- 22 Ekim 2020
- 7.680
- 25.160
Cabuk dön sacini basini yolmadanKaçtım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cabuk dön sacini basini yolmadanKaçtım
İstiyorum ama düzenli paylaşım yapamıyorum, grubu meşgul etmiyim canımCabuk dön sacini basini yolmadan
Bu hangi bahane biliyonmu? No. 29361İstiyorum ama düzenli paylaşım yapamıyorum, grubu meşgul etmiyim canım
Ki bahane biliyonmu? No. 29361
Duzenli paylasim yapmayabilirsin. Ama ugra kopma burdan. Bak benimde son zaman cok yogun geciyor. Zar zor menu yaziyorum. Eskisi gibi spamlayamiyorum. Islerim cok. Ama ugruyorum. Koptugumda donemem onu biliyorum. Kiii ben bu kizlara alistim. Onlarsiz olmazzz
Menumde benim gibi dengesiz kuzumBi ara daha cok yemege baslamistin sanki bu hafta azalttin gibi goruyorum
sensiz de olmaz bal yanağımBu hangi bahane biliyonmu? No. 29361
Duzenli paylasim yapmayabilirsin. Ama ugra kopma burdan. Bak benimde son zaman cok yogun geciyor. Zar zor menu yaziyorum. Eskisi gibi spamlayamiyorum. Islerim cok. Ama ugruyorum. Koptugumda donemem onu biliyorum. Kiii ben bu kizlara alistim. Onlarsiz olmazzz
Sonrada yeter lori delirttin bizi. Bi susmuyon. Vay ben bu kadar gecmismi yapacam simdi. Yada gene biri sagolsun okadar cok konusuyorki kim ne yazdi goremiyoruzsensiz de olmaz bal yanağım
biraz daha uğrasan çoştursan forumu kudurtsan herkesi
ay bende öyle işteMenumde benim gibi dengesiz kuzum
sen yaz ben okurum kızSonrada yeter lori delirttin bizi. Bi susmuyon. Vay ben bu kadar gecmismi yapacam simdi. Yada gene biri sagolsun okadar cok konusuyorki kim ne yazdi goremiyoruz
Yok isteydimAllah allah, sabah sabah.
Spor mu yaptin?
Yok canim. Cunku endokrinoloji bolumune gitmem lazim. Ordada randevu 6ay sonraya var.Günaydın canım
Senin kadın hastalığından dolayı ilaç falan verdiler mi?
Belki hormonlarla ilgilidir
Bugun karborhidrat dan gittim resmen
Sabah 7de
1dilim köy ekmegi
2dilim kasar
Yarim avokado ile sandevic
Namissiz pek guzel tadi
Ogle 12.30 da
4 ceviz buyuklugunde haslanmis patates
1 yk krema
3halka pancar
Aksam 17.30
3yk bol kiymali makarna
3 kucuk halka havuc tursusu
Su 2 L
8bin adim
Soguk havalar direkt karbonhidrata yönlendiriyor vücuduBugun karborhidrat dan gittim resmen
Sabah 7de
1dilim köy ekmegi
2dilim kasar
Yarim avokado ile sandevic
Namissiz pek guzel tadi
Ogle 12.30 da
4 ceviz buyuklugunde haslanmis patates
1 yk krema
3halka pancar
Aksam 17.30
3yk bol kiymali makarna
3 kucuk halka havuc tursusu
Su 2 L
8bin adim
Soguk havalar direkt karbonhidrata yönlendiriyor vücudu
Kızlar müthiş bacak arası çalıştırıyor mutlaka bunlardan edinin.
sen yaz ben okurum kız
bu hafta tablo yapmıyoz zati
o zaman zor oluyo
20-30 sayfa geyik muhabbetin içinde kim ne yemiş ne spor yapmış diye aramak
Alys bile bir hafta yaptı kaçtı yemedi