Fit Club 🏋🏻‍♀️

Tartiya son 2 gun,

dunku menuler hafta basina nazaran daha guzeldi, yarim saatlik sporunu yapan da yeterli demistim zaten, herkesler yapmis, o da guzel. Simdi ucusa gecme zamanidir.

Kullanici IsmiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeCuma
Alys Alys Her zamanki gibi perfektoIf siz hayat yakismamis, cok yemis geneDaha iyi,aferiiiinMisafirlikcilikte kek yemis :KK43:
Fecahat
A Arrietty_ Tatil yapiyoreTatil yapiyoreTatil yapiyoreDondu cicegim, hemi de enerjisi bol bir sekilde
Dahlia_ Dahlia_ Sebze yememis,
Spor yapmamis
KacakKacakKacak
D deanvillage KacakMenu guzel, spor orta kararSpor super,Menu o kadar super degilSpor ve menu guzel
H3RA_ H3RA_ Tatil yapiyoreTemizlik yapmis tatil donusu,
Kek yemis, o keki bugun yakacakmis
Menude yesillik eksik,
geri kalan cok iyi
Spor ve menu guzel
LadyMiami LadyMiami Karisik kurusuk yemis,
spor yapmamis
On uzerinden onPerfektoSpor ve menu guzel
Lori Lori Guzel yemis,
Spor yapmamis
Cok yoruluyor kusum bu ara, ona benden kafa izniNoddlesssss!!!

10 bin adim cepte
Spor ve menu guzel
sedulu sedulu Her zamanki gibi perfektoSuperSporseverlerde bugun...Spor ve menu guzel
tavsannesi tavsannesi Odul yapmis, menu guzel
Spor neden yok?
Menu guzel, spor guzel, iyilesiyor daKacakSpor ve menu guzel
tomrs tomrs KacakKacakKacak ama bugun donuyoreKacak
kasim_pati kasim_pati Simit yemis 167 kalori
Spor yapmis
Guzel bir gun gecirmis, o leblebi kurabiyeleri de neyse artikinSpor ve menu cok guzel,Gene leblebi kurabiyeleriiiiiiKacak
esmeriiim esmeriiim Kacak GocekKacak GocekMenu guzel,Spor yokKacak
Ozzybal Ozzybal Menu guzel
Spor on numara
GuzeeelMenu guzel,adimlar eksikSpor ve menu guzel
Lusi Lusi Kacak GocekPogaca yemis, bugun hepsini yakacakmis, ustune salata yiyecekmisKacakKacak

Kacaklarin bazisi gec paylasim yapiyor, o sebeple kacak gorunuyorlar, ancak ben maalesef erken paylasmak zorundayim tabloyu, o yuzden gec paylasim yapanlar bu sekilde degerlendirilsin.

Kacaklarin bazisi da cissli gidalarindan dolayi yazmiyorlar saniyorum ki, ama cok onemli degil kizlar gercekten, kendiniz gormeniz ve de onlem almaniz acisindan yazmanizi oneririm. Bazen yazarken fark ediyorum ne kadar cok sey yedigimi ve ne kadar cok ara ogun yaptigimi, halbuki if de o kadar ara ogun normal degil, fark etmiyorum gun icinde. Bir sonraki gune hazirlik acisindan bunlari fark etmek onemli.

bir de kilo korumaya yakin arkadaslar var grupta, o kisiler de bence cok abartmadan cissli gidalari hayatlarina alabilirler, alisma donemi icin diyorum, atiyorum 1 paket cips asla yemememiz lazim, ama bir arkadas toplantisinda ortadaki cips tabagindan 3-5 adet yenebilir bu donemde.

Hayati kendinize zorlastirmayin,
keyif alin gununuzden de, yediginiz ictiginizden de, yaptiginiz spordan da,
bunlarin hic birisi sizi strese sokmamali, eger oyleyse bir seyler yanlistir.
Yazin konusalim...

Alys Alys

Kusura bakma ya o kadar yoğundum ki dün yazamadım menüyü

Kahvaltı : 3 yk yulaf 1 su bardağı süt ile lapa, Yarım elma ve tarçın

Öğle : 6 yk nohut, 4 yk yoğurt 3 yk yeşil salata 2 yk turşu

Akşam : 1 kepçe yoğurtlu çorba 4 yk musakka 1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Adım 12.000

Dün doktora gittik psikatri psikolog gönderdi kızımı disleski için psikolog test yaptı kızında hiç birşey yok çok zeki dedi ,tabiki ben psikatrry doktoruna ve psikolog doktoruna kızımın rakamları ters yazdığını söylemeyi unutmusum, öğretmenin doldurması için form verdi. Yinede güzel şeyler oldu. Buna şükür çok şükür. Gözlerini öyle yapmasına da tık olabilir yada nörolojik olabilir dedi pazartesi tekrar ugrayacagiz doktora,umarım herşey yolunda gider

gunaydin canim,

ya omad iyi geliyorsa yap ne guzel, muhakkak salata eklemelisin.
brokoli salatasinda yesillik yoksa eger.

bir de cok az meyve ekleyebilirsin antioksidan olarak.

bence en onemli sey, ekleyebildigin kadar degisik gruplardan bir seyler eklemen ve vucudu bolca beslemen, o durumda kalori azmis cokmus cok asiri onemli olmuyor.

ben de bugun tek ogun yapabilirim:
bol sebzeli bir omlet yapicam. 1 meyve ve belki bir dilim tereyagli ekmek.
Reformer felaket aciktirdi 😂
Galiba simdi yiyecegim.
Ton salatasi ,tortilla ile durum seklinde 🙈
Sonra biraz pekan cevizi, fatbombs ve yaban mersini yerim diyorum

Aklımda kaldığı kadarıyla dünkü menümü yazayım kusuruma bakmayın unutkan da olur oldum.
Sabah uyumuşum 10 a kadar
8 civarı zeytin , tavada yumurta, bir dilim ekmek bolca yeşil biber ,bir kk peynir,
Öğleden sonra 3 buçuk gibi 3 ceviz, küçük avuç Kuru üzüm,3 sıkım tarhana, türk kahvesi şekersiz,
5 gibi 2 cennet hurması
Akşam 6 buçuk gibi 1yk bulgur pilavı, bir kase paça
Sporum yok ,suyum iki litre ye yakin

Ilk ögün
Jalapenoslu ton salatasi
Yarim avokado
6 adet ceri domates
2 tortilla :skandal:
2 durum/sandevic yaptim bunlarla

Ardindan altdaki tabagi yiyip gunu kapatacagim

Ara ögün diyemicem cunku bol kalorili 😂

Fatbombslar 152 kalori tanesi. 3,2 gr da karb
1avuc yaban mersini
1 avuc da pekan cevizi

Alys Alys yine az oldu yesillik. Aksama cok cok acikirsam brokoli salatasini yerim 🙄

Eklentiler

• 16348061182674371819588704862669.jpg
    16348061182674371819588704862669.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 21
Alys Alys

Kusura bakma ya o kadar yoğundum ki dün yazamadım menüyü

Kahvaltı : 3 yk yulaf 1 su bardağı süt ile lapa, Yarım elma ve tarçın

Öğle : 6 yk nohut, 4 yk yoğurt 3 yk yeşil salata 2 yk turşu

Akşam : 1 kepçe yoğurtlu çorba 4 yk musakka 1 dilim ekmek
Ara 2 mandalina
Adım 12.000

sorun degil canim, ben de gun icinde yogun oluyorum diye sabahtan gonderiyorum, yoksa tahmin ettim gec de olsa yazacagini.

Guzel bir gun olmus.

Anladım ki ben buraya ugramayinca zayiflayamiyorum, sizinleyim arkadaşlar, herseyimle çok teşekkür ediyorum derdimi sıkıntımı dinlediğiniz için, hepinizden Allah razı olsun
Kesinlikle öyle, ben 15 kilodan fazla kilo verdim burada, ama ara verdim, verdiğim kilonun yarisini geri aldım. Su an burayı hiç birakmayi düşünmüyorum.

Dün doktora gittik psikatri psikolog gönderdi kızımı disleski için psikolog test yaptı kızında hiç birşey yok çok zeki dedi ,tabiki ben psikatrry doktoruna ve psikolog doktoruna kızımın rakamları ters yazdığını söylemeyi unutmusum, öğretmenin doldurması için form verdi. Yinede güzel şeyler oldu. Buna şükür çok şükür. Gözlerini öyle yapmasına da tık olabilir yada nörolojik olabilir dedi pazartesi tekrar ugrayacagiz doktora,umarım herşey yolunda gider

biz de dil ve telaffuz uzmani ile gorusecegiz bakalim,
benim ogulusa da disleksi testi yapacaklar,
bence cocuklar da yasitlarindan geri kalinca stres yapiyorlar, ondan dolayi da goz buyutmesi falan normal olabilir.

bir de kardesim ogretmen, cok fazla hatalarini duzeltme stres yapmasin demisti.
Duzeltmezsem de nasil olacak bilemedim tam ama ara yolu bulmaya calisiyorum ben de.

Ilk ögün
Jalapenoslu ton salatasi
Yarim avokado
6 adet ceri domates
2 tortilla :skandal:
2 durum/sandevic yaptim bunlarla

Ardindan altdaki tabagi yiyip gunu kapatacagim

Ara ögün diyemicem cunku bol kalorili 😂

Fatbombslar 152 kalori tanesi. 3,2 gr da karb
1avuc yaban mersini
1 avuc da pekan cevizi

Alys Alys yine az oldu yesillik. Aksama cok cok acikirsam brokoli salatasini yerim 🙄

oh oh bununla acikmazsin,
yesillik acigini yarin kapatirsin :rapci:

X