Benim akşam yemekleri çok geç oluyor. 19:30-20:00 arasi yiyebiliyorum. 22-23 gibi de uyuyorum. Bu akşam ve yarin sadece yoğurt salata ile kapatacağım.
Sağol canm inşallah geçer inşallah epilepsi değildir beni baya korkutuyor, travma felan atlattı da mı oldu bilmiyorum zaman ne gösterecek bakalım.tomrs tikdir belki canim. Ben okuyunca aklima direk erkek kardesim geldi. Onunda kucukken 8-9 yaslarinda boyle degisik bir tiki vardi. Ergenlikde kisa donem vardi hala. Sonra unuttu gitti herhal.
İki hafta önceki kilom 71,5
Bugünkü kilom 72,1
Umarım eksilierim
Bende aynı buradan uzak kalınca artı oluyorum ,burdayıiz inşallah anca beraber kanca beraberKesinlikle öyle, ben 15 kilodan fazla kilo verdim burada, ama ara verdim, verdiğim kilonun yarisini geri aldım. Su an burayı hiç birakmayi düşünmüyorum.
Gittik psikolog döndük ah desim yazıları ters yaziyor demeyi unutmusim. Tabi tekrar döndük söyledim kalem kağıt verdi ona kadar yaz kızım dedi. Benim kız başladı yazmaya doğru şekilde 5 e gelince durakladı hep ters yaziyor biliyorum doğrusunu yazdı sonram 9 a geldi duraksadı ama doğrusunu yazdı bizimleyken hızlı yazarken ters yaziyor biliyorum orda doğru yazdı bununda üstüne birşeyi yok bu kızın dedi bilmesem şimdi tabi biz tekrar tekrar doğrusunu yazdirinca düzeltti çocuk zamanla. Neyse psikatrry doktoru yinede öğretmen doldurması için bir form verdi. Yani bilmiyorum ben anlamadım. Zorla ders yaptırıyor uz . Öğretmenin faormu doldurmasıni beklicez bir ay sonra tekrar doktora ugrayacagiz. Düzeltmesi için dediğimizde sitrws yapıyor ders sırasında valla ne olcak bende anlamadimbiz de dil ve telaffuz uzmani ile gorusecegiz bakalim,
benim ogulusa da disleksi testi yapacaklar,
bence cocuklar da yasitlarindan geri kalinca stres yapiyorlar, ondan dolayi da goz buyutmesi falan normal olabilir.
bir de kardesim ogretmen, cok fazla hatalarini duzeltme stres yapmasin demisti.
Duzeltmezsem de nasil olacak bilemedim tam ama ara yolu bulmaya calisiyorum ben de.
Gittik psikolog döndük ah desim yazıları ters yaziyor demeyi unutmusim. Tabi tekrar döndük söyledim kalem kağıt verdi ona kadar yaz kızım dedi. Benim kız başladı yazmaya doğru şekilde 5 e gelince durakladı hep ters yaziyor biliyorum doğrusunu yazdı sonram 9 a geldi duraksadı ama doğrusunu yazdı bizimleyken hızlı yazarken ters yaziyor biliyorum orda doğru yazdı bununda üstüne birşeyi yok bu kızın dedi bilmesem şimdi tabi biz tekrar tekrar doğrusunu yazdirinca düzeltti çocuk zamanla. Neyse psikatrry doktoru yinede öğretmen doldurması için bir form verdi. Yani bilmiyorum ben anlamadım. Zorla ders yaptırıyor uz . Öğretmenin faormu doldurmasıni beklicez bir ay sonra tekrar doktora ugrayacagiz. Düzeltmesi için dediğimizde sitrws yapıyor ders sırasında valla ne olcak bende anlamadim
Cok severim boyle tabaklari
Gruptan ayrılanı kurt kapar. Buraya ne kadar sık ugrarsan o kadar çok başarılı olursun.İki hafta önceki kilom 71,5
Bugünkü kilom 72,1
Umarım eksilierim
Kesinlikle katılıyorum. Yediğim her şeyi yazmadığım zaman ipin ucunu kaçırıyorum mutlaka yazmak lazımKacaklarin bazisi gec paylasim yapiyor, o sebeple kacak gorunuyorlar, ancak ben maalesef erken paylasmak zorundayim tabloyu, o yuzden gec paylasim yapanlar bu sekilde degerlendirilsin.
Kacaklarin bazisi da cissli gidalarindan dolayi yazmiyorlar saniyorum ki, ama cok onemli degil kizlar gercekten, kendiniz gormeniz ve de onlem almaniz acisindan yazmanizi oneririm. Bazen yazarken fark ediyorum ne kadar cok sey yedigimi ve ne kadar cok ara ogun yaptigimi, halbuki if de o kadar ara ogun normal degil, fark etmiyorum gun icinde. Bir sonraki gune hazirlik acisindan bunlari fark etmek onemli.
bir de kilo korumaya yakin arkadaslar var grupta, o kisiler de bence cok abartmadan cissli gidalari hayatlarina alabilirler, alisma donemi icin diyorum, atiyorum 1 paket cips asla yemememiz lazim, ama bir arkadas toplantisinda ortadaki cips tabagindan 3-5 adet yenebilir bu donemde.
Hayati kendinize zorlastirmayin,
keyif alin gununuzden de, yediginiz ictiginizden de, yaptiginiz spordan da,
bunlarin hic birisi sizi strese sokmamali, eger oyleyse bir seyler yanlistir.
Yazin konusalim...
Gruba sıkı sıkı bağlan ayrılma zamanla hepsi gider. 49 yaşındayım ve menepozdayım ve verecek fazla kilomda yok. Ona rağmen ben kilo verebiliyorsam aranızda kilo veremeyecek tek bir kişi bile olamaz. O yüzden ben istikrarlı bir şekilde yeni yaşam sitiline uyum sağlayıp vazgeçmeden devam eden herkesin amacına ulaşacağınıdan eminim.İki hafta önceki kilom 71,5
Bugünkü kilom 72,1
Umarım eksilierim
Senin menüler bayağı düzeldi, bir duraklama dönemi olsa da sakın vazgeçme, o duraklama döneminden sonra düzenli bir şekilde vermeye başlayacaksın sabırla devam et.Alys
Kusura bakma ya o kadar yoğundum ki dün yazamadım menüyü
Kahvaltı : 3 yk yulaf 1 su bardağı süt ile lapa, Yarım elma ve tarçın
Öğle : 6 yk nohut, 4 yk yoğurt 3 yk yeşil salata 2 yk turşu
Akşam : 1 kepçe yoğurtlu çorba 4 yk musakka 1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Adım 12.000
Kızın kaç yaşında?Dün doktora gittik psikatri psikolog gönderdi kızımı disleski için psikolog test yaptı kızında hiç birşey yok çok zeki dedi ,tabiki ben psikatrry doktoruna ve psikolog doktoruna kızımın rakamları ters yazdığını söylemeyi unutmusum, öğretmenin doldurması için form verdi. Yinede güzel şeyler oldu. Buna şükür çok şükür. Gözlerini öyle yapmasına da tık olabilir yada nörolojik olabilir dedi pazartesi tekrar ugrayacagiz doktora,umarım herşey yolunda gider
Benim sekiz yaşındaki oğlum da g harfini ve birkaç rakamı ters yazıyordu ben sayfalar dolusu pratik yaptırdım hepsi düzeldi yani psikolojik bir sorun değilmiş sadece alışkanlıkmış sizinki de öyle olabilir.Gittik psikolog döndük ah desim yazıları ters yaziyor demeyi unutmusim. Tabi tekrar döndük söyledim kalem kağıt verdi ona kadar yaz kızım dedi. Benim kız başladı yazmaya doğru şekilde 5 e gelince durakladı hep ters yaziyor biliyorum doğrusunu yazdı sonram 9 a geldi duraksadı ama doğrusunu yazdı bizimleyken hızlı yazarken ters yaziyor biliyorum orda doğru yazdı bununda üstüne birşeyi yok bu kızın dedi bilmesem şimdi tabi biz tekrar tekrar doğrusunu yazdirinca düzeltti çocuk zamanla. Neyse psikatrry doktoru yinede öğretmen doldurması için bir form verdi. Yani bilmiyorum ben anlamadım. Zorla ders yaptırıyor uz . Öğretmenin faormu doldurmasıni beklicez bir ay sonra tekrar doktora ugrayacagiz. Düzeltmesi için dediğimizde sitrws yapıyor ders sırasında valla ne olcak bende anlamadim
Renklerin güzelliğine bak! Sonbahar bütün güzelliği ve ihtişamıyla gelmiş.Cok severim boyle tabaklari
Fatbombs yetti. Ceviz ve yaban mersini de harika uyum sagladi birbirlerine
Galiba en dogrusu acikinca yemek. Tek ögün yapacaksak
Cok yorgunum ama. Disarida islerimiz var. Eve dönünce direk sicak su torbasi alip,dizi acip yatmak istiyorum.
Adimlarimda 3bin olmadi daha
Suan hava dune ve sabaha Gore nasil guzel varya
Tabi esiyor fakat gokyuzunun rengi ve gunesi gormek bile yetiyor
Eki Görüntüle 2937524
Oğlum bizim evin en küçüğü olduğu için biraz şımarık. Biraz da fazla zeki, iki haftadır ev ödevini yapmamış. Dün öğretmeni bana email attı tabletini falan elinden aldık sayfalar dolusu yazı yazdırdık şimdi cezalı, iki hafta boyunca hem Martial Art mastırını hem de bizi manipüle etmiş ödev vermiyorlar test var falan deyip geçiştirdi halbuki her gün ödev varmış. Kızlarım da hiç böyle sorunlar yaşamadım o yüzden anne baba olarak bayağı bir moralimiz bozuldu.
Ah erkek anası kuzum benimkiz ve erkek cocuk cok farkli ama ya,
erkekler cidden cok gec olgunlasiyorlar.
Kirmizi patiklerin yirtilsin emiHazirliklar tamam
Salatayi esimle paylasiriz. Az tursu ve yesillik var.
Sebze tabaklarini omletin icine koyup kapaticam. Omleti de ispanagi hafif kavurup yapicam. Sebze tabaklarinda avakado, biber, pirasa, sogan, domates ve en üstte peynir var.
1 dilim de ekmek, 1 adet portakal yersem
Zaten günlük kalorinın tamamini doldurmus olurum ha ha.
2 de yumurta tabiki.
Eki Görüntüle 2937525
Ula bugun 8. Gun burnum fisfis akii, oksurukten geberiim ama benden tik cikmadi. Yeni gelin hasta. Aileden herkes yemek yapti hanima. Sira bana geldiicine aci biberi dolduram anasini