Fit Club 🏋🏻‍♀️

Nasıl gidiyor durumlar?Size bakınca yazınki halimi hatırlıyorum.. Geçecek inşaallah🌸
Yediklerin az da olsa en azından güzel şeyler yemişsin ve ara ara enerjini tazelemişsin.Afiyet olsun🌼

Aslinda uzun zmandir hastalanmamistim gecen kis hep evdeydik ,sayili ciktim misafir olarakta oyle ama yazdan beri cok yigun geciyor tatilde bile hep erken uyanip gec saatlere kadar aktiftim yorgun distum galiba.. gecenki hastaligi atamadim üzerinden ilaclari bitirmemistim onlari aliyorum tekrar bugun cok daha iyiyim❤🙏

Eklentiler

• 20211016_083828_.jpg
    20211016_083828_.jpg
    109 KB · Görüntüleme: 23
Merhabalar 🤗 ismim Bahar 31 yaşındayım evli 2 çocuk annesiyim suan çalışmıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Doğum kilolarimi henüz verememis durumdayım. Pandemi ve Doğum beni 105 kiloya kadar çıkardı suan 88 kiloyum. Yeterli motivasyonum yok düzen kuramıyorum. 2 yas sendromunda oğlum var her bunaldigimda yorulduğum da kendimi biseyler yerken buluyorum. Yedikçe mutsuz, mutsuz oldukça da yemek istiyorum. Kötü bir döngü içerisindeyim. Eski hafif halime tekrar dönmek istiyorum. Ne giycegimi düşünmeden dışarı çıkmak istiyorum. Avm kabinlerinde depresyona girmek istemiyorum. Diyetisyene gidiyorum son seansa gitmedim 1 Ay oldu bu hafta ici tekrar gitcem. Umarım birbirimize destek olabiliriz cok iyi biliyorum ki diyet motivasyon işi tek başına da cok zor. Umarım mutlu hissettigimiz halimize döneriz hepimiz 💐💐

Merhabalar 🤗 ismim Bahar 31 yaşındayım evli 2 çocuk annesiyim suan çalışmıyorum. İstanbulda yaşıyorum. Doğum kilolarimi henüz verememis durumdayım. Pandemi ve Doğum beni 105 kiloya kadar çıkardı suan 88 kiloyum. Yeterli motivasyonum yok düzen kuramıyorum. 2 yas sendromunda oğlum var her bunaldigimda yorulduğum da kendimi biseyler yerken buluyorum. Yedikçe mutsuz, mutsuz oldukça da yemek istiyorum. Kötü bir döngü içerisindeyim. Eski hafif halime tekrar dönmek istiyorum. Ne giycegimi düşünmeden dışarı çıkmak istiyorum. Avm kabinlerinde depresyona girmek istemiyorum. Diyetisyene gidiyorum son seansa gitmedim 1 Ay oldu bu hafta ici tekrar gitcem. Umarım birbirimize destek olabiliriz cok iyi biliyorum ki diyet motivasyon işi tek başına da cok zor. Umarım mutlu hissettigimiz halimize döneriz hepimiz 💐💐
Merhaba aramıza hosgeldin.
Doğum sonrası 90 kg a kadar çıkıp şu anda 58.5 kg düşmüş biriyim. Tam da oğlum iki yaş sendromundayken burada diyete başladım. Takım olarak motivasyonlu gittik. Spor alışkanlığımı geri kazandım. Yeri geldi yeme ataklarım arttı, yeri geldi kilom sabit kaldı yükselişe geçti ama hiç pes etmedim. Eski kıyafetlerimi giyme azmi beni buralara getirdi. Hamile kalmadan önce 60 kiloydum. Şimdi hem eski kıyafetlerimi giyebiliyorum hem de yeni bir hedefim var daha fit bir görüntü.
Burada motivasyon sürekli var. Pes ettiğin anlar da desteğin gelecek ama en büyük motivasyon sensin. Senin inanman, azim etmen gerek.

İstikrali devam edemiyorum, geçen hafta güzel gitmişti bu hafta berbattı .böyle olunca hiç veremiycek gibi hissediyorum hepten bırakıyorum diyeti falan

Canim demek ki sevdigin tarzi bulamamissin.
Bana hic zor gelmiyor diyet, regl donemi falan değişik oluyor illa ki de ona da alistim.
Zaten diyet diye degil saglikli beslenme rutini diye dusunuyorum.

Kendi sevdigin, ailenle birlikte devam edebilecegin bir tarza gecmen lazim.

Canim demek ki sevdigin tarzi bulamamissin.
Bana hic zor gelmiyor diyet, regl donemi falan değişik oluyor illa ki de ona da alistim.
Zaten diyet diye degil saglikli beslenme rutini diye dusunuyorum.

Kendi sevdigin, ailenle birlikte devam edebilecegin bir tarza gecmen lazim.
Gündüz çok sıkıntı değil ama aksam evde çay saati facia oluyor benim için eşim sağolsun canı hep kalorili şeyler ister beni de batırıyor,ilk defa ayni kilodayiz o tabi boydan kazanıyor:KK23:

Bugun esimin dogum gunu ,evde kuzenlerle bulusucaktik pasta hersey hazir oldugu icin evi iptal ettik hazirlik yapamiycam,aksam yemege cikicaz supriz olarak gunu hafif geçirmek niyetim simdi birkac parca meyve yedim aksamda izgara +meze yerim

Gündüz çok sıkıntı değil ama aksam evde çay saati facia oluyor benim için eşim sağolsun canı hep kalorili şeyler ister beni de batırıyor,ilk defa ayni kilodayiz o tabi boydan kazanıyor:KK23:

Benim de kilo alma sebeplerimden biri buydu.
Alisana kadar 1 2 hafta esimden de rica ettim, aksam sefasina ara verdik. Simdi alistim, o aksam atıştırmalıgi çıkarsa da cok canim cekmiyor.
1 2 hafta sen de rica et, destegini iste bence.

X