Fit Club 🏋🏻‍♀️

A Arrietty_ bir saat gecmis zaten sen mesaj atali.
Daha iyisindir umarim.
Bir seyleri stres mi yapıyorsun, kronik seyler genelde kronik stres sonucu olusuyor malum
Yok kiz, stress durumu yok suan. Kizi arkadasina birakip arayacagim. Sarjim az, 2defa aradim 108. Siradaydim

Kızlar bana bir iki hafta müsaade. Bu sıralar epey yoğunum günüm dolu dolu geçiyor. Telefonu elime alıp bir şeyler yazmaya pek zaman bulamıyorum. Sadece menü yaz kaç oluyor kaç gündür. Akşam çocuk uyuyunca bende film dizi izliyorum biraz.

Tamam canim, yeni seyler denersen yaz ama

Cok ozletme kendini. Tam 14gun sonra bekliyorum

Senin kosu kaldi bu hafta dimi?

Aslinda sana iyilesene kadar yoga cgallenge yaptırayım ben, o daha iyi olur, hem her turlu rahatlatir

Yogayi da hafif gormeyin he duzenli her gun yapıldığında etkisi muhtesem oluyor
Kaldi ya dun benimde aklina geldi yoga.
A Arrietty_ bugun pizza yapicam evde.
Beyaz unla ama
Neyse omad yapiyorum en azindan.
Omad ise sorun yok bence. Salatan eksik olmaz senin zaten

Bu kilolarda mi boyle bilmiyorum bende ayniyim gunluk bile oynuyor tarti , yazdan beri 57yim ama sporum duzenlj degil sıkı program lazim sanirim bu rakamlari kirmam icin

Ben de 54-56 arasinda bir verip bi aliyorum

Bu jaftaici 54.5 görmüştüm ama cumartesiye kadar koruyamadim
Yaa anlamadım bnde takılıp kaldım 57 lerde gezip duruyorum. 58 i gorunce ıyıce delıruyorum napacaz açlıktan olecez mı yani

Yapalim mi 30 gunluk challenge?

Yogawithadriane nin 30 gunluk programlarindan birini?

Ya da gunluk 10 dakika yoga diyelim, isteyen istedigini yapsin.
Yapalim.
Sali gunleri evimin dibinde ders var. Kiz dansa gidiyor diye gidemiyordum. Birakti,giderim artik her sali.
30dk olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…