- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Kurabiye yemedim, aklıma bile gelmedi o güzelliği izlerken
Hele o bebek kokusu yokmu, en mükemmel terapi
Sağolun kızlar, amin inşallah
Bugün yemek yapmıyorum akşam artan yemekler yenecek. Leftover night diyoruz biz buna. Buzdolabında ne kadar artan yemek varsa masaya koyuyoruz herkes istediğini yiyor bitiriyoruz böylece ziyan olmuyor.
1 saat ağırlıkla spor yaptım, 6000 adımdayım zannedersem inşallah yatmadan önce tamamlayacağım.
Kacaklarin bazisi gec paylasim yapiyor, o sebeple kacak gorunuyorlar, ancak ben maalesef erken paylasmak zorundayim tabloyu, o yuzden gec paylasim yapanlar bu sekilde degerlendirilsin.
Vallahi ben kaçamak dan degıl yazacam gırceem dıye butun gun aklımda koşturmaktan hıcbıaey yapamıyorum. Ikı uc gündür bı tuhafım yemek yıyemıyorum, zorla yıyorum kaenım ağrıyo burnum tıkalı ishal olcak gıbı acaıp bı hıs.Kacaklarin bazisi da cissli gidalarindan dolayi yazmiyorlar saniyorum ki, ama cok onemli degil kizlar gercekten, kendiniz gormeniz ve de onlem almaniz acisindan yazmanizi oneririm. Bazen yazarken fark ediyorum ne kadar cok sey yedigimi ve ne kadar cok ara ogun yaptigimi, halbuki if de o kadar ara ogun normal degil, fark etmiyorum gun icinde. Bir sonraki gune hazirlik acisindan bunlari fark etmek onemli.
bir de kilo korumaya yakin arkadaslar var grupta, o kisiler de bence cok abartmadan cissli gidalari hayatlarina alabilirler, alisma donemi icin diyorum, atiyorum 1 paket cips asla yemememiz lazim, ama bir arkadas toplantisinda ortadaki cips tabagindan 3-5 adet yenebilir bu donemde.
Hayati kendinize zorlastirmayin,
keyif alin gununuzden de, yediginiz ictiginizden de, yaptiginiz spordan da,
bunlarin hic birisi sizi strese sokmamali, eger oyleyse bir seyler yanlistir.
Yazin konusalim...
Bugün regl oldum, yarin tartıda sonuç degismeyebilir.
Vallahi ben kaçamak dan degıl yazacam gırceem dıye butun gun aklımda koşturmaktan hıcbıaey yapamıyorum. Ikı uc gündür bı tuhafım yemek yıyemıyorum, zorla yıyorum kaenım ağrıyo burnum tıkalı ishal olcak gıbı acaıp bı hıs.
40dk agirlik yapmissin daha neheeey sonunda haftalar sonra spor salonuna gidebildim.
cok zorlamadim, 40 dakika agirlikla calistim, 10 dakika esneme yaptim geldim.
bugun bir de on bin adimi tamamlayacagim, bana yeter
sabahtan acilinca pek iyi oldu, hemen sikir sikir da giyindim, cok keyfim yerinde bugun, gezmeye mi gitsem ne yapsam
40dk agirlik yapmissin daha ne
Nereye gideceksin
Cok sağol canımevet eksi gormezsen hic moral bozma, bu hafta gayet guzel gecti senin icin.
Bugun ben de 10 bin adim hedefi koydumheeey sonunda haftalar sonra spor salonuna gidebildim.
cok zorlamadim, 40 dakika agirlikla calistim, 10 dakika esneme yaptim geldim.
bugun bir de on bin adimi tamamlayacagim, bana yeter
sabahtan acilinca pek iyi oldu, hemen sikir sikir da giyindim, cok keyfim yerinde bugun, gezmeye mi gitsem ne yapsam
Bugünkü menüm:
Kahvaltıda dünkü gibi yulaflı chia tohumlu meyveli karışımı yedim bir de kahve içtim
öğlen dünden kalma tavuk sote salata ve yoğurt akşamda yine önceden kalma çok az bir et yedim salata ve fırında pişirilmiş muz bunu bilmeyebilirsiniz ama burada muzun bir çeşidi fırında pişirilip yeniliyor tatlı bir şey. Kızartanlar da var ama çok ağır oluyor kızarmış olanı biz fırında pişirilmiş olanı tercih ediyoruz.
Resminden bir şey anlaşılmıyor ama yinede ben ekledim.
Spor mu adımlarımı bitirince koyacağım.
A Arrietty_H3RA_ sedulu
Cok güzel duzeltmissiniz . inşallah bizde de düzelme olur. Ben uyarıyorum gördükçe düzeltiyor . Ceza da düşünmedim. Odulden anlıyor bizimki bakalım iyi olur inşallahBol bol pratik yaptırın, ben ne zaman yanlış bir şey yapsa ve ceza versem hemen o yapamadığı şeylerle ceza veriyorum diyorum üç sayfa Şundan yazacaksın beş sayfa bundan yazacaksın öyle öyle bayağı düzelttik maşallah
İyi geceler
Menüm
Sabah:tavada yumurta , zeytin, peynir ,çay,salata 2 dilim tb ekmeği
İkindi:4 kaşık kısır , 1 dilim karpuz, çay
Akşam:1 kase yoğurt çorbası , 4 çatal haşlanmış tavuk
Sonra : sütlü kahve
Bugün de su içemedim 1 lt anca, boğazım gıcıklanıyor hafiften.Çay içtim sıcak sıcak
2 saat de yürüdüm , arada hafif , arada tempolu
Alys