- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Selam kizlar
Isteyim daha tartilmadim. Yarin Atarim tarti fotosunu. 1saat gecsin acili ariyacagim. Agrim devam ediyor
Ay calisiyosun bir de
Aman dikkat et kendine. Hemen arasan acili, belli ki gecmiyor bekledikce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar
Isteyim daha tartilmadim. Yarin Atarim tarti fotosunu. 1saat gecsin acili ariyacagim. Agrim devam ediyor
Hosgeldin,
Tatil iyidir
Gunaydin, hosgeldin
Kendini toparladiysan kilonuda düzeltirsin bence tatil iyi gelicektir
Hoşgeldin canm, bende çok olmasa da arada giriyorum 71 ,72 arasında takıldım kaldımyapıştı üstüme atamıyorum
Yok kiz, stress durumu yok suan. Kizi arkadasina birakip arayacagim. Sarjim az, 2defa aradim 108. Siradaydim
Kızlar bana bir iki hafta müsaade. Bu sıralar epey yoğunum günüm dolu dolu geçiyor. Telefonu elime alıp bir şeyler yazmaya pek zaman bulamıyorum. Sadece menü yaz kaç oluyor kaç gündür. Akşam çocuk uyuyunca bende film dizi izliyorum biraz.
Saol,evet canim ayni sorun.Geçmiş olsun canım..
Hala kist sorunu mu?
Cok ozletme kendini. Tam 14gun sonra bekliyorumKızlar bana bir iki hafta müsaade. Bu sıralar epey yoğunum günüm dolu dolu geçiyor. Telefonu elime alıp bir şeyler yazmaya pek zaman bulamıyorum. Sadece menü yaz kaç oluyor kaç gündür. Akşam çocuk uyuyunca bende film dizi izliyorum biraz.
Bende yazim mi
Kaldi ya dun benimde aklina geldi yoga.Senin kosu kaldi bu hafta dimi?
Aslinda sana iyilesene kadar yoga cgallenge yaptırayım ben, o daha iyi olur, hem her turlu rahatlatir
Yogayi da hafif gormeyin he duzenli her gun yapıldığında etkisi muhtesem oluyor
Omad ise sorun yok bence. Salatan eksik olmaz senin zaten
Kaldi ya dun benimde aklina geldi yoga.
Omad ise sorun yok bence. Salatan eksik olmaz senin zaten
Birde ben cidden yeni birsey denicem.
Is arkadasim 2aydir o sekil besleniyor. 10kg verdi, spora fazla vakti yok Birde.
Bu kilolarda mi boyle bilmiyorum bende ayniyim gunluk bile oynuyor tarti , yazdan beri 57yim ama sporum duzenlj degil sıkı program lazim sanirim bu rakamlari kirmam icin
Yaa anlamadım bnde takılıp kaldım 57 lerde gezip duruyorum. 58 i gorunce ıyıce delıruyorum napacaz açlıktan olecez mı yaniBen de 54-56 arasinda bir verip bi aliyorum
Bu jaftaici 54.5 görmüştüm ama cumartesiye kadar koruyamadim
Bnde tekrar pılatese baslasam ıı olurYapalim mi 30 gunluk challenge?
Yogawithadriane nin 30 gunluk programlarindan birini?
Ya da gunluk 10 dakika yoga diyelim, isteyen istedigini yapsin.
Yapalim.Yapalim mi 30 gunluk challenge?
Yogawithadriane nin 30 gunluk programlarindan birini?
Ya da gunluk 10 dakika yoga diyelim, isteyen istedigini yapsin.