- 23 Temmuz 2021
- 2.048
- 6.423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nankörlük etme çıtırım vermişsin yarım kilo işte, bir haftada yarım kilo fena değil, istikrarlı olursan gayette güzel, bazen yarım kilo verirsin bazen 1 kg verirsin bazen 100 gr verirsin, almadığın sürece bence hepsi güzel.8 EKİM .
10 EKİM.
12 EKİM .
13 EKİM .
15 EKİM .
Bu ne yaa demek istiyorum,
81.60 ne
Gram kıpırdamadın mı be
Sinir oldum,
Bugünden itibaren küçük bir tarih yazmaya baslicam
Ya da tarih olucam
Olmaz böyle
Harika bir plan tebrik ediyorum. İstikrarlı olursan başarılı olacağından da hiç şüphem yok.Merhaba arkadaşlar, bugün güne güzel bir kahvaltı ile başladım, iyi bir sonuç için akşamı olabildiğince hafif geçireceğim. Su an yediklerimi çok kısmıyorum, ekmek ve tatlı hiç yemiyorum, makarna ve pirinç pilavı da biraz sınırlı tüketiyorum. Önümüzdeki 2 haftayı böyle geçirirsem, 3. Hafta kendimi biraz daha zorlayacağım.
O zaman dans55 dak yavaş tempo yürüyüş yaptım
Motivasyon süperHaftada bir vericem seni ulen kilo , ama bazen de yarım kg
Harikasın, tatilin tadını çıkar keyfine bak kiloyu falan fazla düşünme. Sağlıklı şeyler yedikten sonra çok fazla almazsın alırsan da hep beraber yine veririz dert etme bence doya doya tatilini yap.Merhaba kizlar. Hayırlı günler, hayırlı cumalar olsun.
Bugün Alanya'ya yeğenimin yanına geldik. Yarın da nasipse Konya'ya gideceğiz. Bir gün kalıp yine köye.
Her şey iyi güzel de, çok yedik yahu. Yurdumun gönlü de, sofrası da geniş insanları onca işlerinin arasında hemen her öğün yemeğe davet ediyorlar. Neyse ki bolca alabalık ve keçi eti pisiriyorlar. Bol taze sebze ve ayranlarla idare ediyoruz.
Kilo almamak için resmen savaş veriyorum. İnşallah almamisimdir. O kadar iyi niyete, emeğe ben yiyemem denmiyor. Yer gibi yapıp, tatlılardan kaçıyorum ama...
İstisnasız her gün 1-2 mil Leslie ve 1-1.5 saat doğa yürüyüşü yaptım. Bahçede çapa salladım, hareketli olmaya çalıştım ama artık eve dönünce sonucu göreceğim. Yediklerim ne kadar sağlıklı besinler olsa da oldukça fazla kalori aldım. Ortamın tadını da çıkarmak lazım değil mi?
Ellerine emeğine sağlıkTUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cumartesi tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı ceza veriyorum !
Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma A Arrietty_
İzinli
İzinli
MUAF
MUAF
sedulu
H3RA_
LadyMiami
@deanvillage
@Tavsannesi
Alys
Lori
@kasim_pati
@Rokoko_
@Dahlia_
@ZeyElif
@Murdum
emojisi menü bildirimi ya da spor eksik demek
Hiç kiskanmadim...Benim bazı günler 3 saati geçiyor derin uyku
Kiskanma abla bazı günler tüm enerjiyi atmış şekilde yatıyorum yatağa derin derin uyuyorum o zamanHiç kiskanmadim...
Ciks bu manzaradan rüşvet olmazManzarayı rüşvet olarak kabul edebilir misiniz?
No kırbaç Yes manzara
Yoo kiskanmadim ki...Kiskanma abla bazı günler tüm enerjiyi atmış şekilde yatıyorum yatağa derin derin uyuyorum o zaman
Tekneden manzara atsam olur mu?Ciks bu manzaradan rüşvet olmaz
Manzarayı rüşvet olarak kabul edebilir misiniz?
No kırbaç Yes manzara
Ciks bu manzaradan rüşvet olmaz
Canımsınay nesini begenmedin kirbacli
Okb azdirir bu foto kız yamuk duruyorAnlaşılan sen okyanus falan sevmiyorsun ben sana bir tavan manzarası atayım bak çok güzel sedulu
Okyanus fotosu severim emme bu kesmedi beni ucundan azıcık gösterip elletmemis olduay nesini begenmedin kirbacli
Afiyet olsun. Bende daha yulaf lapasiyla duruyorum. Akşama bende yumurta salatası mi yapsam ki beğendim görüntüyüMenu paylasayim
H3RA_ sedulu
09.00
Yogurt mix (yarim muz, yaban mersiniz, 3 kare bitter, kabak cekirdegi, chia ile)
1 kase cekirdek
12.30
3 hurma
1 yesil elma
1 pogaca
ve 2 yumurtali bol yesil salata
13.00 gunu kapattim
spor aksama. hedefim bugun 20 bin adimi gormek.
Eki Görüntüle 2934111
Tavanda ayna falan var da ben mi göremiyorum? Tavanın neyine azdın anlamadımOkb azdirir bu foto kız yamuk duruyor
Okyanus fotosu severim emme bu kesmedi beni ucundan azıcık gösterip elletmemis oldu
Offf şahane afiyet olsun, 15 merdiveni 30 kere indim çıktım, karnım acıktı gideyim cereal yiyeyim, başka bişey yok kahvaltıdaMenu paylasayim
H3RA_ sedulu
09.00
Yogurt mix (yarim muz, yaban mersiniz, 3 kare bitter, kabak cekirdegi, chia ile)
1 kase cekirdek
12.30
3 hurma
1 yesil elma
1 pogaca
13.00 gunu kapattim
Eki Görüntüle 2934111
Biri benimle beraber gidgidaklicakMenu paylasayim
H3RA_ sedulu
09.00
1 kase cekirdek
12.30
3 hurma
1 yesil elma
1 pogaca
13.00 gunu kapattim
Eki Görüntüle 2934111