Günaydınnn
Bu sabah tartıldım 55.8çıktım inşallah yarın 55.5 çıkarım geçen haftakiyle aynı olur en azından
Hayırlı cumalar bu arada
07.10.2021
Sabah6:30
1 kapya biber
Üzeri krem peynir
2 dal roka
Öğle 12:00
Bi kase et suyuna çorba
5 yk nohut yemegi
Ara:2 mandalin
Akşam 20:00
Bi kase mercimek çorbası
Bi küçük dilim fırında sini köftesi
Ara: çay
Yatmadan incir uyutması
Su:2lt
Adım
Ya kafayı yemek üzereyim hiç oturamıyorum hıccsabah buyuk oğlanı okula gotur gel sonra kucugu yedir içir onu okula gotur gel evı topla gıt kucugu al sonra buyugu almaya gıt. Gel yemek yap ye ıc topla bütün gün böyle gecermı yaa
Haline şükret benim bütün günüm oğlanın kakasını temizlemekle geçiyor
Kız bide bana ince belli diyorsunBelımı bayadır olçmedım 71 di Yükselmemıs olsun noluur
Bir dönem benimde hayatım bu şekildeydi.Ya kafayı yemek üzereyim hiç oturamıyorum hıccsabah buyuk oğlanı okula gotur gel sonra kucugu yedir içir onu okula gotur gel evı topla gıt kucugu al sonra buyugu almaya gıt. Gel yemek yap ye ıc topla bütün gün böyle gecermı yaa
Hoşgeldin ablacım süpersin tatilde bile kilo vermeye devam yaniMerhabalar, hayırlı cumalar.
Gezimizi yarıda bırakmak zorunda kaldık veya bırakıldık, her neyse...
Annemi ablama birakmistik, bu gece yine yola çıkacağım. 15 gün ablamın bağ evinde kalacağım, yani inşaallah. Tatil planımıza +1 hafta ile tek devam edeceğim inşallah...Sonra da annemle dönerim veya eşim gelir alır, duruma göre bakarız artık.
Bugün eşime yemek pişiriyorum, yardımcı hanım da geldi, yıka utule, topla supur, tam gaz çalışıyoruz.
Bu sabah tartıldım, uykusuz ve WC olmamasına rağmen 61.7 çıktım. Her zamanki gibi yememden kismadim, sadece sağlıklı olmalarına dikkat ettim. Bir de hergun 1 mil Leslie yaptım, metabolizmamin yavaslamasina izin vermedim. Sabit kalmadigimiz için duzenli olmasa da, ara ara yüzdüm. Güzel geçti...
Otele kapanmalı tatilleri gezemez olunca yaparız.
Bugün ara ara uğrarım.
Sanki bir kedicik gördüm, @_Vera_ miydi o?
Teşekkür ederim ya inşallahSana da hayırlı cumalar
Fazla stress yapma kilonu, en zor giden kilolardasın, az gidecek, bazen hiç gitmeyecek ama elbet gidecek..