Fit Club 🏋🏻‍♀️

Ben dünku menümü yazayım.
Sabah 8 buçuk gibi bir cennet hurması ve 15 adet yakın üzüm .

11 civarı,Kk peynir , omlet bir yumurta ,bol yeşil biber , 12 yakın küçük zeytin, bir dilim ekmek
4 gibi iki ceviz ve iki sıkım tarhana
Akşam yemeği 7 gibi
3 sıkım mercimek köfte, biber eksilemesi, iki turşu, bol yeşillik
Bir elma yedim 9 gibi
İki litreye yakın su

Bende menü yazayım günü epey erken kapattım. Şimdi soda içiyorum.

Kahvaltı 11.00
1 zeytinli pogaca
1 haşlanmış yumurta
Salatalık ve domates 5 er dilim
30 gr sepet peyniri
Yeşil çay

Akşam 16.30
Bir porsiyon köfte ( küçük 10 adet )
Yarım soğan yarım havuçtan oluşan salata
200 ml ayran

Su 2 lt
13200 adım
90 dk cardio upper body karışık

Alys Alys A Arrietty_ H3RA_ H3RA_

Gizli if ci ciktin sen de heee,
bu yeme araligi 18 saate falan denk geliyor, supersin

Ben dünku menümü yazayım.
Sabah 8 buçuk gibi bir cennet hurması ve 15 adet yakın üzüm .

11 civarı,Kk peynir , omlet bir yumurta ,bol yeşil biber , 12 yakın küçük zeytin, bir dilim ekmek
4 gibi iki ceviz ve iki sıkım tarhana
Akşam yemeği 7 gibi
3 sıkım mercimek köfte, biber eksilemesi, iki turşu, bol yeşillik
Bir elma yedim 9 gibi
İki litreye yakın su

Sporun var mi?
yarim saat dusuk tempo hareket etmeyi bile sayiyorum bu hafta :KK48:

Gunaydin beybigirller,

Geldik cumaya,
son gununuzde bolca dinlenin ve keyifli bir gun gecirin,
herkese benden yarim saatlik yuruyus ve 1 buyuk kase salata,
reglcilere 2 kare bitter %85 lik

Kullanici IsmiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeCuma
Alys Alys Her zamanki gibi perfektoIf siz hayat yakismamis, cok yemis geneDaha iyi,aferiiiinMisafirlikcilikte kek yemis :KK43:
Fecahat
OMAD askina
A Arrietty_ Tatil yapiyoreTatil yapiyoreTatil yapiyoreDondu cicegim, hemi de enerjisi bol bir sekilde OMAD askina
Dahlia_ Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamis
KacakKacakKacakKacak
D deanvillage KacakMenu guzel, spor orta kararSpor super,Menu o kadar super degilSpor ve menu guzelSpor ve menu guzel
H3RA_ H3RA_ Tatil yapiyoreTemizlik yapmis tatil donusu,
Kek yemis, o keki bugun yakacakmis
Menude yesillik eksik,
geri kalan cok iyi
Spor ve menu guzelMenude haftalik karb ini almis, afiyet olsun, bugun sebze yesin.
Spor guzel
LadyMiami LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
spor yapmamis
On uzerinden onPerfektoSpor ve menu guzelSpor ve menu guzel
Lori Lori Guzel yemis,
Spor yapmamis
Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izniNoddlesssss!!!

10 bin adim cepte
Spor ve menu guzelKafadan izinli
sedulu sedulu Her zamanki gibi perfektoSuperSporseverlerde bugun...Spor ve menu guzelSpor ve menu guzel
tavsannesi tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Spor neden yok?
Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor daKacakSpor ve menu guzel15 dakika sporu eksik, bugun 45 dakik olsun mu,
Menu guzel
tomrs tomrs KacakKacakKacak ama bugun donuyoreKacakMenu guzel, spor?
kasim_pati kasim_pati Simit yemis 167 kalori
Spor yapmis
Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikinSpor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiiiKacakSpor ve menu guzel
esmeriiim esmeriiim Kacak GocekKacak GocekMenu guzel,Spor yokKacakKafadan izinli, hastamsi :KK43:
Ozzybal Ozzybal Menu guzel
Spor on numara
GuzeeelMenu guzel,adimlar eksikSpor ve menu guzelSpor ve menu guzel
Lusi Lusi Kacak GocekPogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmisKacakKacakKacak

21 saatin uzerine:

Salatanin ve mercimegin yarisini yedim, kalani esime 😀

Yarim elma yarim portakal yiyecegim bir de 💃

IMG_20211022_120414.jpg

Maalesef Spor yapamadım,fırsat bulabilsem yapacağım 😔

canim her gun yapacagin ufak bir hedef belirle kendine, 15er dakikadan 2 kez yuruyus mesela eger yarim saatlik bir blok ayiramiyorsan.

diger sporlari yaparsan kar olur, ama bu koyacagin hedefi her gun yap.
Ufak bir hedef olsun ki gozun korkmasin, her durumda yapabil, hatta hafif hastalikta bile hareket etmek iyidir. benim diyetisyen cocuklarla gayet dusuk tempoda yuruyus yapsan bile olur demisti, yeter ki gunumuzun bir zamaninda hareket halinde olalim, aktif olalim. Ve bunu her gun yapalim.

Cok güzel duzeltmissiniz . inşallah bizde de düzelme olur. Ben uyarıyorum gördükçe düzeltiyor . Ceza da düşünmedim. Odulden anlıyor bizimki bakalım iyi olur inşallah
İkizler Burcu mu?
LadyMiami LadyMiami kilo korumadasin, o yuzden meyve oranin gayet guzel,

kilo vermede sanki fazla gelirmis gibi geliyor o kadar meyve. Ne diyorsun?
Ben meyveleri genellikle olgunlaşmamışken yemeyi seviyorum dolayısıyla hepsi ekşi ve normal insanlara göre tatsız, bir de miktarlarıda bayağı az, o yüzden çok fazla olduğunu düşünmüyorum. Kilo aldıran şekerli meyvelerin başta üzüm olmak üzere hiçbirini yemiyorum zaten sevmiyorum. Bazen eşim bir salkım alır gelir tadına bile bakmam günlerce buzdolabında bekler kimse yemez. Çocuklarım da benim gibi. 40 yıl yemesem aklıma gelmez.
Çocukken Uludağda bir köyde yaşıyorduk annem babam köyde görevliydiler, meyveleri daha olmadan ağaçlardan koparıp koparıp yerdim o yüzden de annemle babam çok kızarlardı bana. Büyüdüm yaşlandım hala öyleyim🤣🤣🤣🤣

Dün sonunda minnoş oğlum derdini anlattı. Birkaç hafta önce beni rüyasında araba çarpmış ölmüş olarak görmüş komple piskolojisi bozulmuş ne ödev yapmış ne başka bir şey, gerçi ben tahmin etmiştim buna benzer bir şey hissettiğini çünkü resmen bana yapışık geziyordu 2-3 haftadır, aşırı bir düşkünlüğü vardı, sürekli anne ben seni çok seviyorum anne ben seni çok seviyorum deyip duruyordu, meğerse çocuk gördüğü rüyadan çok etkilenmiş. Çok şükür rüyaların tersi çıkar İnşallah bir şey olmaz deyip rahatlattım şimdi biraz daha iyi. Çocukları yargılamadan önce mutlaka davranışlarının sebebini anlamaya çalışmak lazım. Bazen hiç ummadığımız bir şeyle karşılaşabiliyoruz.

X