- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Gunaydin
Gece regl im geldi. Zombi gibiyim
burada da cok ruzgar firtina vardi, sari kod vermisler.
oyle olunca sporu ektim ben de, cesaret edemedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin
Gece regl im geldi. Zombi gibiyim
burada da cok ruzgar firtina vardi, sari kod vermisler.
oyle olunca sporu ektim ben de, cesaret edemedim.
Kullanici Ismi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma |
Alys | Her zamanki gibi perfekto | If siz hayat yakismamis, cok yemis gene | Daha iyi,aferiiiin | Misafirlikcilikte kek yemis Fecahat | ||
A Arrietty_ | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Tatil yapiyore | Dondu cicegim, hemi de enerjisi bol bir sekilde | ||
Dahlia_ | Sebze yememis, Spor yapmamis | Kacak | Kacak | Kacak | ||
D deanvillage | Kacak | Menu guzel, spor orta karar | Spor super,Menu o kadar super degil | Spor ve menu guzel | ||
H3RA_ | Tatil yapiyore | Temizlik yapmis tatil donusu, Kek yemis, o keki bugun yakacakmis | Menude yesillik eksik, geri kalan cok iyi | Spor ve menu guzel | ||
LadyMiami | Karisik kurusuk yemis, spor yapmamis | On uzerinden on | Perfekto | Spor ve menu guzel | ||
Lori | Guzel yemis, Spor yapmamis | Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izni | Noddlesssss!!! 10 bin adim cepte | Spor ve menu guzel | ||
sedulu | Her zamanki gibi perfekto | Super | Sporseverlerde bugun... | Spor ve menu guzel | ||
tavsannesi | Odul yapmis, menu guzel Spor neden yok? | Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor da | Kacak | Spor ve menu guzel | ||
tomrs | Kacak | Kacak | Kacak ama bugun donuyore | Kacak | ||
kasim_pati | Simit yemis 167 kalori Spor yapmis | Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikin | Spor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiii | Kacak | ||
esmeriiim | Kacak Gocek | Kacak Gocek | Menu guzel,Spor yok | Kacak | ||
Ozzybal | Menu guzel Spor on numara | Guzeeel | Menu guzel,adimlar eksik | Spor ve menu guzel | ||
Lusi | Kacak Gocek | Pogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmis | Kacak | Kacak |
Reformer felaket aciktirdigunaydin canim,
ya omad iyi geliyorsa yap ne guzel, muhakkak salata eklemelisin.
brokoli salatasinda yesillik yoksa eger.
bir de cok az meyve ekleyebilirsin antioksidan olarak.
bence en onemli sey, ekleyebildigin kadar degisik gruplardan bir seyler eklemen ve vucudu bolca beslemen, o durumda kalori azmis cokmus cok asiri onemli olmuyor.
ben de bugun tek ogun yapabilirim:
bol sebzeli bir omlet yapicam. 1 meyve ve belki bir dilim tereyagli ekmek.
Alys
Kusura bakma ya o kadar yoğundum ki dün yazamadım menüyü
Kahvaltı : 3 yk yulaf 1 su bardağı süt ile lapa, Yarım elma ve tarçın
Öğle : 6 yk nohut, 4 yk yoğurt 3 yk yeşil salata 2 yk turşu
Akşam : 1 kepçe yoğurtlu çorba 4 yk musakka 1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Adım 12.000
Kesinlikle öyle, ben 15 kilodan fazla kilo verdim burada, ama ara verdim, verdiğim kilonun yarisini geri aldım. Su an burayı hiç birakmayi düşünmüyorum.Anladım ki ben buraya ugramayinca zayiflayamiyorum, sizinleyim arkadaşlar, herseyimle çok teşekkür ediyorum derdimi sıkıntımı dinlediğiniz için, hepinizden Allah razı olsun
Dün doktora gittik psikatri psikolog gönderdi kızımı disleski için psikolog test yaptı kızında hiç birşey yok çok zeki dedi ,tabiki ben psikatrry doktoruna ve psikolog doktoruna kızımın rakamları ters yazdığını söylemeyi unutmusum, öğretmenin doldurması için form verdi. Yinede güzel şeyler oldu. Buna şükür çok şükür. Gözlerini öyle yapmasına da tık olabilir yada nörolojik olabilir dedi pazartesi tekrar ugrayacagiz doktora,umarım herşey yolunda gider
Ilk ögün
Jalapenoslu ton salatasi
Yarim avokado
6 adet ceri domates
2 tortilla
2 durum/sandevic yaptim bunlarla
Ardindan altdaki tabagi yiyip gunu kapatacagim
Ara ögün diyemicem cunku bol kalorili
Fatbombslar 152 kalori tanesi. 3,2 gr da karb
1avuc yaban mersini
1 avuc da pekan cevizi
Alys yine az oldu yesillik. Aksama cok cok acikirsam brokoli salatasini yerim