tum gun kiz ile disaridaydik. Olmadigimda camasir ile ugrastim. Bugun de camasir ile gececek gun. Sepet tasmis durumdaydi
Yoga dun kaldi maalesef Alys
Bugun Hem 1. Hemde 2. Gunu yapsam olur mu ?
Gunaydin
Dunku menum
12.00 1 yk ev yapimi sucuk ici 3 dilim ekmek peynir zeytin yesillik
Ara elma ceviz
17.00 kabak yemegi yogurt
Ara elma
Su 2 litre 1 litre dukan birasi
Spor 45 dk dans