Fit Club 🏋🏻‍♀️

Dün ki menümü yazayım biraz kaçamak oldu, malesef
Sabah erken saatlerde bir cennet hurması,
10 gibi kahvaltı
15 adet yakın küçük tussuz zeytin, karnıbahar yumurtlamayı kizarttim 4 çatala yakın, haşlanmış yumurta bir tane, bol salata, yarım simit
Öğlen 12 gibi bir ciltim üzüm ve bir cennet hurması
3 buçuk gibi
Bir porsiyon çips tarhana,bir avuç yerfıstığı bir ceviz
5 gibi bir tabak barbunya pilaki,bol yeşillik,
Ve çok doymamis gibiydim komşudan gelen lahmacun birini götürdüm i an. Bebisi emzirince dayanamadım yedim🤦
Akşam da kutlama yaptık evlilik yıl dönümüydu bir baklava ,iki lokma pasta 🤦çok oldu farkindayim sabahta tartıldım baya fazla geldim
Spor yapamadım ,çok üzgünüm

Evet, biraz fazla olmuş gerçekten..
Bugün telafi etmeye çalış bari..

Gunaydinn♥️👋
Dunku menum:
Sabah: hc yagli kahve
Oglen: 3 zeytin, 3 yesil zeytin, kk beyaz peynir, kk kadar sucumlu yumurta ve yarim yufka
15.00: 5 kuru kayisi
Aksam: 1 tabak yesil fasulye
Film izlerken 1 avuc popcorn
Su 2 litreye yakin
Spor: 1,5 saat spor salonunda. Agirlik ve cardio
A Arrietty_ H3RA_ H3RA_

Menü kalabalıklaşmış :)
Afiyet olsun, böylesi daha güzel..

A Arrietty_ H3RA_ H3RA_
Yoga challenge ima sizden baska katilan olmadi 😀 siz de karar degistirmediniz umarim 😜

Neyse kardesim bende bir hafta, eline verdim mati hadi dedim, basladik ikimiz, birini zorla başlatmış oldum en azindan 🤣 eve gittiginde de takip edicem dedim, 30 gun yapilacak 😁

Esi hep diyor zaten her Alys e gidip geldiginde yeni bir fikirle geliyor diye😭😭😭

Dün ki menümü yazayım biraz kaçamak oldu, malesef
Sabah erken saatlerde bir cennet hurması,
10 gibi kahvaltı
15 adet yakın küçük tussuz zeytin, karnıbahar yumurtlamayı kizarttim 4 çatala yakın, haşlanmış yumurta bir tane, bol salata, yarım simit
Öğlen 12 gibi bir ciltim üzüm ve bir cennet hurması
3 buçuk gibi
Bir porsiyon çips tarhana,bir avuç yerfıstığı bir ceviz
5 gibi bir tabak barbunya pilaki,bol yeşillik,
Ve çok doymamis gibiydim komşudan gelen lahmacun birini götürdüm i an. Bebisi emzirince dayanamadım yedim🤦
Akşam da kutlama yaptık evlilik yıl dönümüydu bir baklava ,iki lokma pasta 🤦çok oldu farkindayim sabahta tartıldım baya fazla geldim
Spor yapamadım ,çok üzgünüm

Kutlu olsun evlilik yildonumunuz.
Üzülmemelisin.
Dun dundur bugun bugündür 🤗
Evlilik yildonumunde beni gorun siz 😭😭😭

Dünkü yedıklerım
Saat 11:00 1 dılım ekmek, 60 gr peynır cay, 3 zeytın
Saat 15:00 turk kahvesı, 1 lokum, limonlu soda
Saat 19:30 3-4 yk kurufasulye, salata,2 dılım ekmek(şu ekmegı bırakamıyorum🙄)
Arada türk kahvesı, 1 parca cıkolata
H3RA_ H3RA_

Menu guzel bence, ben begendim. Ben olsam ekmek yerine kuru fasulyeden fazla yerdim.
Ama senin ekmeklerin de tb ekmegi, cok sorun degil bence. Saat biraz daha erken olsaymış daha iyimis tabi de.

Ahahahaha yoga motivasyonu isteyenler buraya 😭

Ben yoga yaparken
vs
baskalari yoga yaparken

Screenshot_20211031_101957.jpg Screenshot_20211031_101930.jpg Screenshot_20211031_101910.jpg

Gunaydin 😁

Looo😅 crossfite bir saat onceden gidecektim🤣 saatler geriye alinmis. Bandimda eski saat var. Kizimi aceleyle uyandiriyom🤣 ‘ANNEEEEE DAHA 1,5 SAATIMIZ VAR YAW’ diyince dank etti🤣🤣
Peki simdi saat kac ? 😂😂

Alys Alys yaptin mi yoga ni :))

Sagi solu toparlayip yapacagim ben

Çok sıkıntılıyım bebişim bu aralar stres de yediriyor gibi geliyor :bicak:
Eşim bi aylık bir göreve gitti şehirdışına aramız iletişimimiz de pek iyi değil çocuklar sorumluluklar biraz ilgili neşemi kaybettim gibi oldu of bilmiyorum :KK57:

Böyle zamanlarda alabildigin yardimi al,
Hem insanlardan, hem teknolojiden, hem de modern gida sektöründen.

Stres yapmaktan iyidir her sey.

Ben esim sehir disina cikinca iyice kolaya kacarim, cocuklarla makarna gunu yapariz, tavuklu sandvic gunu yapariz. Hem kolay hem herkesin sevdigi seyler. Cocuklari yatirinca bolca dinlen, özellikle kafa olarak rahatlamaya calis.

X