Seneler önce bende Avrasya maratonuna katılırdım. İstanbulu bilenlerin gözleri pörtledi bileYaa ne guzel.
Benim bir arkadas galiba 2gun onceydi, Amsterdam da marathon a katildi
At sexy sempazem at. Atma dermiyim hicloricim benim elim hıza gelmiş bugün bir alet bakmış, hem katlanır hem çok fonksiyonlu.
Ben aldırmadım zaten bizim aldıklarımız var özelliklerinde Bulup atayım mı onu sana
Niye öyle diyon güzelim ben de normal insanlar gibi eziyet çekiyorum yani tamamen güllük gülüstanlık değil hayatımız. Dört dörtlük bir hayata sahip olmak anca cennette mümkün. Ayrıca bu plaka işi bugün de olmadı 1 saatten fazla bekledim kadın bana eşinin de imzalaması lazım dedi kağıtları elime tutuşturdu gönderdi. üçüncü olarak yarın sabah tekrar gidiyorumCok sukur yarabbibamyajuniorde gunluk eziyetleri cekebiliyor
Vajinayı sarıp sarmalayan bir şey sanırımAyiptir sormasi AMrap bedir
Neremiz fit olur? Sarıp sarmalanan yerimiz mi?Onun videolarini yapsak felaket fit oluruz
Yani dolunay olduğu gecelerde bizim gibi deli insanlar daha çok delirir diye genel bir inanış var. Bilmem anlatabildim mi?Dolunayda noli? Ben hic anlamaz o seylerden
Buda az maynak degil haNiye öyle diyon güzelim ben de normal insanlar gibi eziyet çekiyorum yani tamamen güllük gülüstanlık değil hayatımız. Dört dörtlük bir hayata sahip olmak anca cennette mümkün. Ayrıca bu plaka işi bugün de olmadı 1 saatten fazla bekledim kadın bana eşinin de imzalaması lazım dedi kağıtları elime tutuşturdu gönderdi. üçüncü olarak yarın sabah tekrar gidiyorum
Vajinayı sarıp sarmalayan bir şey sanırım
Neremiz fit olur? Sarıp sarmalanan yerimiz mi?
Yani dolunay olduğu gecelerde bizim gibi deli insanlar daha çok delirir diye genel bir inanış var. Bilmem anlatabildim mi?
Agrisin ya, ne guzel isteBende de aksam aynısından vardı, ben bir de havuç ekledim.
Hep başlamak istiyorum, sonrasında her yerim agriyacak diye vazgeçiyorum.
Hep beraber yaparsak güzel olur
AllahimNiye öyle diyon güzelim ben de normal insanlar gibi eziyet çekiyorum yani tamamen güllük gülüstanlık değil hayatımız. Dört dörtlük bir hayata sahip olmak anca cennette mümkün. Ayrıca bu plaka işi bugün de olmadı 1 saatten fazla bekledim kadın bana eşinin de imzalaması lazım dedi kağıtları elime tutuşturdu gönderdi. üçüncü olarak yarın sabah tekrar gidiyorum
Vajinayı sarıp sarmalayan bir şey sanırım
Neremiz fit olur? Sarıp sarmalanan yerimiz mi?
Yani dolunay olduğu gecelerde bizim gibi deli insanlar daha çok delirir diye genel bir inanış var. Bilmem anlatabildim mi?
Kiz alistiginda agrisin isteyeceksinnnBende de aksam aynısından vardı, ben bir de havuç ekledim.
Hep başlamak istiyorum, sonrasında her yerim agriyacak diye vazgeçiyorum.
Hep beraber yaparsak güzel olur
Daha gaza getirici olurBirdaha dizi yerine bu kadin ile bisiklet surcem
9.dk da en sevdigim sarki geliyor birde
Dimi ya :)) birsuru videosu varDaha gaza getirici olur
Çok şükür Gerek yokAgrisin ya, ne guzel iste
Pazartesi basliyoruzgun icinde en uygun ne zaman ise ona gore ayarlayin
Allahim
Orasi ameliyat ile fit olur,eger fit olmasi gerekiyorsa
Forumda yaptiranlar var
MaşallahSporumu yazayim. Bebeleri yatircam. Cozuttular iyice tatil diye.
45dk tempolu yürüyüs
15dk sumuklu bocek hizinda yürüyüs
1 saat BikeErg
50 Air squat
100 jumping jacks
30 burpees
20 push up
500 ip atlama
15.280 adim
Alys
Yok daha gelmiyorum, 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Bu ara sporu boşladım 10 gündür yapmıyorum. Biraz da karb ağırlıklı beslendim. Durum kötü değil ama müdahale şart.Mezun olan geri geliyor,
hemen mi gelicen, yoksa yil basina kadar kilo alip oyle mi gelicen, karar senin
ben hala son kalan 2 kg yi vermeye calisiyorum
yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür, 3 gün önce tartıldığımda 56.5 idim. Ama aşırı karb ağırlıklı beslendim. Ödem tutmuş olabilirim ama riske etmedim. 3 gündür protein ağırlıklı besleniyorum ve 2 öğün yapıyorum.Evet buradayız artık, tartıldın mı hiç ne durumdasın?
Alys gel akil ver bana
23 saatlik oruc yapayim dedim.
Birde sunu fark ettim. Ben ilk ogunde doya doya yemeyi seviyorum. Sonra gozum,gonlum doyuyor.
O yuzden de hala aklim omad a kayiyor
2yumurta ile yaninda pekan cevizli cig brokoli salatasi dusunuyorum.
Sonra kahve ve 1 adet fatbombs.
Asagi yukari gram miktarlarini yazinca 705 kalori ediyor
Yanina birsey daha mi eklesem yoksa warrior mu yapsam ?
Yok daha gelmiyorum, 2-3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Bu ara sporu boşladım 10 gündür yapmıyorum. Biraz da karb ağırlıklı beslendim. Durum kötü değil ama müdahale şart.
Son kilolar zor gider, zaten 55 olmuşsun.
yediklerime dikkat ediyorum 3 gündür, 3 gün önce tartıldığımda 56.5 idim. Ama aşırı karb ağırlıklı beslendim. Ödem tutmuş olabilirim ama riske etmedim. 3 gündür protein ağırlıklı besleniyorum ve 2 öğün yapıyorum.