Fit Club 🏋🏻‍♀️

Günaydın :KK3:
Kaçak geri geldi :confused:
Herkes iyidir umarım :KK68:
1 haftalık gittim, 2 hafta oldu :) Ufak bir tatil yaptım diyelim..
Dinlendim, kilo verme modundan tamamen çıktım, kafamı toplayıp geri geldim.. Az biraz kilo da toplamış olabilirim :skandal:

65.8 bugün kilom, başlangıç olsun, eski kilomu hiç hatırlamıyorum zaten :olamaz:

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Hosgeldin,
Tatil iyidir 👌

Gunaydin gencler♥️👋
Bu hafta sabitim🤬

Eklentiler

• 0D3DABF9-F072-4868-AC06-D99F4743FFB2.jpeg
    0D3DABF9-F072-4868-AC06-D99F4743FFB2.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 30
Okul sonrası otelin etrafındaki yürüyüş yolunda yürüdük. Akşam yemeğini dışarda yemeseydik çok başarılı bir gün olabilirdi. Maalesef Sushi hem yüksek kalorili hem de soya sosu yüzünde vücut su tutuyor. Ben daha az tuzlu olan panzu (limonlu soya sosu) ile yedim ama yine de evde yediğim hiç bir yemeğin yerini tutmaz. Ne zaman dışarda yesem ki en iyi restaurantlarda yiyoruz, ona rağmen yemekten sonra mide spazmları geçiriyorum. 🤢🤢🤢🤢
Bana kalsa akşamda bir sandviçle geçiştiririm. Maalesef çalışanlar ve eşim akşam yemeğini illa dışarda yemek istiyorlar. En azından adımlarımı tamamladım ve lower body egzersizleri yaptım. Yarın öğleden sonra eve gitcez inşallah düzenime dönerim. Haftaya yine okul var🙄🙄🙄

Canim en iyi restoranlar diyorsun, ila kaliteli ürün kullaniyorlardir.
Psikolojik olabilir mi.
Neticede bu da senin düzenin, bence biraz rahatla bu konuda.
Gayet disiplinlisin sen, bunun ustune cok zorlama kendini.

Dinlendim, kilo verme modundan tamamen çıktım, kafamı toplayıp geri geldim.. Az biraz kilo da toplamış olabilirim :skandal:

65.8 bugün kilom, başlangıç olsun, eski kilomu hiç hatırlamıyorum zaten :olamaz:

Hoşgeldin canm, bende çok olmasa da arada giriyorum 71 ,72 arasında takıldım kaldım🙈yapıştı üstüme atamıyorum

Gunaydin, hosgeldin
Kendini toparladiysan kilonuda düzeltirsin bence tatil iyi gelicektir😚

Ya bı hafta verıp bı hafta alıyorum ben anlamadım bu ısı.
57.05 tim
Bu sabah 58.4
Reglımın 3.gunu . Aykırı bıseyde yemedım ekmek tatlı kacamak falan yokki bune sımdı

Bu kilolarda mi boyle bilmiyorum bende ayniyim gunluk bile oynuyor tarti , yazdan beri 57yim ama sporum duzenlj degil sıkı program lazim sanirim bu rakamlari kirmam icin😕

Ya bı hafta verıp bı hafta alıyorum ben anlamadım bu ısı.
57.05 tim
Bu sabah 58.4
Reglımın 3.gunu . Aykırı bıseyde yemedım ekmek tatlı kacamak falan yokki bune sımdı

Bu kilolarda mi boyle bilmiyorum bende ayniyim gunluk bile oynuyor tarti , yazdan beri 57yim ama sporum duzenlj degil sıkı program lazim sanirim bu rakamlari kirmam icin😕

Ben de 54-56 arasinda bir verip bi aliyorum 😒

Bu jaftaici 54.5 görmüştüm ama cumartesiye kadar koruyamadim 😐

Ben de 54-56 arasinda bir verip bi aliyorum 😒

Bu jaftaici 54.5 görmüştüm ama cumartesiye kadar koruyamadim 😐

Yediklerininde cok degilki ,sporunda var aslında belli bi kilodan sonra vucut koruyor diye düşünüyorum artik😪
Hamilelik kilolari vermis oldum bende ama o donem almistim zaten son 4 yılki en dusuk kilomdayim fakat normalime cokk

X