Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır kaptan başım üstüne
Ağaçlarda sarı yaprakları falan varsa resim çek koy, burada öyle bir şey olmadığı için özlüyorum o manzaraları.Selam kizlar
Biz dun aksam yazliga kactik. Sonbahar tatili burda. Sabah kahvalti sonrasi aquapark a gittik. Yeni geldik. Carsamba Eve donecegiz. Bana ozamana kadar musade
Yeni biseyle gelSelam..
Bildirim yapayım unutmadan..
Geçen hafta - 64
Bu hafta - 64.5
Fark +0.5
Haftaya hedef 63.9
Tam toparlandım devam ediyorum derken kilom takıldı şimdi de.. Sabah güne iyi başladım, tartılınca moralim bozuldu, 63ü görücem diye umut ediyordum, hala yerimde sayıyorum.. Düzeni değiştirmem lazım orası kesin artık, bu hafta da aksi gibi evde olmayacağım, yine bir haftam boşa geçecek gibi
Sen halledersin yaw. Gez toz sonra döndügunde halledersinEki Görüntüle 2934812 Kızlar kusura bakmayın tartı paylaşımını unuttum.
Yollardaydım sabahtan beri…
Geçen hafta 58.65
Bu hafta 60.20
Fark +1.55
Regl oluyorum birde malum sıkıntı.
Ondan sanırım bu kadar büyük artı.
Hafta içi halletmek için elimden geleni yapacağım.
A Arrietty_
sedulu
Ay benim de korkulu ruyamdir.
Neyse ki büyüttüm, gecti o zamanlar
Allah sabır versin sana da
Allah kolaylık versin ya çocuk bakmak zor her yönüyle hem ilgilenmek hem eğitmek yetiştirmek... Allah yardımcınız olsun
Yeni biseyle gel
Eki Görüntüle 2934812 Kızlar kusura bakmayın tartı paylaşımını unuttum.
Yollardaydım sabahtan beri…
Geçen hafta 58.65
Bu hafta 60.20
Fark +1.55
Regl oluyorum birde malum sıkıntı.
Ondan sanırım bu kadar büyük artı.
Hafta içi halletmek için elimden geleni yapacağım.
A Arrietty_
sedulu
Sporuma ve diyetime azami şekilde burdada dikkat ediyorum sadece adımlarımı yapamıyorum. Çünkü denizin ortasında yürüyecek yer yok
Çok şükür doğru düzgün bir şeyler yemeye başladın diye ben seviniyorum mutlu oluyorum resmen. Suyu da birazcık daha artırırsan harika olacaksınSabah: koy ekmegi ve 1 dilim kasarli tost
Oglen: yarim sandwich
Aksam: 2 lahana sarmasi, 2 parca kusbasi et, 1 yk pilav, salata, 1 yk kuru fasulye, 1 yk turlu, yarin kase hosaf
Su 1,5 litre
Az sonra yola cikacam 2,5 saat yolum var. Yolda bisey yermiyim bilmiyorum ama 1 redbull ne iyi giderdi
sedulu
Bu memlekette dışarda yemek yemeyi çok fazla sevmiyoruz. Dün akşamki yemekten o kadar tiksindim ki yolda hiçbir şey yememeyi tercih ettim eve gelir gelmez de marulumu yedim.Sabah: koy ekmegi ve 1 dilim kasarli tost
Oglen: yarim sandwich
Aksam: 2 lahana sarmasi, 2 parca kusbasi et, 1 yk pilav, salata, 1 yk kuru fasulye, 1 yk turlu, yarin kase hosaf
Su 1,5 litre
Az sonra yola cikacam 2,5 saat yolum var. Yolda bisey yermiyim bilmiyorum ama 1 redbull ne iyi giderdi
sedulu