Bende aldim. 1 defa denedim kusacaktimBen 9da vakit bulup ictimhangi Tad sendeki? Iced coffe aldim Birde chokolate banana swirl diye bir paket. Iced coffe i cok begendim
12.30 da avokado,cavdar ve kasar yedim
O yuzden aksama normal beslenecegim
Gecmis olsun canimMerhaba arkadaşlar, tartım bugün biraz sıkıntılı, o yüzden ancak simdi paylasabildim.
Geçen hafta: 77.5 kg
Bu hafta: 77.3 kg
Hedef: 77.3 kg olsun
Pazartesi gözümden operasyonum var, 3-4 gün pek ekrana bakmayacağım. Ama en geç cuma-cumartesi dönüş yapacağım.
Eki Görüntüle 2942688
Neye başlıyonuz hayırlı olsun mat mut deyince konuya dikkat kesildim zira 200 liraya mat aldım imanını gevretip verdiğim paranın hakkını almam icap eder
Biri genemi tatilde
Aslında sorun yemeklerde değil Çünkü yemekler son derece kaliteli ve taze, sorun kullandıkları soslarda. Abuk subuk sosları yerli yersiz kullanmasalar hem fazla kalorili olmayacak hem de midemi bozmayacak. Ben hazır sos kullanmayan biriyim, soslarımı da eğer kullanacaksam kendim evde yapıyorum. Hazır soslar da kullanılan şeyler mideme ve bağırsaklarıma zarar veriyor, hassas bir midem var. Çok temiz beslendiğim için, yani hep organik, ev yapımı ve sağlıklı şeylerle beslendiğim için, ne zaman hazır paket gıda yada soslu bişey yesem midem bozuluyor hasta oluyorum yani psikolojik değil maalesef.Canim en iyi restoranlar diyorsun, ila kaliteli ürün kullaniyorlardir.
Psikolojik olabilir mi.
Neticede bu da senin düzenin, bence biraz rahatla bu konuda.
Gayet disiplinlisin sen, bunun ustune cok zorlama kendini.
Ben spor yapmayı seviyorum yarım saat etmez ki banaDegisikmis.
Zaten gunluk yarim saat spor yeterli ki, cok aşırı zorlamayin diyom ben size hep dinlemiyonuz
Neyse ki bu defa o ben değilimBiri genemi tatilde
Yaza kadar beklememmmKıskanma
Yazin t atile gittigim buyik oteli takip ediyorum.
Gecen payladim yapmis, eylulde ege baskadir diye, icim gitti
Dedim hemen yaz icin rezervasyon yapayim olmaz böyle
Ben sen biliyodumBen spor yapmayı seviyorum yarım saat etmez ki bana
Neyse ki bu defa o ben değilim
Soylesenizeeee ulaaaKimin oturusu bu?? Bilin bakalim