Fit Club 🏋🏻‍♀️

ay cok kotu ya,
ben de cocuklarin bir kursunu iptal ettim bu sene bu sebeple, esim kiziyor cocuklarin gelisimi bla bla,
oraya yetistik, buraya yetistik stresi gunu mahvediyor ki zaten, aman istemiyorum, evimde oturucam onumuzdeki 5 yil

Merhabalar, hayırlı cumalar.
Gezimizi yarıda bırakmak zorunda kaldık veya bırakıldık, her neyse...
Annemi ablama birakmistik, bu gece yine yola çıkacağım. 15 gün ablamın bağ evinde kalacağım, yani inşaallah. Tatil planımıza +1 hafta ile tek devam edeceğim inşallah...Sonra da annemle dönerim veya eşim gelir alır, duruma göre bakarız artık.
Bugün eşime yemek pişiriyorum, yardımcı hanım da geldi, yıka utule, topla supur, tam gaz çalışıyoruz.
Bu sabah tartıldım, uykusuz ve WC olmamasına rağmen 61.7 çıktım. Her zamanki gibi yememden kismadim, sadece sağlıklı olmalarına dikkat ettim. Bir de hergun 1 mil Leslie yaptım, metabolizmamin yavaslamasina izin vermedim. Sabit kalmadigimiz için duzenli olmasa da, ara ara yüzdüm. Güzel geçti...
Otele kapanmalı tatilleri gezemez olunca yaparız.
Bugün ara ara uğrarım.
Sanki bir kedicik gördüm, @_Vera_ miydi o?

Bir dönem benimde hayatım bu şekildeydi.
Sabah okula bırak eve dön toparla, süpür
öğle yemeği için bir şeyler hazırla, iki ayrı okuldaki çocuklara bırak eve gel
Akşam yemeği için hazırlık yap
Git çocukları al eve gel
Tüm hafta içim bu şekilde geçiyordu
Diğer ev işleri de cabası
Haftasonumda kurslarına yetişmek için akşama kadar koşturmayla geçerdi
Araya misafir girerse dilim dışarda haftaya başlardım
Bir süre böyle olacak malesef, ama geçiyor merak etme
Şimdi ikiside kendileri gidip gelmeye başladı her yere
He şimdi ergenlik problemleriyle cebelleşiyoruz orası ayrı

Hoşgeldin ablacım süpersin tatilde bile kilo vermeye devam yani
Tatilin yarıda kesilmesine üzüldüm, sağlıksal bir durum olmasında yine gidersiniz
Kış tatilide çok keyiflidir, bir ara öyle bir şey yaparsınız
Otele kapanmalı tatilleri bende çok sevmem ama arada full dinlenme için 2-3 gün süper oluyor
-

Selam kızlar
Sabahtan kiler gibi dolabımı temizledim toparladım. Oğlanın küçük gelen kıyafetlerini ve benim eskileri temizledim. Dolap temizliğiyle 2 saat harcadım. Sıra geldi cardio yapmaya.
Bir saatlik cardio planım var. Sonrasında tablo hazırlamaya çalışacağım.

Ingilizce video ama,
kadin cok guzel aciklamis regl zamaninda neden oruc suresini kisa tutmaliyiz, neden daha sakin aktivitelere yonelmeliyiz, sporumuzu yoga / yuruyus tarzi seylerle sinirlandirmaliyiz.

Karatay hocam gibi bagirarak konusuyor ama izlenmeye deger :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…