Fit Club 🏋🏻‍♀️

Menu kotu degil, spor da yeterli aslinda.

ben ilk haftalarda ara vermeyi cok onermiyorum, yeni aliskanliklar oturmadan donuste daha cok zorlanman muhtemel.

Tabi ki de karar senin

Ah erkek anası kuzum benim

ben diyorum ki bu cocuklar niye boyle yapiyorlar, gercekten anlamiyorum.
3 kiz kardesiz biz.

esim de 3 erkek kardes.
o da diyor ki, e normal erkek cocugu bunlar iste, normal bu yaptiklari

Hatta gecen bir yere gittik cocuklar icin, orada da erkek cocuklarinin cogunlukta oldugu bir grup vardi, ayni benimkiler,
birbirlerine vurarak sevmeler, yerlere yatmalar, sacma sapan espriler falan,
kizlara bakiyorsun, inci gibiler, konusmalari oturus kalkislari bile bi degisik, medeniyet gormusler kisaca

ama bugun doktor da dedi biliyor musun, erkek cocuklarina ben olsam bu yasta bu testleri yapmam dedi, daha gec olgunlasiyorlar dedi

Selam kızlar bugün hiç uğrayamadım. Koşturmacalı ama güzel bir gündü.
Teyze oldum bugün ben prensesimiz biraz aceleci çıktı. 35. haftasında katıldı aramıza.
Biraz ufak bir bebek ama küvezlik bir durum yok çok şükür.
Sabahtan kızkardeşimi ve bebeği görmeye gittim hastaneye.

Sonra da kv için başka hastaneye geçtim, ameliyatlık bir durumu vardı.
Bugün alınacaktı ama tansiyonu yükseldiği için olmadı yarına kaldı.

Oğlumun son kalan bir kaç test sonucu çıkmıştı. Doktor bugün için tedavi yöntemini gelirsiniz konuşuruz demişti.
Bir başka hastaneye gittim :))
Orayı da hallettim, az önce ofise geldim.
Bir kaç saat çalışmam gerekiyor. Eve kaçta giderim bilmiyorum.

Öptüm hepinizi eve gidince yediğim karboları yazarım :))
Şimdiden alıştırayım dedim. Alys ve sedulu kuzusunu. Yüreklerine inmesin diye :))

Dersleri çalışmada zorlanıyoruz ,kitap okumada iyiyiz kendi gidip okuyor. Bugün öğretmen le yüzyüze görüştüm. Dedi kizinizda disleski yok.iyi. iyi de bunu şimdi mi diyorsun. Veli olarak o kadar sıkıntı çekiyorsun ki. Neyse ki şükür yok dedi. Ama benim kızda yavaşlık var baya ağır bir kız dersi yapmak için saatlerimizi alıyor. Özellikle matematik de baya sürüyor. Bir çok ödevi bitiremeswkte bir sonraki gün veriyoruz.

Kız aynen bizde 3 kız kardeşiz erkek çocuk bilmiyor ev benim oğlan aslında çok kibar ama bazen hırçınlaşıyor bi inat tutuyor ki sorma erkek çocuğu gibi vurdulu kirdili sevmiyor ama huyu değişir belki
Oyyy hayırlı olsun. Saglikla analı babalı büyüsün minik

Bende menü yazayım günü epey erken kapattım. Şimdi soda içiyorum.

Kahvaltı 11.00
1 zeytinli pogaca
1 haşlanmış yumurta
Salatalık ve domates 5 er dilim
30 gr sepet peyniri
Yeşil çay

Akşam 16.30
Bir porsiyon köfte ( küçük 10 adet )
Yarım soğan yarım havuçtan oluşan salata
200 ml ayran

Su 2 lt
13200 adım
90 dk cardio upper body karışık

Alys A Arrietty_ H3RA_

Maşallah harikasın 49 yaşında . Muhteşem. Bende 37 yasindayim . Ve eşim kiloda sevmiyor. Onun için vermiyor um öncelikle kendim için sağlık ve goruntum için vermek istiyorum. İnşallah devam ederim.
Kızım 8 yaşına girecek . Bugün öğretmen öyle görüştüm. Disleski yok dedi kızın iyi dedi bakım. Başlarda rakamlari ters yazıyordu bizde söyleye söyleye düzeltti. Şimdilerde de noktalama imla baya uyarıyorum düzeltiyor.

Gozunuz aydinnn. Allah anali babali buyutsun

Bol bol pratik yaptırın, ben ne zaman yanlış bir şey yapsa ve ceza versem hemen o yapamadığı şeylerle ceza veriyorum diyorum üç sayfa Şundan yazacaksın beş sayfa bundan yazacaksın öyle öyle bayağı düzelttik maşallah

Tebrikler Allah analı babali büyütsün maşallah

H3RA_ bir yenidogan kurabiyesi yemediysen kizarim zaten

Saglicakla büyüsün küçük bebis

Ne guzel sevmelik bebek, en şanslı sensin

Selam ,,
Sabah 1krep(tabak büyüklüğünde) , az tel peynir ,birkac dilim domates

Ogle 1porsiyon patlican ,1d.ekmk ,2 aci biber

Aksam 3yk etsote ,pancar yogurtlamasi , 1krep
1.5lt su
15dk spor

H3RA_ bir yenidogan kurabiyesi yemediysen kizarim zaten

Saglicakla büyüsün küçük bebis

Ne guzel sevmelik bebek, en şanslı sensin
Kurabiye yemedim, aklıma bile gelmedi o güzelliği izlerken
Hele o bebek kokusu yokmu, en mükemmel terapi
Gozunuz aydinnn. Allah anali babali buyutsun

Tebrikler Allah analı babali büyütsün maşallah
Sağolun kızlar, amin inşallah

Kahvaltı 10:00
2 adet wasa büyüklüğünde kıymalı gözleme

19:00
Çeyrek ekmek arası kaşar ve kavurma

21:00 yarım kase cacık

Bahanesi yok kızım dışarıda acıktım bir şeyler yiyelim deyince ona eşlik ettim gözlemeye el attım biraz. Ofise gelince çok acıkmıştım eşim sıcacık ekmeğe sandviç hazırlamış gözüm dönünce dayanamadım yedim. Oğluşun cacık detoksu günüydü dibinde kalanı sıyırdım

10.000 adım
Yarım saat yürüyüş bandı
10 dk eliptik

A Arrietty_ sedulu Alys

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…