- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk iki video ergin kirbaca ait
Sonra da bun yaptım yüksek nabızla çalıştım bugün
Bu videolarla 450 kcal yaktım. Nabiz devamlı yüksek gidiyor bol bol ter atıyorsun. Siz nasıl bir program yapacaksınız?Harika hepsi. Bugun ben kizlarimla ayri bir programa daha basliyorum. Dun aksam karar aldik hergun 30 dk birlikte spor yapcaz. Bunlara da bakayim belki yapmak isterler.
Sabah biraz yuruyus yaptim 4000 adimcik kadar. Sonra cocuklari okula biraktim ofise geldim.
Bugunku planim oglen 2 yumurtali sebzeli omlet, aksam kiymali taco ve bol salata.
Kasim ayi bende biraz karisik, 2 hafta sonu ust uste business okulum var. 3. hafta sonu esimin dogum gunu ve kv yemek veriyor! 4. hafta thanksgiving haftasi biz tatile gidiyoruz 1 hafta boyunca evde olmucaz. Diyetime dikkat ederim ama spor meselesi zorlucak. Ama yine de kilo almasam yeter demek istemiyorum 1 kilo daha vermek istiyorum, zor bir ay olcak gibi gorunuyor.
Aralik ayi daha da karisik cunku 6 Aralikta Turkiye'ye gidiyorum ve 9 Aralikta insallah bir aksilik olmazsa ameliyat olcam. Sonrasi malum. Sanirim diyet ve spora Subata kadar ara vercem. Subat basinda Allah izin verirse tekrar duzenli bir sekilde baslamam lazim. Hayatimda duzensizligi hic sevmiyorum cok disiplinli duzenli biriyimdir o yuzden cok stres yaparim kesin, Allah yardimcim olsun.
İlk iki video ergin kirbaca ait
Sonra da bun yaptım yüksek nabızla çalıştım bugün
AminnnSabah biraz yuruyus yaptim 4000 adimcik kadar. Sonra cocuklari okula biraktim ofise geldim.
Bugunku planim oglen 2 yumurtali sebzeli omlet, aksam kiymali taco ve bol salata.
Kasim ayi bende biraz karisik, 2 hafta sonu ust uste business okulum var. 3. hafta sonu esimin dogum gunu ve kv yemek veriyor! 4. hafta thanksgiving haftasi biz tatile gidiyoruz 1 hafta boyunca evde olmucaz. Diyetime dikkat ederim ama spor meselesi zorlucak. Ama yine de kilo almasam yeter demek istemiyorum 1 kilo daha vermek istiyorum, zor bir ay olcak gibi gorunuyor.
Aralik ayi daha da karisik cunku 6 Aralikta Turkiye'ye gidiyorum ve 9 Aralikta insallah bir aksilik olmazsa ameliyat olcam. Sonrasi malum. Sanirim diyet ve spora Subata kadar ara vercem. Subat basinda Allah izin verirse tekrar duzenli bir sekilde baslamam lazim. Hayatimda duzensizligi hic sevmiyorum cok disiplinli duzenli biriyimdir o yuzden cok stres yaparim kesin, Allah yardimcim olsun.
Harika, mutlaka bakcam bunlara birazdan eve gidiyorum oglen yemegimi yiyip bakarim.Bu videolarla 450 kcal yaktım. Nabiz devamlı yüksek gidiyor bol bol ter atıyorsun. Siz nasıl bir program yapacaksınız?
Offf stress yapmamak mumkun mu? America ulkeye giris kurallarini yine degistirmis. Asili olsun olmasin herkes giriste PCR testi yaptirmak zorunda ve eskiden 72 saat oncesiydi onu 24 saat oncesi olarak degistirmisler. Turkiyeden gelirken sorun degil malum test sonucu orda 4-5 saatte cikiyor ama burda sonuclar 48 saatten once cikmiyor. Hawai'de nasil kac saatte cikiyor onu ogrenmeye calisiyorum, yeminle cok eskiden planlanmis bir seyahat olmasaydi ve iptal edebilseydim ederdim hic hevesim kalmadiStres yapmaaaa,
Meditasyona baslarsin illa da bir plan istiyorsan kendine o da kendince wellness sport sayilir
Olmadi H3RA_ ya ingilizce dersi verirsin yabanci damat/gelin alacakmis