Yaa anlamadım bnde takılıp kaldım 57 lerde gezip duruyorum. 58 i gorunce ıyıce delıruyorum napacaz açlıktan olecez mı yani
Yapalim.
Sali gunleri evimin dibinde ders var. Kiz dansa gidiyor diye gidemiyordum. Birakti,giderim artik her sali.
30dk olur
Sabah protein shake iciyor. Bodylab in.Nedir yaz bakalim.
3 gündür bende whey protein içiyorum. Eşim almıştı ona ortak çıktım. Genelde öğleden sonra içiyorum. Spor öğlen 1/2 gibi bitiyor ardından bekletmeden içiyorum. Akşama kadar iştah olmuyor.Sabah protein shake iciyor. Bodylab in.
Oglen buyuk ögün yediyse aksamda whey shake iciyor.
Ogle az yediyse aksamda normal besleniyor.
Gunde 30dk spor veya haftada 3. Ama mutlaka 30dk oluyor sure
Sabah protein shake iciyor. Bodylab in.
Bu aksam mi basliyalim ?Ben bunu yapmadim, listemdeydi, senle baslayabilirim, bu hafta spora gidemicem zaten.
Degisikmis.
Zaten gunluk yarim saat spor yeterli ki, cok aşırı zorlamayin diyom ben size hep dinlemiyonuz
Sen hizlisin benden. Tamamdir bende Day 0 ile baslayim
Ben 9da vakit bulup ictim3 gündür bende whey protein içiyorum. Eşim almıştı ona ortak çıktım. Genelde öğleden sonra içiyorum. Spor öğlen 1/2 gibi bitiyor ardından bekletmeden içiyorum. Akşama kadar iştah olmuyor.
Matim var ki
Birde ben cidden yeni birsey denicem.
Is arkadasim 2aydir o sekil besleniyor. 10kg verdi, spora fazla vakti yok Birde.
Sabah protein shake iciyor. Bodylab in.
Doğru dıyosun valla. Bu hafta yazıcam hergun. Pılatesıde yapıcam tekrarYok len,
Menu yazmiyon, kim bilir ne cisslar var yediklerinde.
Ac gezmeye gerek yok da disiplin gerekli iste. Bazen bir atistirmalik tum günün emegini goturebiliyor.
Muzlu bizdekiBen 9da vakit bulup ictimhangi Tad sendeki? Iced coffe aldim Birde chokolate banana swirl diye bir paket. Iced coffe i cok begendim
12.30 da avokado,cavdar ve kasar yedim
O yuzden aksama normal beslenecegim
Neye başlıyonuz hayırlı olsun mat mut deyince konuya dikkat kesildim zira 200 liraya mat aldım imanını gevretip verdiğim paranın hakkını almam icap ederKonusuyomus sadece
Baslayabilirsin yani bugun, mata bile gerek yok.