Fit Club 🏋🏻‍♀️

Noluyoo

Kiz ile evdeydim bugun. Biraz kirginligi vardi.
Simdi esim geldide nefes aliyorum. Gecmise bakamadim

gecmis olsun.

heranin diyetinde 20 gr karba izin varmis sadece,
cok az degil mi? o kadar karb kisitlamasi ancak hasta tedavisinde falan olur yani,
hani boyle karb yersen oleceksindir alerjin vardir falan

Aynen canım, kışın termale gider, sıcacık sularla kucaklasiriz. Sağlık hoşluk olsun da...

Kızlar yemek listesi, kalori malori, makro mikro hesapları, adımlar vs takip etmeyince daha güzel kilo vermisim. Demek ki gerçekten bunalmisim. Eşim de 85 kg'a kilitlemisti, o da 84'e düşmüş. Makro mikro hesabı da bir yere kadarmış yani. Önemli olan sağlıklı ve yeterli beslenip, gözünün cisss yemeklere kaymamasiymis. Çözdük bu işi şükür.

Ben de öyle diyetlere hiç gelemiyorum. Normalde disiplinli biriyim ama kendi kurallarımı kendim koymayı seviyorum ve işe de yarıyor. Bazı öğünlerde keto yapıyorum, bazı öğünlerde Vegan yapıyorum, bazı öğünlerde vejeteryan yapıyorum, bazen oruç tutuyorum her türlü takılıyorum, ben bu şekilde altı haftada 4,5 kg verdim daha ne olsun.?
Açıkçası ben sürekli aynı şey yapıldığında işe yaramadığını düşünüyorum. Hatta eşimle konuşuyorduk oda aynı şeyi söyledi sürekli aynı şeyi yaparsan vücut o tempoya o sisteme alışır metabolizma da alışır tembelleşir dedi o yüzden sürekli aynı şeyi yapmak yerine sağlıklı bir şekilde beslenmek ve güzel bir şekilde spor yapmak bence en doğrusu o ama tabi herkes kendi bünyesini kendi vücudunu daha iyi tanır size nasıl uygunsa öyle yaparsınız.
bakmam
kalorisini hesaplarken bile sikildim ( LadyMiami )
Ahahhhhahaha Bir Siri mağduru daha

Koşu bandımın manzarasını paylaşayım. Bana sıkılmaktan bahsetmeyin döverim

Eklentiler

• 017211D5-0179-4FF1-A0C5-3E1B2DA4F295.jpeg
    106,1 KB · Görüntüleme: 22
Bu arada pencerenin arkasında ne var diye merak ediyorsanız onu da söyliyim. Komşu evin kahverengi duvarları var, daha da iç karartıcı.

Bende sendenim bazen omad yaparım, bazen if tarzı. İfin saatlerini bile değiştiririm kafama göre.
Öğlen abarttığımı düşünürsem akşamı kısarım.
Aslında kafamızda yapıyoruz o matematiği.

Neyse merak ediyordum ketoyuda öğrenmiş oldum. Hızlı zayıflamam gereken bir dönem olursa yaparım arada.

Hala yemek yemedim bu arada, tartı bildirimini bu akşamdan versem öyle yesem olurmu A Arrietty_

Yönünü tv ye doğru çevirsen
dizi izlerken anlamazsın bile ne kadar yürüdüğünü
Odanın konumundan dolayı olmuyor maalesef. Televizyon arkamda kalıyor ya da öyle kalmak zorunda, yoksa tam odanın ortasında olurum ki o da eşimin hiç hoşuna gitmez

İyi akşamlarr
Taa öğleden yemeyi bırakanların olmuş tartı öncesi çok mantıklı. Benim bugün biraz geçe kaldı akşam yemeği
9.00=1 haşlanmış yumurta 5 zeytin 1 kk beyaz peynir domates salatalık yarım dilim çavdar ekmeği
11.00=10 fıstık 2 ceviz sade filtre kahve
13.00=100 gr ton balığı salata
15.30= sade Türk kahvesi 2 kuru kayısı
19.30=6 yk fırında kabak 4 yk yoğurt 1yk mantar sote

sedulu A arrietty

isi bilcen ise gitmicen diyorum ilk yorumuna istinaden ha ha.

aksamin gece kalmis, ama hic de kalorili bir ogun degil, o yuzden kotu etkileyecegini sanmiyorum.
Hatta genel olarak en az kalorili gunlerinden birini gecirmissin, bol salatali menuler benim favorilerim zaten, ben 2 kez begendim o sebeple.

Bugün wcye çıktım çok şükür ona güveniyorum inşallah yarın korkunç bir rakam görmem tartıda. Bi de 20 yaş dişimi çektirdim geçen haftaya göre illa ki daha hafif olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…