Fit Club 🏋🏻‍♀️

Daha saat öğlen 3
Spor yaptım daha kahve içemeden parka geldik çocuk oyaliyorum bir iki saat sürer bu durum. Sonra akşam anneme gidicem. Şimdiden 10 bin adımdayım. Günü bu gidişle 16 bin adımla falan kapaticam. Böyle olunca enerji akşama direkt bitiyor.
1E7D8A01-6373-4574-8133-431F21BCB26C.jpeg

Sabah protein shake iciyor. Bodylab in.
Oglen buyuk ögün yediyse aksamda whey shake iciyor.
Ogle az yediyse aksamda normal besleniyor.
Gunde 30dk spor veya haftada 3. Ama mutlaka 30dk oluyor sure
3 gündür bende whey protein içiyorum. Eşim almıştı ona ortak çıktım. Genelde öğleden sonra içiyorum. Spor öğlen 1/2 gibi bitiyor ardından bekletmeden içiyorum. Akşama kadar iştah olmuyor.

3 gündür bende whey protein içiyorum. Eşim almıştı ona ortak çıktım. Genelde öğleden sonra içiyorum. Spor öğlen 1/2 gibi bitiyor ardından bekletmeden içiyorum. Akşama kadar iştah olmuyor.
Ben 9da vakit bulup ictim 🤭 hangi Tad sendeki? Iced coffe aldim Birde chokolate banana swirl diye bir paket. Iced coffe i cok begendim
12.30 da avokado,cavdar ve kasar yedim
O yuzden aksama normal beslenecegim

Eklentiler

• IMG_20211030_122702.jpg
    IMG_20211030_122702.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 29
Sabah protein shake iciyor. Bodylab in.
Oglen buyuk ögün yediyse aksamda whey shake iciyor.
Ogle az yediyse aksamda normal besleniyor.
Gunde 30dk spor veya haftada 3. Ama mutlaka 30dk oluyor sure

Benim arkadasimda bir ara denedi ,birakinca geri basladi cunku kendi yeme istegini birakamiyor. Siviyla beslenmek hic denemedim bugun dayanabilirsem tek ogunde kalmak istiyorum

Ben 9da vakit bulup ictim 🤭 hangi Tad sendeki? Iced coffe aldim Birde chokolate banana swirl diye bir paket. Iced coffe i cok begendim
12.30 da avokado,cavdar ve kasar yedim
O yuzden aksama normal beslenecegim
Muzlu bizdeki 😀 muzlu süt içiyorum gibi tadı var. Creatin de var ama onu kullanmadım hiç spor öncesi kas gelişimi için kullanıyor eşim daha fazla enerji veriyormuş.

X