Fit Club 🏋🏻‍♀️

Benim akşam yemekleri çok geç oluyor. 19:30-20:00 arasi yiyebiliyorum. 22-23 gibi de uyuyorum. Bu akşam ve yarin sadece yoğurt salata ile kapatacağım.

super plan olmus.

aksam gece kalinca sadece sebze menusu de yiyebilirsin, o da beni kotu etkilemiyor,
ama baska seyler yersem uyku kalitemi bile etkiliyor gec yedigimde.

tomrs tikdir belki canim. Ben okuyunca aklima direk erkek kardesim geldi. Onunda kucukken 8-9 yaslarinda boyle degisik bir tiki vardi. Ergenlikde kisa donem vardi hala. Sonra unuttu gitti herhal.
Sağol canm inşallah geçer inşallah epilepsi değildir beni baya korkutuyor, travma felan atlattı da mı oldu bilmiyorum zaman ne gösterecek bakalım.

Gittik psikolog döndük ah desim yazıları ters yaziyor demeyi unutmusim. Tabi tekrar döndük söyledim kalem kağıt verdi ona kadar yaz kızım dedi. Benim kız başladı yazmaya doğru şekilde 5 e gelince durakladı hep ters yaziyor biliyorum doğrusunu yazdı sonram 9 a geldi duraksadı ama doğrusunu yazdı bizimleyken hızlı yazarken ters yaziyor biliyorum orda doğru yazdı bununda üstüne birşeyi yok bu kızın dedi bilmesem şimdi tabi biz tekrar tekrar doğrusunu yazdirinca düzeltti çocuk zamanla. Neyse psikatrry doktoru yinede öğretmen doldurması için bir form verdi. Yani bilmiyorum ben anlamadım. Zorla ders yaptırıyor uz . Öğretmenin faormu doldurmasıni beklicez bir ay sonra tekrar doktora ugrayacagiz. Düzeltmesi için dediğimizde sitrws yapıyor ders sırasında valla ne olcak bende anlamadim

tamamen ayni seyleri yasiyoruz.
benim cocuk montessori okuluna gidiyor, o yuzden bizim okul sistemi biraz daha rahat yaklasiyor, odev falan sorun olmuyor.
yapmak istemedigi zaman zorlamiyor ogretmeni de,
ama evde mutlaka 10-15 dakika da olsa calistir demisti. Daha fazlasina da cok zorlama bikmasin demisti.

simdi haftada 1 metin seciyoruz, bir kac paragraflik, onu her gun tekrar ediyor. Okumasinin bu sekilde hizlanacagini soyluyor ogretmen, ayni metni yeniden yeniden okudukca.

A Arrietty_ kiz tabak cok sirinmis.

regli oldugun icin bitter ekleyebilirsin veyahut kakao serpebilirsin bir seylerin ustune.

yami yami...
ben de tek ogun yapayim, biraz gec yapayim dedim ama aciktim galibasi

A Arrietty_ kiz tabak cok sirinmis.

regli oldugun icin bitter ekleyebilirsin veyahut kakao serpebilirsin bir seylerin ustune.

yami yami...
ben de tek ogun yapayim, biraz gec yapayim dedim ama aciktim galibasi
Cok severim boyle tabaklari
Fatbombs yetti. Ceviz ve yaban mersini de harika uyum sagladi birbirlerine
Galiba en dogrusu acikinca yemek. Tek ögün yapacaksak

Cok yorgunum ama. Disarida islerimiz var. Eve dönünce direk sicak su torbasi alip,dizi acip yatmak istiyorum.
Adimlarimda 3bin olmadi daha

Suan hava dune ve sabaha Gore nasil guzel varya
Tabi esiyor fakat gokyuzunun rengi ve gunesi gormek bile yetiyor

Hazirliklar tamam

Salatayi esimle paylasiriz. Az tursu ve yesillik var.

Sebze tabaklarini omletin icine koyup kapaticam. Omleti de ispanagi hafif kavurup yapicam. Sebze tabaklarinda avakado, biber, pirasa, sogan, domates ve en üstte peynir var.
1 dilim de ekmek, 1 adet portakal yersem
Zaten günlük kalorinın tamamini doldurmus olurum ha ha.
2 de yumurta tabiki.

Günaydınnnn
Her ne kadar sabah sabah oğlumun ödevi ile falan uğraşsam da yine de stres yapmaya gerek yok değil mi kızlar

Eklentiler

• 5A882B58-E544-4D54-ABC1-67AF67B3028C.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 26
Kesinlikle katılıyorum. Yediğim her şeyi yazmadığım zaman ipin ucunu kaçırıyorum mutlaka yazmak lazım
İki hafta önceki kilom 71,5
Bugünkü kilom 72,1
Umarım eksilierim
Gruba sıkı sıkı bağlan ayrılma zamanla hepsi gider. 49 yaşındayım ve menepozdayım ve verecek fazla kilomda yok. Ona rağmen ben kilo verebiliyorsam aranızda kilo veremeyecek tek bir kişi bile olamaz. O yüzden ben istikrarlı bir şekilde yeni yaşam sitiline uyum sağlayıp vazgeçmeden devam eden herkesin amacına ulaşacağınıdan eminim.
Senin menüler bayağı düzeldi, bir duraklama dönemi olsa da sakın vazgeçme, o duraklama döneminden sonra düzenli bir şekilde vermeye başlayacaksın sabırla devam et.
Kızın kaç yaşında?
Benim sekiz yaşındaki oğlum da g harfini ve birkaç rakamı ters yazıyordu ben sayfalar dolusu pratik yaptırdım hepsi düzeldi yani psikolojik bir sorun değilmiş sadece alışkanlıkmış sizinki de öyle olabilir.
Renklerin güzelliğine bak! Sonbahar bütün güzelliği ve ihtişamıyla gelmiş.

Oğlum bizim evin en küçüğü olduğu için biraz şımarık. Biraz da fazla zeki, iki haftadır ev ödevini yapmamış. Dün öğretmeni bana email attı tabletini falan elinden aldık sayfalar dolusu yazı yazdırdık şimdi cezalı, iki hafta boyunca hem Martial Art mastırını hem de bizi manipüle etmiş ödev vermiyorlar test var falan deyip geçiştirdi halbuki her gün ödev varmış. Kızlarım da hiç böyle sorunlar yaşamadım o yüzden anne baba olarak bayağı bir moralimiz bozuldu.

Üçüncü kez geldim. İnşallah bu sefer hallolur. Neredeyse ikinci adresim haline geldi. Her günümün birkaç saatini burada geçiriyorum.

Eklentiler

• EC3EE169-1850-4850-B64A-E1FF25FBA856.jpeg
    286,7 KB · Görüntüleme: 25

kiz ve erkek cocuk cok farkli ama ya,

erkekler cidden cok gec olgunlasiyorlar.

Merhabalar kızlar hazır fırsat bulmuşken menümü yazayım
Kahvaltı da çeyrek simit ve 2 dilim peynir yedim alalecele
Öğlen 1 kepçe kabak çorbası 2 köfte 2 yk pirinç pilavı
Ara 1 elma
Akşama fırında balık var 4 köfte kadar yerim muhtelemelen yanında yeşil salata ve turşu

Alys

Kızlar menüm çok iyi değil Spor da yapamıyorum bana bir hafta müsaade edin sonra çok daha aktif olacağım inşallah burada. Şuanlık adım 9000

Kirmizi patiklerin yirtilsin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…