Fit Club 🏋🏻‍♀️

Selam kızlar , görebildiğim kadarıyla güzel kilolar verilmiş
Ben de bugün 67.7 çıktım
Geçen Hafta 68.4 tüm
-700
Biraz disiplini motivasyonu kaybettim bu ara.Oğlumun uykusu da hafifledi.Dalgınım.Bir yandan farklı şeylere de yönelince hayatımın yoğunluğuna adapte olamadım.Bazı şeyleri azaltmam lazım.

Merhaba arkadaşlar, tartım bugün biraz sıkıntılı, o yüzden ancak simdi paylasabildim.

Geçen hafta: 77.5 kg
Bu hafta: 77.3 kg
Hedef: 77.3 kg olsun

Pazartesi gözümden operasyonum var, 3-4 gün pek ekrana bakmayacağım. Ama en geç cuma-cumartesi dönüş yapacağım.

Yoga challende,

Kizlar yapmak isteyenleri ben takip edicem.

Her gun ilgili video yapilacak.
30 gunun sonunda da bana dua edilecek

Isteyen beni etiketlesin birlikte yapalim.

Day 0: 6 dakikalik konusma iceriyor sadece, icerigini anlatmış. Sadece mat yeterli 30 gun icin. Kimi videolar kisa kimisi uzun, bir gun once sonraki gun uzunluguna gore planinizi yaparsiniz. Gunun her saati uygundur. Özellikle küçük bebisi olanlar için super spordur yoga. Önerilir

Kimin oturusu bu?? Bilin bakalim

Eklentiler

• 157BD193-5781-4091-981A-482A17840669.png
    269,2 KB · Görüntüleme: 27
Canim en iyi restoranlar diyorsun, ila kaliteli ürün kullaniyorlardir.
Psikolojik olabilir mi.
Neticede bu da senin düzenin, bence biraz rahatla bu konuda.
Gayet disiplinlisin sen, bunun ustune cok zorlama kendini.
Aslında sorun yemeklerde değil Çünkü yemekler son derece kaliteli ve taze, sorun kullandıkları soslarda. Abuk subuk sosları yerli yersiz kullanmasalar hem fazla kalorili olmayacak hem de midemi bozmayacak. Ben hazır sos kullanmayan biriyim, soslarımı da eğer kullanacaksam kendim evde yapıyorum. Hazır soslar da kullanılan şeyler mideme ve bağırsaklarıma zarar veriyor, hassas bir midem var. Çok temiz beslendiğim için, yani hep organik, ev yapımı ve sağlıklı şeylerle beslendiğim için, ne zaman hazır paket gıda yada soslu bişey yesem midem bozuluyor hasta oluyorum yani psikolojik değil maalesef.
2011 yılında bağırsak ülseri kolit teşhisi konmuştu bana. Normalde tedavisi olmayan bir hastalık. Beslenmemi değiştirerek kendi kendimi beş yıl içinde tedavi ettim. Bu koliti tetikleyen şey en çok hazır gıdalar, ben hazır gıdaları hayatımdan tamamen %100 elimine edip her şeyi kendim evde hazırlamaya başladım, beş yıllık süre boyunca çok disiplinli bir beslenme uyguladım, 2016 yılından beri de hiçbir sorunum kalmadı hatta 2016 yılındaki kolonoskopi sonuçları tamamen temiz çıktı. Doktorum hayretler içerisinde kaldı. Sonra yavaş yavaş yemediğim bazı gıdaları tekrar yemeye falan da başladım tabii sağlıklı olanları ama hazır gıdalar hala beni hasta ediyor.

Merhaba,

09:30 1 haşlanmış yumurta, 2 kk peynir, 4 zeytin, domates, 2 dilim ekmek
12:00 1 adet kozlenmis kırmızı biber, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
15:00 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yeşil fasulye, 1 kase yoğurt
19:00 1 elma, 1 mandalina, 1/2 ayva

2 kupa ıhlamur, 1 kupa kahve, 2 adet maden suyu içtim. Çabuk iyileşmek için acele ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…