Fit Club 🏋🏻‍♀️

Wilma11 Wilma11 adim paylasmicen mi bugun?
kiz bari yarin tarti paylasip oyle gitseydin, merakta birakacaksin insani.
Nereye gitti :skandal:

Iyi aksamlar
Pek ugrayamadim bu hafta 😒
Zalim OMAD. Plato donemine mi girdim nedir.
Birde dun reformer basitdi Vs dedim Ama karin kaslarim yaniyor 😂

Omad olmadi bugunde. Galiba buda yalan olacak 😂
Kizim ile bol c vitamini tukettim 🙄 coook uzun zamandir mandalina yememistim. Gecen aldim cocuklara. Neyse bugun tadina baktim. Tadina bakma ile kalmadi. Cok guzel tadi 🥲🥲
4 kucuk mandalina yedim
6 yk kapuska
3 yk yogurt da aksam yemegi oldu

Su cok az bugun
1,5 L
Spor ve adim yok

gecmis olsun.

heranin diyetinde 20 gr karba izin varmis sadece,
cok az degil mi? o kadar karb kisitlamasi ancak hasta tedavisinde falan olur yani,
hani boyle karb yersen oleceksindir alerjin vardir falan :oops:
Basta 20gr karb normal. Bende oyle devam ediyorum. Daha sonra ,kilo verme kismi bitince 50gr karb ile ketoya devam ediliyor. Basta normal o yuzden boyle dusuk olmasi

Iyi aksamlar

Kizim ile bol c vitamini tukettim 🙄 coook uzun zamandir mandalina yememistim. Gecen aldim cocuklara. Neyse bugun tadina baktim. Tadina bakma ile kalmadi. Cok guzel tadi 🥲🥲
4 kucuk mandalina yedim
6 yk kapuska

Su cok az bugun
1,5 L
Spor ve adim yok
Masterfite geçtim 🙈

Iyi aksamlar

4 kucuk mandalina yedim
6 yk kapuska

Su cok az bugun
1,5 L
Spor ve adim yok

yaaa evet mandalina cok tehlikeli, ben zaten kis meyvelerini de ayrica severim,

anlatmis miydim, ilk sipaya hamileyken gunde 1 kg falan portakal yiyordum yine de doymuyordum:olamaz:

Basta 20gr karb normal. Bende oyle devam ediyorum. Daha sonra ,kilo verme kismi bitince 50gr karb ile ketoya devam ediliyor. Basta normal o yuzden boyle dusuk olmasi

ya ama bence tam tersi ya, ne bileyim once 100e dusse, sonra alistiktan sonra 50 ye dusse falan.

ne bileyim boyle bak cok zor geliyor insana, pes ediyor.

ben mesela ilk omad yaptigimda gozum donmustu, yemeklere nasil saldirdim anlatamam. Bir daha da yapmam dedim hatta. Sonra yavas yavas oruc suresini artirinca simdi omad zorlamiyor bile.

yaaa evet mandalina cok tehlikeli, ben zaten kis meyvelerini de ayrica severim,

anlatmis miydim, ilk sipaya hamileyken gunde 1 kg falan portakal yiyordum yine de doymuyordum:olamaz:
Hasta iken bile yemedim keto yuzunden. Bugun dayanamadim. C vitamini alman lazim hala oksuruyorsun diye ikna ettim kendimi:KK47:

Anlatmadin 😂 hamile iken insan illa biseye takintili oluyor. Benim kizda ayva yerdim sabah ogle aksam. Tuzlu limonlu hemde 😂

ya ama bence tam tersi ya, ne bileyim once 100e dusse, sonra alistiktan sonra 50 ye dusse falan.

ne bileyim boyle bak cok zor geliyor insana, pes ediyor.

ben mesela ilk omad yaptigimda gozum donmustu, yemeklere nasil saldirdim anlatamam. Bir daha da yapmam dedim hatta. Sonra yavas yavas oruc suresini artirinca simdi omad zorlamiyor bile.
Omad zorlamiyor da hergun olmasi zorladi 😂
Yag orani ve proteini dengeliyemedim birkac gun..ondan oturu.
Ketonun olayi cok dusuk karb olmasi ama bebisim 😂

X